18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen

Guldnålen er Danmarks nyeste podcast om managerspil på Holdet.dk. Efter en succesfuld lancering forud for VM 2022, fortsætter Guldnålen med at guide dig til at slå vennerne i både Premier Manager Forår 2023 og Super Manager Forår 2023.

Guldnålen Podcast – Managerspil på Holdet.dk

Hans-Jacob Arndt og Lasse Risager har ét fælles mål – de vil vinde managerspil på Holdet.dk!

I den nye podcast Guldnålen vil Hans-Jacob og Lasse klæde dig på med et hav af statistikker, optimale formationsvalg, transferplanlægning, indeksværdier og meget mere, så dit managerhold står knivskarpt til de største managerspil der udbydes på Holdet.dk.

Hans-Jacob har en kandidatgrad i finansiering og regnskab fra CBS og underviser til dagligt bachelorstuderende i bl.a. statistik, dataanalyse og økonomi. Han har bygget en model for forventet spillervækst (Maskinen) som i podcasten anvendes til at forudsige spillerens vækst til i de kommende runder.

Lasse er uddannet A-licenstræner i fodbold med praktisk erfaring fra elitefodbold i AGF. Lasse lever og ånder for offensive backs, ægte 9’ere og lave transfergebyr. Han er grebet af managerspil og har i de seneste tre sæsoner opnået følgende placeringer:

  • 1. plads i Runde 1 Super Manager Forår 2022 (første fælleshold med Hans-Jacob)
  • 2. plads i Super Manager Forår 2020
  • 4. plads i Champions Manager 2021-2022

Nu har de slået pjalterne sammen i forhåbningen om at gå benhårdt efter topplaceringer og dermed sikre sig den eftertragtede førstepræmie; guldnålen.

I videoen herunder kan du blive klogere på “Maskinen”, som er hjertet i den datadrevne tilgang som Hans-Jacob og Lasse vil læne sig op ad i både podcasts og på de hold der sættes i de forskellige managerspil.


Guldnålen – SpilXperten: Miniliga på Holdet.dk med eksklusive præmier

I de managerspil der dækkes i Guldnålen podcast opretter vi altid en miniliga med navnet “Guldnålen – SpilXperten” med en helt unik præmiepulje, kun tilgængelig for deltagere i miniligaen.

Til Premier Manager Forår 2023 kan du dyste med om en samlet præmiepulje på 3.000 kroner, hvor alle præmier udbetales som GoGift-gavekort. Find miniligaen her.

Bemærk! Kun Guld+ Hold kan vinde præmier, Holdet.dk udbydes af Swush, 18+


Guldnålen på Facebook

Følg Guldnålen på Facebook, hvis du vil supplere podcasten med last minute-updates og flere Manager-nørderier, så du er ekstra godt rustet i kampen mod vennerne.


Find Guldnålen i din foretrukne podcast-app

Guldnålen er tilgængelig på en række forskellige platforme, så du er sikker på ikke at gå glip af en eneste episode. Subscribe på Guldnålen dér, hvor du foretrækker at lytte til podcasts.


Find alle vores artikler om Guldnålen her: