18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bettingpodcast

Er du på udkig efter danske bettingpodcasts? Så er du havnet det helt rette sted.

Med den dobbelte millionvinder, Benjamin Leander, som fast ekspert, er bettingpodcasten SpilXpoden garant for at levere indsigtsfulde og gennemanalysere spilforslag til weekendens største fodboldkampe.

Lyt med, hvis du vil vide, hvor guldkornene findes i betting-øjemed.

Danmarks førende bettingpodcast, SpilXpoden

Bettingpodcast med Benjamin Leander

I SpilXpertens ugentlige bettingpodcast, som udkommer hver torsdag, kan du høre Benjamin Leander dele skarpe spilforslag til weekendens største fodboldkampe.

Benjamin Leander er kendt for at være meget analysestærk i bettingøjemed, og han har en lang historik for at gøre livet surt for bookmakerne (blandt andet har han præsteret af vinde Tips13-millionen som enlig vinder to gange). Odds-eksperten deler både analyser på skrift, i Leanders Luringer, og altså i bettingpodcasten, SpilXpoden.

Betting podcast og vodcast

Foretrækker du at se med på YouTube, er det værd at vide, at vores bettingpodcast også udkommer som en decideret bettingvodcast. Subscribe på vores YouTube-kanal, hvis du vil have en notifikation, når det næste bettingshow udkommer.

Se et eksempel på betting vodcasten herunder:

Lyt til andre podcasts på SpilXperten

Tjek også vores spændende fodboldpodcasts, hvor det er henholdsvis managerspil og fankultur, der er i fokus, fremfor betting.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩