18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Padel odds

Er du på udkig efter padel odds? Så er du havnet på den helt rigtige side. Vi viser dig, hvor og hvordan, du kommer i gang med at oddse på padeltennis i Danmark.

Mand spiller padel tennis udendørs, sund livsstil

Spil på padeltennis: Sådan gør du

Padelsporten nyder stødt stigende popularitet i Danmark, men det er endnu ikke alle bookmakere, der er med på noderne. Du kan pt. finde padel odds hos Nordicbet* på denne måde:

  1. Gå til Nordicbet – KLIK HER*
  2. Opret en konto / log ind
  3. Vælg “Padel” fra menuen med sportsgrene (eller brug søgefunktionen)
  4. Vælg den padelturnering, du er interesseret i at oddse på
  5. Placer dit spil på det pågældende padel odds

Hvad er padel?

Padel er verdens hurtigst voksende sportsgren, og den eneste grund til sporten ikke vokser endnu hurtigere er, at det kræver baner, der er specielt byggede til padel. Det er et spil, der i sin grundform minder om en blanding af tennis og squash. 

Det minder om tennis, fordi man spiller på to banehalvdele hen over et net. 

Det minder om squash, fordi der er glasvægge – og metalhegn – om banen, og selv om bolden rammer enten væggene bag banen eller metalhegnet, må man gerne spille videre. Dog skal bolden altid ramme banen først, før den rammer enten væg eller metal. 

Man spiller to mod to, og der er både herredouble, damedouble og mixed double. Mange tennisklubber har bygget en eller flere baner, og så er det muligt for medlemmerne at spille på banerne. Der er også kommercielle centre, som altså som udgangspunkt ikke er klubber, og her lejer man sig ind for at spille en eller to timer af gangen, som vi for eksempel kender det fra et besøg på golfbanen eller i bowlinghallen. 

Padel er let at komme i gang med, og væggene hjælper med at holde boldene i spil, så selv begyndere kan få gode dueller fra første slag. Men pas på! Det er ekstremt vanedannende, og mange bliver så bidt af et padelbat, at de næsten ikke kan tænke på andet, end hvornår de igen kan komme på banen og spille. Det er en gentlemansport, så man er respektfuld over for modstanderen, og de fleste kampe bliver afviklet uden dommer, så spillerne dømmer selv.

World Padel Tour

Verdens bedste padelspillere dyster mod hinanden på World Padel Tour. Det er meget lig tennissportens verdenstour, og her rejser de bedste padelspillere verden rundt og dyster mod hinanden. Det er dog kun herre- og damedouble, der er repræsenteret på World Padel Tour. Sæsonens bedste spillere mødes i sæsonfinalen, der kaldes Masters Final. 

Touren blev stiftet i 2012, og de fleste turneringer på turen har traditionelt været spillet i Spanien eller i Sydamerika. I de senere år har der blandt andet været afholdt turneringer i Sverige, og Danmark lægger også underlag til en turnering med navnet Danish Padel Open. Verdensranglisten er både på dame- og herresiden domineret af spaniere og argentinere, men med den eksplosive udvikling af spillet i andre lande, vil vi formentlig snart se andre nationaliteter på øverste niveau også. Måske endda danskere. 

Der bliver spillet et sted mellem 15 og 20 turneringer om året på World Padel Tour’en, og turneringerne er nu spredt ud på mere end et par håndfulde forskellige lande. 

Den mest vindende spiller på herresiden har været Fernando Belasteguín, der vandt touren fem år i træk fra 2013 til 2017. Han spillede først med Juan Diaz to år og derefter med Pablo Lima i tre år. Hos kvinderne vandt søskendeparret Mapi og Mayo Sanchez Alayeto Touren fire ud af fem gange i årene fra 2014-2018, men den mest vindende spiller i antallet af turneringer er Alejandra Salazar, der har vundet 36 turneringer og selve Tour’en to gange.

Mads Laudrup og Gus Hansen er på landsholdet i padel

Vidste du, at den tidligere fodboldspiller Mads Laudrup, og den kendte pokerspiller Gus Hansen, faktisk er omkring landsholdet i padel anno 2023?

Odds på padel hos Nordicbet

Har du ikke allerede en konto hos Nordicbet, kan du score en bonus i forbindelse med oprettelse, så du har lidt ekstra midler at placere på dine padel odds.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår