18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen #46: Tre striber og en spidsangriber for blot 117.470.- i gebyr

OB åbner 14. runde af Super Manager fredag aften, hvor striberne som rundens største favorit får besøg af vaklende AC Horsens.

Fynboerne har hele 56% sandsynlighed for sejr og 36% for clean-sheet. Der ud over er det lykkedes OB at holde nullet i tre af de seneste seks kampe i nedrykningsspillet.

Derfor kigger vi fynboernes vej, når der skal handles ind til Førsteholdet.

Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix

Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix

Tre billige forsvarsspillere fra rundens største favorit

Vi sælger tre forsvarsspillere i form af Anyembe (VFF), Gaaei (VFF) og Busch (SIF). 

Viborg står med to svære kampe rent defensivt i form af dueller med topholdene fra Farum og Østerbro. Vi tror på, at Viborg godt kan spille op med sjællænderne i begge kamp, men vi tror ikke på, at de holder nullet. Derudover er Anyembe også blevet rykket ind i midterforsvaret, hvilket gør hans attraktivitet væsentligt mindre.

Busch og Silkeborg har sikret sig overlevelse, og vi tror ikke på et clean-sheet hjemme mod FC Midtjylland, som har scoret tre mål i begge de seneste kampe mod Silkeborg.

Ind kommer i stedet en fuld OB-pallette i form af:

  • Nicholas Mickelson, 26.860 i gebyr, popularitet 0,6%
  • Jørgen Skjelvik, 28.680 i gebyr, popularitet 1,6%
  • Tobias Slotsager, 24.110 i gebyr, popularitet 8,2%

Vi kender OBs start-11 fredag aften før rundestart og ved at samle forsvarsspillerne fra færrest mulige hold øger vi samtidigt chancen for, at alle vores defensive spillere bidrager med clean-sheet. Vi er opmærksomme på, at OB skal en tur til Herning runden efter, men her lurer vi lidt på et vedvarende OB-sats, hvis FCM skulle finde på at spare en række profiler forud for den forventeligt Europe Playoff mod Viborg eller AGF.

Farvel til Adamsen og to runder til Nygren

I angrebet skifter vi Tonni Adamsen ud (SIF) og sætter FC Nordsjællands Benjamin Nygren ind i stedet. Silkeborg ser ud til at have tabt pusten, og vi vil gerne af med Adamsen inden et møde med en formstærk FCM-defensiv.  I fraværet af Marcondes (FCN) og Faghir (FCN) ser Nygren frem mod fin spilletid i de sidste to kampe i sæsonen.

De fire transfers koster os samlet 117.470.- i gebyr, hvilket må siges, at være rigtigt fint.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100087329113584

Tre anbefalinger fra Guldnålen

Kaptajnvalget: Gustav Isaksen, FCM, 9.515.000 – Popularitet 40,0% 

Isaksen løber med anførerbindet igen i denne runde. Sammen med resten af ulvene fra heden kan han sikre sig førstepladsen i kvalifikationsspillet ude mod Silkeborg.

Det er blevet til voldsomme 11 mål og 3 oplæg i forårets 13 første kampe og Isaksen ser på ingen måde ud til at have tabt pusten.

Vi gør Isaksen til kaptajn og satser på en flot vækst i Søhøjlandet.  

Vejen til varians: Nicholas Mickelson, OB, 2.686.000 – Popularitet 0,6% 

OB går ind til runde 14 med største favoritværdighed og største sandsynlighed for clean-sheet.

OB har holdt nullet i to ud af de seneste tre kampe og møder i den kommende runde ligaens svageste defensiv, når de tager imod AC Horsens.

Mickelson er blot ejet af en halv procent og kan i den grad give dit hold varians, endda til en meget fordelagtig pris.

Enableren: Benjamin Nygren, FCN, 3.782.000 – Popularitet 6,0% 

Benjamin Nygren har i sæsonafslutningen erobret en af angrebspladserne i Nordsjællands fronttrio, og i seneste kamp kvitterede han for tilliden med et mål.

Nygrens form og skadessituationen hos Nordsjælland taget i betragtning føler vi os overbeviste om, at Nygren kommer til at starte de sidste to kampe, hvor FCN vil være favoritter i dem begge.

Et rigtig godt køb til prisen.

Hold dig opdateret på Guldnålen

Følg med på Guldnålen’s Facebook-side og få alle de seneste opdateringer.

Husk også at du kan følge Guldnålen’s profil på Holdet.dk, og automatisk blive inviteret til kommende miniligaer.

Holdet.dk udbydes af Swush.com | 18+

Skriv første kommentar

Skriv et svar