18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXpertens fodbold- og bettingpodcasts

På denne side finder du de podcasts, der har hjemme på SpilXperten. Klik dig videre til den podcast, du gerne vil lytte til – eller gå til de dedikerede podcast-sektioner og læs mere.

SpilXpoden

SpilXpoden er en fodboldpodcast, som udkommer hver torsdag. Toke Parbo er vært på podcasten og episoderne indeholder altid tre skarpe spilforslag fra Benjamin Leander, fodboldsnak, samt en quiz med gæsteoptræden, hvor deltagernes fodboldviden for alvor kommer på prøve.

Kasper & Nanna – Bag fjendens linjer

Kasper & Nanna – Bag Fjendens Linjer er en ugentlig podcast om fodbold, med Brøndby-fan Nanna Møller Karlsen og FC København-fan Kasper Larsen. Til dagligt er de redaktører på medierne 3point og Kvart i Bold i deres respektive klubber, men hver tirsdag slår de pjalterne sammen i Bag Fjendens Linjer. Med kærlige drillerier, stor indsigt i klubberne og fodboldverden vil de hver uge gennemgå ugen i Superligaen og dansk fodbold. Vi kommer rundt om ”Runden der gik” med fokus på FCK og Brøndby, ugens overskrifter og et kig mod den kommende runde.

Guldnålen

Guldnålen er Danmarks nyeste podcast om managerspil på Holdet.dk. Efter en succesfuld lancering forud for VM 2022, fortsætter Guldnålen med at guide dig til at slå vennerne i både Premier Manager Forår 2023 og Super Manager Forår 2023. I Guldnålen podcast klæder managernørderne Hans-Jacob og Lasse dig på med et hav af statistikker, transferplanlægning, indeksværdier og meget mere, så dit managerhold står knivskarpt til de mest populære managerspil på Holdet.dk.

Fodboldpodcast

Alle SpilXpertens podcasts omhandler fodbold på forskellige parametre. Vi bestræber os altid på at leverer de bedste fodbold podcast muligt. Bag Fjendens Linjer er en udpræget fodboldpodcast, der tager udgangspunkt i rivaliseringen imellem Brøndby IF og FC København. Guldnålen klæder dig på, når det kommer til managerspil.

Bettingpodcast

SpilXpoden omhandler bestemt fodbold, men kan også betegnes som en betting podcast. Her diskuteres spiltips til kommende klub- og landsholdskampe.