Reklame

Patrick Nielsen vs Beibi Berroca odds1

Patrick Nielsen gør comeback efter ét års pause fra ringen. Lørdag d. 21. januar 2017 tørner danskeren sammen med colombianske Beibi Berrocal i Struer Arena. Den danske bokser er klar til igen at bevise sit værd, når han går i ringen mod colombianeren. Vi er klar med optakt til kampen inklusiv de bedste odds på Patrick Nielsen – Beibi Berrocal. Let's get ready to rumble!

Odds på Patrick Nielsen vs Beibi Berrocal

Odds på Patrick Nielsen – Beibi Berrocal

Ifølge bookmakernes odds på kampen er Patrick Nielsen stor favorit til at tage sejren, når de to kompetanter tørner sammen. Beibi Berrocal bliver ikke spået mange chancer mod danskeren.

Hvem vinder kampen?
Patrick Nielsen: 1,03 - SPIL HER>>
Beibi Berrocal: 11,00 - SPIL HER>>

Patrick Nielsen vinder i 1. omgang?
Ja: 11,00 - SPIL HER>>
Nej: 1,01 - SPIL HER>>

Patrick Nielsen vinder før tid?
Ja: 1,55 - SPIL HER>>
Nej: 2,25 - SPIL HER>>

Der er ingen tvivl om, at Patrick Nielsen er kæmpe favorit, når han lørdag aften står overfor Beibi Berrocal. Det bliver formentlig et spørgsmål om, hvor lang tid colombianeren kan holde sig stående i ringen. Der er enighed blandt odds-sætterne om, at kampen mest sandsynligt ikke går tiden ud, men derimod afgøres på KO, TKO eller DQ.

Dog er der bred enighed om, at kampen formentlig afgøres til Patrick Nielsens fordel på point eller knockout.

Patrick Nielsen: Favorit og flot record

Den karismatiske bokser fra Albertslund blev kørt i stilling som Danmarks nye boksedarling, men han mangler for alvor at slå helt igennem. Den 24-årige danskere har en flot statistik og har kun tabt en enkelt kamp i sin karriere. Dette nederlag kom i 2014, hvor russeren Dmitry Chudinov besejrede danskeren på point. Patrick Nielsen nyder en vis popularitet i Danmark, men bliver i nogle kredse kritiseret for udelukkende at have bokset mod modstandere på lavere niveau. Nu venter så en kamp mod Beibi Berrocal, der blot giver endnu mere liv til denne antagelse. Patrick Nielsen nyder en vis popularitet, og der er god chance for, at han udbygger sejrsstimen lørdag aften. Patrick Nielsen skal naturligvis ikke tage for let på kampen. Berrocal kommer selvfølgelig til kampen med troen på sejr, og sløser Patrick Nielsen, kan Berrocal hurtigt sætte vigtige slag ind på danskeren.

Seneste sejr for Patrick Nielsen er tilbage i 2015, hvor han sejrede fem gange. Charles Adamu, Samir Santos Barbosa, Ruben Eduardo Acosta og George Tahdooahnippah blev besejret, før Rudy Markussen i det store danskermøde blev besejret efter teknisk knockout. Sammenlagt ser Patrick Nielsens karriere således ud:

Record
28 kampe
27 sejre
12 knockouts
1 nederlag

Beibi Beroccal: Underdog og god KO-statistik

Beibi Berrocal siger vist ikke så meget for de fleste danskere. Colombianeren har heller ikke de store kampe og de store modstandere på CV'et, hvilket også gør ham til underdog, når han står overfor Patrick Nielsen. Kigger man på den 29-årige boksers karriere, er det værd at notere, at 16 af hans sejre er kommet efter knockout. Sidste kamp, hvor Berrocal var i ringen, var i september, hvor han besejrede sin landsmand Juan Camilo Novoa. Det er svært præcist at sige noget om Patrick Nielsens modstander, men dette kan vise sig at være til colombianerens fordel, da hans evner i ringen måske ikke er helt velkendte.

Beibi Beroccals statistik i karrieren ser således ud:

Record
20 kampe
17 sejre
16 knockouts
3 nederlag

Optakt: Vores mening om kampen mellem Patricks Nielsen og Beibi Berrocal

Patrick Nielsen har udtalt, at han kommer forbedret til Struer. Han har arbejdet på flere facetter inden kampen, og det bliver spændende at se, hvordan former er. Favoritværdigheden giver ganske god mening, hvis man ser på danskerens modstander. Sydamerikanske boksere kan sagtens præstere i ringen, og modstanderen fra Colombia er ganske hårdtslående. Der er dog umiddelbart stor niveauforskel mellem de to boksere, hvilket bør vise sig i kampens endelige udfald.

Patrick er helt fortjent favorit af flere årsager, men underdog og ukendte Beibi Berrocal skal ikke uden videre undervurderes! Patrick Nielsen har ikke været i ringen i over et år, og denne motivationsfaktor bør vise sig, når han træder ind i rampelyset. Han skal vise danskerne, og ikke mindst sig selv, at han kan præstere, når det gælder. Et nederlag mod forholdsvis upåagtet modstand, som Berrocal må karakteriseres som, ville være skidt for Patrick Nielsen.

TV og live stream danskerens comeback

Opgøret mellem danske Patrick Nielsen og colombianske Beibi Berroca kan følges hos Viaplay, der har købt rettighederne til kampen. Du skal blot erhverve dig én af de tre pakker, som tillader, at du kan se comeback-kampen!

Boksekampen mellem Patrick Nielsen og Beibi Berrocal finder sted lørdag d. 21. januar.

Vil du oddse på Patrick Nielsen og Beibi Berrocal?

Hvis du vil oddse på Patrick Nielsen, vil vi anbefale dig at oprette en konto hos eller flere af disse bookmakere. De har de højeste odds på boksekampen, ligesom de alle har et stort udvalg af spilmuligheder samt en flot velkomstbonus. Det betyder, at opretter du en konto og indsætter penge, får du ekstra penge i bonus at oddse for. Indsæt eksempelvis 500 kroner og ha' 1.000 kroner at oddse for på Patrick og Berrocal.

- Danske Spil: 100 % bonus på 500 kroner

- 888sport 100 % bonus op til 1.200 kroner

Spil på Patrick Nielsen vs Beibi Berrocal - klik her

Af Peter Larsen
Google+: 
06-06-2013 15:18

Spil risikofrit på Patrick vs Rudy

Reklame

Unibet giver dig et risikofrit spil på præcis 100 kroner på Rudy Markussen. Spiller du på Rudy - og han taber kampen - får du pengene tilbage i kontanter. Du har altså ikke tabt en krone og kan udbetale penge igen eller spille dem på en anden boksekamp.

1) Gå til kampagnen hos Unibet - klik her!

2) Opret en konto / log ind

3) Indsæt mindst 100 kroner på kontoen

4) Spil præcis 100 kroner på Rudy (1X2)

5) Taber du, får du pengene tilbage mandag d. 14. december.

OBS! Kun spil på 1X2 gælder.

Samtidig deltager du i konkurrencen om et par boksehandsker signeret af Rudy Markussen.

10-12-2015 11:11

Bookmakere til Nielsen vs Rudy

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars