18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen #15: Brighton galore og et vågent øje på Rico Lewis

Endnu to kampe resterer i fjerde runde af Premier Manager, men allerede nu kigger vi frem mod femte runde, hvor topopgøret mellem Arsenal og United kan blive definerende for mange hold.

Målshow fra Håland?

Vores to spillere fra City (Erling Håland og Rico Lewis) har stadig en ”kamp i banken” i fjerde runde, hvor de torsdag tager imod et noget svingende Tottenham-mandskab hjemme på Etihad Stadium. Håland har i den grad brug for målshow, og vi tror også på, at Lewis kommer til at starte i denne kamp.

Hvis ikke Lewis starter inde, vil vi overveje at skifte ham ud til femte runde. Vi har Levi Colwill fra Brighton i kikkerten som erstatning, og du kan holde dig opdateret om denne transfer på vores Facebook-side. Hvis Lewis derimod starter inde og spiller fornuftigt, så beholder vi ham til runde seks, som er en hjemmekamp mod Wolves.

Tålmodigheden med Liverpool er opbrugt

Liverpool-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain blev købt ind i anden runde af spillet. Han scorede så i tredje runde, i en kamp hvor Liverpool ellers tabte med 3-1 til Brentford.

Nu står Liverpool overfor storholdet Chelsea, hvilket dog ikke er den primære årsag for at tage ham af holdet. Darwin Nunez ser ifølge flere medier ud til at være klar igen, og vi tror meget på, at fronttrioen kommer til at bestå af Salah, Nunez og Gakpo. Hvis ikke fra start i denne kamp, så senest til runden efter. Bemærk at du kan se start-11 for Liverpool i denne runde!

Ind i stedet for Ox kommer Brightons midtbanemand Kaoru Mitoma. Ejet af 18,3% af alle hold og står til en pris på 3.008.000. Brighton har et fremragende kampprogram med Leicester (ude), Bournemouth (hjemme), Crystal Palace (ude) og Fulham (hjemme) i de næste fire kamp.

Vi lyttes ved og held og lykke i runde fem!

Brightons nye bomber?

Kigger man på index-værdierne efter runde fire i spillet, så er de tre øverste spillere fra Brighton. Ud over March og Mitoma har den unge angriber Evan Ferguson også fundet vej toppen.

Han er ejet af blot 2,9% (andelen kommer nok til at vokse en del) og står til en spotpris på blot 2.570.000.

Kort fortalt, ud med Demarai Gray fra Everton og ind med Ferguson.

Disse to transfers giver lidt plads i budgettet til den eventuelle Lewis-udskiftning eller næste runde, hvor især Arsenal og City bliver meget interessante.

Du kan høre alle anbefalingerne i den seneste episode af Guldnålen.

Optaktsepisode til Premier Manager Forår Runde 5

For yderligere uddybninger og flere anbefalinger til Premier Manager, så lyt til optaktsepisoden og hør, hvem Guldnålen sætter på Guldnålen – Førsteholdet

Du kan lytte til podcasten her:

Hold dig opdateret

Følg med på Guldnålen’s Facebook-side og få alle de seneste opdateringer.

Husk også at du kan følge Guldnålen’s profil på Holdet.dk, og automatisk blive inviteret til kommende miniligaer.

Holdet.dk udbydes af Swush.com | 18+

Find den seneste udgave af Guldnålen her

Skriv et svar