Reklame*

Arthur Abraham - Patrick Nielsen odds1

Patrick Nielsen er tilbage! De færreste havde formentlig regnet med, at danskeren ville gøre comeback efter det uhyggelige knockout mod John Ryder i oktober sidste år, men nu er der sat dato på den 27-årige danske boksers næste kamp. Det bliver et møde med den tidligere dobbelte verdensmester Arthur Abraham, som ikke har været i ringen siden sit juli-nederlag til Chris Eubank Jr. Vi giver dig odds, stream og optakt til boksebraget Patrick Nielsen vs. Arthur Abraham, som afvikles i tyske Offenburg lørdag d. 28. april.

Odds på Arthur Abraham vs. Patrick Nielsen

Odds på Arthur Abraham vs. Patrick Nielsen

Bookmakerne har sat odds på kampvinderen og antallet af runder. Se dine odds-muligheder herunder.

Hvem vinder kampen?
Arthur Abraham: 1,07 – SPIL HER >>*
Patrick Nielsen: 7,70 – SPIL HER >>*

Antal runder
Over 9,5: 1,83 – SPIL HER >>*
Under 9,5: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Live stream Patrick Nielsens comeback d. 28. april 2018

Vil du overvære Patrick Nielsens comeback-kamp mod den tidligere dobbelte verdensmester Arthur Abraham, kan du gøre det via Viaplay Sport. Et abonnement hertil koster 289 kroner i måneden.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Patrick Nielsen vs. Arthur Abraham*

Optakt til Abraham vs. Nielsen i Baden-Arena, Offenburg

Herunder får du den vigtigste info til boksebraget.

Tid
Kampen bliver bokset lørdag d. 28. april. Det eksakte klokkeslæt for kampstart er endnu ikke offentliggjort.

Sted
Opgøret bokses i Baden-Arena, Offenburg, Tyskland. Mens den tysk-armenske bokser Arthur Abraham har bokset størstedelen af sine professionelle kampe på tysk grund, har Patrick Nielsen kun bokset tre kampe i Tyskland.

Bælter
Der er ikke nogen bælter på højkant i kampen. Bokserne har sagt ”ja” til kampen for at komme tilbage på sporet oven på nederlag til henholdsvis John Ryder (for Patrick Nielsens vedkommende) og Chris Eubank Jr. (for Arthur Abrahams vedkommende).

TV
Kampen kan overværes direkte på TV3+ og Viaplay Sport.

Patrick Nielsen – bokseren fra vestegnen

Patrick Nielsen er en 27-årige bokser fra vestegnen, der mønstrer imponerende 29 sejre (14 på KO/TKO) i 31 kampe. Han har bokset størstedelen af sine professionelle kampe i Danmark, og de to seneste gange, han har været uden for landets trygge grænser, er det blevet til nederlag. Det seneste nederlag var det værste, og det fik Patrick Nielsen til at tvivle på, om han skulle fortsætte boksekarrieren. Den 14. oktober 2017 blev danskeren brutalt knockoutet i femte runde af John Ryder på Wembley, og han har efterfølgende beskrevet, hvordan han følte sig helt ved siden af sig selv i ringen.

Nu har Patrick Nielsen fået en chance for at gøre comeback mod Arthur Abraham, og han udtaler selv, at det er nu eller aldrig. Selvtilliden fejler – som vanligt – ikke noget hos vestegnsdrengen: ”Jeg tænker stort. Jeg tænker, at jeg skal fremad. Der er ikke noget, der kan stoppe mig nu. Lad ham bare komme an. Lad hele verden komme an.” (BT, 19-03-2018)

Arthur Abraham – den rutinerede tysk-armenier

Arthur Abraham er hele 11 år ældre end sin danske modstander, og med 52 professionelle kampe under bæltet, bliver det i hvert fald ikke på rutinen, at han taber braget d. 28. april. Arthur Abraham har vundet 46 af sine 52 kampe, og 30 af sejrene er kommet på enten KO eller TKO. Den tysk-armenske bokser har tidligere siddet som verdensmester på både IBF middleweight og WBO super-middleweight, men siden 2016 har fire kampe givet to sejre og to nederlag. Ligesom Patrick Nielsen har tabt, når han har været uden for Danmark, har Arthur Abraham tabt, når han har været uden for Tyskland. Derfor må det give noget tryghed for ham, at det kommende opgør finder sted på tysk grund i Offenburg.

Arthur Abraham føler sig klar til igen at kæmpe med om VM-titler, og han ser frem til at levere for fansene i Tyskland: ”Jeg glæder mig til at møde Patrick Nielsen og levere en god præstation for mine fans. Jeg ved, at Patrick er en god bokser. Det bliver en god test for mig og en chance for at bevise, at jeg er klar til at kæmpe med om VM-titler igen.” (BT, 19-03-2018)

Bookmakere til boksebraget

Bookmakerne er klar med deres odds på boksebraget mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham. Opret dig hos en af vores anbefalede bokse-bookmakere, så du kan score velkomstbonus og blive klar til kampstart.

Nordicbet*
Nordicbet* er altid godt med på boksning. Du kan typisk spille på både kampvinder, antallet af runder og den specifikke vindermetode. Har du ikke allerede en Nordicbet*-konto, kan du få op til 500 kroner i bonus + et freebet på 500 kroner, når du opretter dig.

Få din bonus hos Nordicbet - KLIK HER!*

888sport*
888sport* leverer også et godt bokse-produkt. Om du vil spille "lige på", på om der kommer en knockdown i kampen eller på noget helt tredje, så kan du gøre det hos 888sport*. Har du ikke allerede fået oprettet din konto, kan du gøre det i dag - og score op til 1.000 kr. + en gave.

Få din bonus hos 888sport - KLIK HER!*

Spilanbefaling: Patrick Nielsen taber i sit comeback

Vi ser danskeren som klart overmatchet i dette match-up med rutinerede Arthur Abraham. Tysk-armenieren har for meget klasse og fire-power til, at Patrick Nielsen kan lave en overraskelse.

SpilXperten.com anbefaler: Arthur Abraham vinder til odds 1,07 hos NordicBet – SPIL HER >>*

Odds på Arthur Abraham vs. Patrick Nielsen

Bonus til Nielsen vs. Abraham

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars