18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXpertens fodboldpodcasts

På denne side finder du alle de fodboldpodcasts, der har hjemme på SpilXperten. Klik dig videre til den podcast, du gerne vil lytte til via billederne herunder – eller gå til de dedikerede showsektioner og læs mere.

SpilXpoden

SpilXpoden er en fodbold- og bettingpodcast, som udkommer hver onsdag – med Benjamin Leander og Stefan Lind.

Tun ind og lyt med, hvis du vil klædes på med spilforslag til nogle af weekendens mest seværdige fodboldkampe.

spilxpoden

Guldnålen

Guldnålen er Danmarks nyeste podcast om managerspil på Holdet.dk.

I Guldnålen podcast klæder managernørderne Hans-Jacob Arndt og Lasse Risager dig på med et hav af statistikker, transferplanlægning, indeksværdier og meget mere, så dit managerhold står knivskarpt til de mest populære managerspil på Holdet.dk.

Guldnålen udkommer fast hver tirsdag, med fokus på hhv. Superliga-spillet og Premier League-spillet.

Fodboldpodcasts

Alle SpilXpertens podcasts omhandler fodbold på den ene eller den anden måde. Vi bestræber os altid på at levere de bedste fodbold podcast muligt.

  • SpilXpoden er SpilXpertens ældste podcast. Det er en kombineret fodbold- og bettingpodcast, hvor navnkundige Benjamin Leander og Stefan Lind deler spilforslag til weekendens største fodboldkampe.

  • Guldnålen klæder dig på, når det kommer til managerspil. Hans-Jacob Arndts datajonglering og Lasse Risagers taktiske indsigt er i topklasse, så du er sikret et godt udgangspunkt, når du forsøger at slå vennerne i miniligaen.

Nyt fodboldshow om Superligaen: Højt Spil

Har du opdaget, at vi for nyligt har lanceret et nyt Superliga-show?

Højt Spil med Amanda Bodenhoff, Jesper Christiansen og David Boysen udkommer på YouTube hver onsdag, forud for første kamp i Superliga-runden.

Humøret er højt, bøderne flyver rundt i studiet, og de to tidligere fodboldspillere deler venligt ud af røverhistorierne, ligesom de vover pelsen og kommer med nogle forudsigelser til Superligaen.

Om fodboldpodcasts generelt

En fodboldpodcast er et digitalt lydprogram dedikeret til at diskutere alt omkring fodbold. Disse podcasts henvender sig til alle fra den hardcore fan til den nysgerrige nybegynder og har skabt et rum, hvor meninger, analyser og de seneste nyheder florerer. Med deres stigende popularitet bliver de en essentiel del af mange fans daglige rutine, fordi de giver mulighed for at dykke ned i spillets finesser, mens man er på farten. Fodboldpodcasts vinder hjerterne hos fansene med deres evne til at samle og opbygge fællesskaber rundt om deres yndlingsspil.


Oplev fodboldpodcasts og deres indflydelse på spillet

Fodboldpodcasts har formået at ændre den måde, fans interagerer med sporten på. De tilbyder en mere intim forståelse af spillet ved at skabe en bro mellem eksperter, tidligere spillere og fans selv. Disse lydprogrammer giver stemme til analyser og meninger, som ellers ikke vil finde vej til mainstream medier.

Ved at lytte til disse podcasts får entusiaster indsigt i taktikker, transfernyheder og personlige historier fra sportens verden. Det er ikke bare overfladisk underholdning; det er dybdegående samtaler, der berører hjertet af spillet. De diskuterer resultaterne fra weekendens kampe eller de seneste rygter omkring transfers, hvilket alt sammen styrker båndet mellem supporterne og deres hold.

Indflydelsen fra fodboldpodcasts strækker sig også til den offentlige mening. Når værterne deler deres perspektiver, kan det forme lytternes syn på spillernes præstationer eller dommernes beslutninger. Denne dialog bidrager ofte positivt til debatten om fodboldkulturen.