18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Guldnålen

Guldnålen er en dugfrisk podcast, der ruster dig til at slå vennerne i VM Manager 2022 på Holdet.dk.

Guldnålen Podcast – Managerspil på Holdet.dk

Hans-Jacob Arndt og Lasse Risager har ét fælles mål – de vil vinde VM Manager 2022 på Holdet.dk!

I den nye podcast Guldnålen vil Hans-Jacob og Lasse klæde dig på med et hav af statistikker, optimale formationsvalg, transferplanlægning, indeksværdier og meget mere, så dit managerhold står knivskarpt gennem hele VM-turneringen.

Hans-Jacob har en kandidatgrad i finansiering og regnskab fra CBS og underviser til dagligt bachelorstuderende i bl.a. statistik, dataanalyse og økonomi. Han har bygget en model for forventet spillervækst (Maskinen) som i podcasten anvendes til at forudsige spillerens vækst til i de kommende runder.

Lasse er uddannet A-licenstræner i fodbold med praktisk erfaring fra elitefodbold i AGF. Lasse lever og ånder for offensive backs, ægte 9’ere og lave transfergebyr. Han er grebet af managerspil og har i de seneste tre sæsoner opnået følgende placeringer:

  • 1. plads i Runde 1 Super Manager Forår 2022 (første fælleshold med Hans-Jacob)
  • 2. plads i Super Manager Forår 2020
  • 4. plads i Champions Manager 2021-2022

Nu slår de pjalterne sammen i forhåbningen om at opnå en topplacering i VM Manager og dermed sikre sig den eftertragtede førstepræmie; guldnålen.

Ud over to pre-views op til turneringsstart vil podcasten blive udgivet mellem hver runde til VM Manager.


Guldnålen – SpilXperten: Miniliga på Holdet.dk med præmier for 10.000 kroner

Husk at hoppe ind i vores miniliga og dyst om en præmiepulje på i alt 10.000 kroner. Alle præmier udbetales som GoGift-gavekort.

Kun Guld+ Hold kan vinde præmier, Holdet.dk udbydes af Swush, 18+


Guldnålen på Facebook

Følg Guldnålen på Facebook, hvis du vil supplere podcasten med last minute-updates og flere Manager-nørderier, så du er ekstra godt rustet i kampen mod vennerne.


Find Guldnålen i din foretrukne podcast-app

Guldnålen er tilgængelig på en række forskellige platforme, så du er sikker på ikke at gå glip af en eneste episode. Subscribe på Guldnålen dér, hvor du foretrækker at lytte til podcasts.