18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bettingpodcast

Er du på udkig efter danske betting podcasts? Så er du havnet det helt rette sted.

Med den dobbelte millionvinder, Benjamin Leander, som fast ekspert, er bettingpodcasten SpilXpoden garant for at levere indsigtsfulde og gennemanalysere spilforslag til weekendens største fodboldkampe. Dette gør Benjamin Leander fast hver eneste onsdag – i selskab med den rutinerede odds-ekspert, der har særlig flair for spansk fodbold, Stefan Lind.

Lyt med, hvis du vil vide, hvor guldkornene findes i betting-øjemed.

Lyt til SpilXpoden dér, hvor du foretrækker at lytte til podcasts (f.eks. Apple Podcast eller Buzzsprout).

Bettingpodcast med Benjamin Leander og Stefan Lind

I SpilXpertens ugentlige bettingpodcast, SpilXpoden, kan du høre Benjamin Leander og Stefan Lind dele skarpe spilforslag til weekendens mest værdiholdige fodboldkampe.

Benjamin Leander er kendt for at være meget analysestærk i bettingøjemed, og han har en lang historik for at gøre livet surt for bookmakerne (blandt andet har han præsteret af vinde Tips13-millionen som enlig vinder to gange). Odds-eksperten deler både analyser på skrift, i Leanders Luringer, og altså i bettingpodcasten, SpilXpoden.

Den anden halvdel af SpilXpoden-duoen, Stefan Lind, har ligeledes stor erfaring inden for sportsbetting. Aktuelt udkommer han i ekspertpanelet her på SpilXperten, ligesom han skriver tips hos Tipsbladet.

Betting podcast og vodcast

Foretrækker du at se med på YouTube, er det værd at vide, at vores bettingpodcast også udkommer som en decideret bettingvodcast. Subscribe på vores YouTube-kanal, hvis du vil have en notifikation, når det næste bettingshow udkommer.

Find det seneste show her:

Lyt til andre podcasts på SpilXperten

Tjek også vores spændende fodboldpodcasts, hvor det er henholdsvis managerspil og Superligaen, der er i fokus.

Hvad er en betting podcast?

En betting podcast er et online “radioprogram”, hvor værter og gæster snakker om alt inden for spil på sport. Betting podcasts nyder stigende popularitet, da de tilbyder lytterne dybdegående analyser og råd omkring odds og strategier. For dem, der interesserer sig for væddemål, kan disse podcasts være en guldgrube af information, hvor man kan lære nye tips og tricks samt få de seneste nyheder fra sportsverdenen. De giver også mulighed for at blive del af et fællesskab med ligesindede entusiaster.


Forbedr dine oddsstrategier med SpilXpoden

SpilXpoden skiller sig ud på den danske podcastscene med et skarpt fokus på at forbedre lytternes spilstrategier. Med et team af erfarne eksperter, som deler deres indsigtsfulde analyser og tips, tager podcasten en særlig interesse af klæde lytterne godt på til selv at lave den nødvendige resarch, der skal til for at blive succesfuld sportsbettor på den lange bane.

FAQ om bettingpodcasts på SpilXperten

Du skal være 18 år for at lytte til bettingpodcasts.

Hvornår udkommer SpilXpertens bettingpodcast?

SpilXpertens bettingpodcast udkommer hver onsdag.

Hvem medvirker i SpilXpertens bettingpodcast?

Benjamin Leander og Stefan Lind medvirker i SpilXpertens bettingpodcast.