Oscar 2020: Odds, betting og bookmakere

Reklamelink*

Oscar oddsOscar odds i 2020

Oscars 2020 afholdes natten mellem d. 9. og 10. februar 2020 (dansk tid). De største filmstjerner og hele Hollywood mødes for at hædre hinanden og de bedste film, instruktører m.m. Vi har her samlet de bedste Oscar odds på alle 24 kategorier og specials, så du kan spille på prisuddelingen og få ekstra spænding, når Academy Awards, som de også kaldes, uddeles. Hele prisuddelingen kan følges på TV 2 fra klokken 23:00.

Vores ekspert kommer også med sine Oscar predictions til de største kategorier.

Odds på Oscars 2020

Teksten herunder opdateres frem mod showets afvikling.

Trin for trin: Spil på Oscars før kl. 02:00
Med vores trin for trin kan du oddse på Oscars i løbet af fem minutter.

1. Gå til Bethard.dk - KLIK HER*

2. Klik på OPRET KONTO og udfyld felterne

3. Indbetal penge

4. Du finder oddsene på Oscars under Sport (i topmenuen) og efterfølgende i venstremenuen: Specials - United States - Annual Academy Awards.

> Spil på The Oscars 2020*

*odds senest opdateret d. 22. februar kl. 11:03. Odds kan ændre sig.

Bedste film
Roma: 1,32 – SPIL HER >>*

Green Book: 3,50 – SPIL HER >>*

The Favourite: 21,00 – SPIL HER >>*

Bohemian Rhapsody: 23,00 – SPIL HER >>*

BlacKkKlansman: 26,00 – SPIL HER >>*

Black Panther: 26,00 – SPIL HER >>*

A Star Is Born: 51,00 – SPIL HER >>*

Vice: 101,00 – SPIL HER >>*

Løbet er tæt i år. Bookmakerne tror på det smalle, sort/hvide, udenlandske drama ’Roma’ som vinder i kategorien for bedste film i år. Det er ikke vanskeligt at se hvorfor heller. Den har noget, som store Hollywoodproduktioner desværre ofte mangler i større eller mindre grad, nemlig appellen til det rigtige menneske, den nære fortælling. Man tror på historien om den fattige husholderske Cleo, som bliver bragt i ulykke af sin kæreste, der flygter fra sit ansvar i 70’ernes Mexico. Den er fortalt i øjenhøjde uden de store dikkedarer, og når det, som her, lykkes, så kan det noget magisk. Herudover er den som delt højdespringer nomineret til hele ti Oscars, og den har vundet et hav af priser henover awardsæsonen. Det virker oplagt.

Smalfilm har før vundet i kategorien. Bare se på ’The Artist’ og ’Amour’. Peter Farrellys ’Green Book’ er den konkurrent, der, i bookmakernes optik, ligger tættest på at kunne udfordre favoritten. Den vandt en Golden Globe tidligere på året, præstationerne er fremragende og historien er vedkommende og vigtig. Og den er stadig vigtig. Temaet om racisme er desværre altid vigtigt, primært pga. USA's fortid angående slaveriet, der må siges at være et af de mørkeste kapitler i deres nations forholdsvis korte historie. Men der er kommet noget, som er endnu mere vigtigt, og som altid er der en politisk slagside til en så højt profileret uddeling som Oscaruddelingen.

Donald Trump var et kæmpe emne sidste år, og han har ikke sat tempoet ned siden sin indtræden i præsidentembedet. ’Roma’ er en fantastisk film, og det er ’Green Book’ også, men Oscarkomiteen har en gylden mulighed for at sende et signal om, hvordan Trumps tone over for og behandling af mexicanerne som folkefærd ikke er i deres ånd. Så udover at være en vigtig og vedkommende film, så har ’Roma’ også den fordel, at den rammer ned i en tidsånd, der er til dens fordel. Hvor rædselsfuldt det end måtte være.

Bedste skuespiller
Rami Malek (Bohemian Rhapsody): 1,14 – SPIL HER >>*

Christian Bale (Vice): 5,50 – SPIL HER >>*

Bradley Cooper (A Star Is Born): 23,00 – SPIL HER >>*

Viggo Mortensen (Green Book): 41,00 – SPIL HER >>*

Willem Dafoe (At Eternity’s Gate): 101,00 – SPIL HER >>*

Selvom der befinder sig nogle endog meget prominente og tunge navne på listen over nominerede i kategorien for bedste mandlige hovedrolle i år, så er det alligevel en forholdsvis grøn skuespiller, der tager favoritpositionen i år.

Rami Malek fik sit folkelige gennembrud som superhackeren i tv-serien ’Mr. Robot’, og da Sacha Baron Cohen sprang fra rollen som Freddie Mercury i ’Bohemian Rhapsody’, blev Malek castet i stedet. Og sikke en castingbeslutning! En beslutning, der indtil videre har indbragt Malek en Golden Globe og en SAGA for sin portrættering af Mercury. I al beskedenhed må det siges at være en af de stærkeste skuespilpræstationer i 2018. Det skal dog ikke lyde som om, at Malek ikke står overfor en stærk konkurrent.

Christian Bale har, i sin rolle som Dick Cheney i ’Vice’, endnu engang skubbet grænserne for method acting, og det er fuldstændig utroligt, at man igennem samfulde to timer og tolv minutter ikke på et eneste tidspunkt tænker over, at det er Christian Bale på lærredet.

De andre nominerede tæller Bradley Cooper for ’A Star is Born’, Viggo Mortensen for ’Green Book’ og Willem Defoe for ’At Eternity’s Gate’, men det ser ud til at slaget skal stå mellem Malek og Bale i år. Bale vandt i 2011 en Oscar for sin rolle i boksefilmen ’Fighter’, og har da også vundet en Golden Globe for sin rolle i ’Vice’, men vi tror nu stadig på, at Rami Malek tager sin første Oscar i år. Det skal i dén grad være ham vel undt!

Bedste skuespillerinde
Glenn Close (The Wife): 1,10 – SPIL HER >>*

Olivia Colman (The Favourite): 5,50 – SPIL HER >>*

Lady Gaga (A Star Is Born): 23,00 – SPIL HER >>*

Yalitza Aparicio (Roma): 51,00 – SPIL HER >>*

Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?): 67,00 – SPIL HER >>*

’A Star is Born’ red på en bølge af momentum i begyndelsen af awardsæsonen, hvilket smittede af på filmens kvindelige hovedrolleindehaver Stefani Germanotta, bedre kendt som Lady Gaga. Men så gik awardsæsonen i gang, og så måtte Gaga desværre igen og igen nøjes med at blive belønnet for sit musikalske bidrag til filmen.

I stedet blev to af de mere erfarne skuespillerinder hyldet, nemlig Olivia Colman og Glenn Close. Colman er nomineret for sin rolle som den tilbagestående dronning Anne i ’The Favourite’, og samtidig er det første gang hun er blevet nomineret til en Oscar. Hun har ydermere modtaget en Golden Globe for sin royale filmrolle, og der skal ikke herske tvivl om, at det er en stærk præstation.

Ifølge bookmakerne må hun dog givetvis vige pladsen for sin kollega Glenn Close, der er nomineret for ’The Wife’, som hun også har vundet både en Golden Globe og en SAGA for. Til forskel fra Colman, så er Close ikke ukendt i Oscarøjemed. Hun har været nomineret hele seks gange før, og det er dermed syvende gang hun må sidde med krydsede fingre og håbe på at blive anerkendt af Oscarkomiteen.

Derfor kan man også argumentere for, at det næsten må være hendes tur til at modtage en Oscar, men trods alt mest fordi hendes rolle som Joan Castleman er hendes absolut stærkeste til dato. Yalitza Aparicio og Melissa McCarthy er også nomineret for henholdsvis ’Roma’ og ’Can You Ever Forgive Me?’, men vi tror på Glenn Close som vinder i år.

Bedste mandlige birolle
Mahershala Ali (Green Book): 1,04 – SPIL HER >>*

Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?): 9,00 ��� SPIL HER >>*

Sam Elliott (A Star Is Born): 19,00 – SPIL HER >>*

Adam Driver (BlacKkKlansman): 34,00 – SPIL HER >>*

Sam Rockwell (Vice): 67,00 – SPIL HER >>*

Det tyder ikke på, at der bliver den store spænding at spore i denne kategori i år. Mahershala Ali har i høj grad udmærket sig i rollen som pianisten Don Shirley i sydstatsdramaet ’Green Book’. Filmen drejer sig om racisme og segregation i 1960’ernes sydlige USA, og er overraskende, og trist nok, fortsat vedkommende.

Ali er primært oppe imod Richard E. Grant, der er nomineret for sin rolle i ’Can You Ever Forgive Me?’, og selvom Grant har været nomineret for rollen til samtlige prisuddelinger i denne sæson, så har han måttet se sig slået af Ali hver gang. Ali er også et stærkt kort, eftersom han vandt sin første Oscar for to år siden for sin præstation i ’Moonlight’, og vi tror på, at han tager nummer to med hjem til kaminhylden senere på måneden.

Bedste kvindelige birolle
Regina King (If Beale Street Could Talk): 1,29 – SPIL HER >>*

Amy Adams (Vice): 5,00 – SPIL HER >>*

Rachel Weisz (The Favourite): 7,50 – SPIL HER >>*

Emma Stone (The Favourite): 19,00 – SPIL HER >>*

Marina de Tavira (Roma): 26,00 – SPIL HER >>*

Mere spænding end i mændenes kategori er der hos kvindernes pendant. Hvis man skal tro bookmakerne, så skal slaget stå mellem to endog meget forskellige skuespillerinder. På den ene side, og som snæver favorit, har vi førstegangsnominerede Regina King. King er nomineret for ’If Beale Street Could Talk’, som hun også har vundet en Golden Globe for.

I det andet hjørne står Amy Adams, som er nomineret for – hold nu godt fast – syvende gang! Hun har dermed, trods sin forholdsvis korte karriere, været nomineret til en Oscar seks gange før, og hendes rolle som Lynne Cheney er velspillet og intens. Selvom bookmakerne ser en snæver favorit i King, så tror vi på, at Adams tager sin første Oscar med hjem i år for sin præstation. Men vi er også klar over, at det bliver en af de mere spændende kategorier i årets uddeling.

Bedste instruktør
Alfonso Cuaron (Roma): 1,05 – SPIL HER >>*

Spike Lee (BlacKkKlansman): 10,00 – SPIL HER >>*

Yorgos Lanthimos (The Favourite): 41,00 – SPIL HER >>*

Pawel Pawlikowski (Cold War): 41,00 – SPIL HER >>*

Adam McKay (Vice): 41,00 – SPIL HER >>*

Ifølge bookmakerne bliver denne kategori en af Oscaruddelingens mest givne, eftersom der tydeligvis ikke er nogen, der formår at konkurrere med Alfonso Cuarón. Han er i år nomineret for ’Roma’, der egentlig kan karakteriseres som en smalfilm. For det første er den i sort/hvid, og for det andet er det en delvist mexicansk, spansksproget produktion, hvilket også betyder, at den er favorit i kategorien for bedste udenlandske film – men der er ikke nogen, der rent grafisk formår at fortælle en historie som Cuarón. Han vandt i 2014 for ’Gravity’, og i denne sæson har han fejet samtlige konkurrenter af banen.
Nærmeste konkurrent er Spike Lee for den kontroversielle ’BlacKkKlansman’, og selvom han er et fremragende bud, så er der ikke nogen over eller ved siden af Cuarón i år.

Bedste sang
Shallow (A Star Is Born): 1,02 - SPIL HER >>*

All The Stars (Black Panther): 10,00 - SPIL HER >>*

The Place Where Lost Things Go (Mary Poppins Returns): 19,00 - SPIL HER >>*

I’ll Fight (RBG): 23,00 - SPIL HER >>*

When A Cowboy Trades His Spurs For Wings (The Ballad of Buster Scruggs): 34,00 - SPIL HER >>*

Hvad Lady Gaga ikke har af skuespillererfaring, har hun til gengæld af musisk ditto. Hendes bud i kategorien for bedste sang hedder ’Shallow’, den optræder i filmen ’A Star is Born’, hvori Gaga også spiller den kvindelige hovedrolle og hvis Oscarkomiteen følger trenden, så får hun lov at tage sin første Oscar med hjem i år.

Hun har desuden været nomineret før i samme kategori for sangen ’Til It Happens to You’, men vi tror på, at hun får lov at hjemtage en velfortjent Oscar for sin fremragende komposition i år. Hendes umiddelbart største konkurrent er rapperen Kendrick Lamar, der er nomineret for sit bud ’All the Stars’ fra ’Black Panther’, men eftersom ’Shallow’ har vundet alt, den har kunnet få fingrene i, så tror vi altså på, at trenden fortsætter lidt endnu.

Klare odds-favoritter til Oscars 2020

Årets topscorere, når det kommer til antallet af nomineringer, er The Favourite og Roma. Begge film er nomineret til i alt 10 statuetter, og kategorierne spænder lige fra ”Bedste film” og ”Bedste instruktør” til ”Bedste scenografi” og ”Bedste originale manuskript”. Roma ligger lunt i svinget til at snuppe den mest prestigefulde titel som ”Bedste film”, men der er endnu større favoritter i nogle af de andre kategorier, hvis man skal tro bookmakernes vurdering.

Således er bookmakerne slet ikke i tvivl om, at Glenn Close vinder prisen som ”Bedste skuespillerinde”, mens Mahershala Ali snupper titlen som ”Bedste mandlige birolle”. De vurderer også, at Bradley Cooper og Lady Gaga sætter konkurrenterne til vægs i kategorien ”Bedste sang”, ligesom de regner med, at Alfonso Cuaron honoreres for sit mesterværk med titlen som ”Bedste instruktør”. I kategorien ”Bedste makeup” har Vice reelt ingen konkurrence, og det vil også være en overraskelse af de større, hvis Bao bliver forbigået som ”Bedste animerede kortfilm”.

I det følgende afsnit har vi samlet bookmakernes ti største favoritter til at løbe med en pris ved The Oscars 2020.

De ti største favoritter ved Oscars 2020
Vi udpeger her de ti største favoritter til en Oscar.

Bedste instruktør: Alfonso Cuaron (Roma): 1,05 – SPIL HER >>*

Bedste udenlandske film: Roma: 1,02 – SPIL HER >>*

Bedste sang: Shallow (A Star Is Born): 1,02 - SPIL HER >>*

Bedste animationsfilm: Spider-Man: Into the Spider-Verse: 1,05 – SPIL HER >>*

Bedste makeup: Vice: 1,02 – SPIL HER >>*

Bedste mandlige birolle: Mahershala Ali (Green Book): 1,04 – SPIL HER >>*

Bedste skuespillerinde: Glenn Close (The Wife): 1,10 – SPIL HER >>*

Bedste visuelle effekter: Avengers: Infinity War: 1,21 – SPIL HER >>*

Bedste animerede kortfilm: Bao: 1,20 – SPIL HER >>*

Bedste kostumer: The Favourite: 1,40 – SPIL HER >>*

Danmarks Oscars-håb er Viggo Mortensen

Skal Danmark have succes ved The Oscars i 2019, skal det komme i en af de absolut største kategorier med Viggo Mortensen. Den 60-årige skuespiller, der har dobbelt statsborgerskab (dansk og amerikansk), er aktuel som hovedrolleindehaver i filmen Green Book, og her har han gjort det så godt, at han er blevet nomineret til prisen som ”Bedste skuespiller”. Konkurrencen er dog hård, og bookmakerne anser det for sandsynligt, at danskeren trækker et af de korte strå i et felt, der også tæller Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Christian Bale (Vice), Bradley Cooper (A Star Is Born) og Willem Dafoe (At Eternity’s Gate).

Det er ikke første gang, at Viggo Mortensen er nomineret ved The Oscars. Det var han også med sine roller i Eastern Promises og Captain Fantastic. Og nu er han det altså så i Green Book, hvor han spiller rollen som dørmanden Tony Vallelonga, der kører på tour med jazz-pianisten Don Shirley. Viggo Mortensen og Mahershala Ali (Don Shirley) komplimenterer hinanden rigtigt fint, hvilket blandt andet kan aflæses i sidstnævntes topseeding til prisen som ”Bedste mandlige birolle”.

Viggo Mortensen vandt dog hverken ved Golden Globes, SAG Awards eller Critics’ Choice, og derfor er det svært at tro på, at danskeren kan stryge til tops ved The Oscars. De tidlige prisuddelinger plejer at være en god indikator på, hvad man kan forvente ved det store oscarshow.

Værd at vide om 2020-udgaven: Nomineringsproces, vært m.m.

Vi har samlet brugbar information om processen med nomineringer, værten ved årets show og meget andet, så du både er klar til at fange de bedste odds, men også nyde showet natten mellem søndag og mandag.

Sådan udvælges, nomineres og vinder film
Det er organisationen The Academy of Motion Picture Arts and Science (AMPAS), der har stemmerne og dermed afgør, hvem og hvilke film, der skal nomineres til hvilke kategorier. For at sikre, at stemmerne afgives og tælles korrekt, bliver de hvert år certificeret, så man er sikker på, at der ikke er noget snyd forbundet med stemmeafgivelserne. Medlemmerne af AMPAS skal have en eksklusiv invitation for at kunne være med til at stemme, og der vurderes at være omkring 6.000 stemmende medlemmer. Ved nomineringsrunden er det ikke alle medlemmer, der kan stemme i alle kategorier, men de får derimod tildelt en eller flere kategorier til vurdering. Først når de nominerede er fundet, kan alle medlemmer stemme i alle kategorierne.

Trin for trin er processen således: En række film udvælges, akademiet kan så afgive stemmer omkring hvem, der skal nomineres. Til sidst starter en helt ny afstemning, hvor der kun kan stemmes på de nominerede i hver kategori. Flest stemmer er lig med sejren.

Der er forskellige krav til de nominerede film til hvert års Oscars. Først og fremmest skal filmen have præmiere i det foregående kalenderår – det vil sige at dette års film er fra 2018. Dernæst skal alle filmene være minimum 40 minutter lange, med undtagelse af kortfilmene naturligvis. Spillefilmene skal også have et vist format og opløsning, men kan både være analoge og digitale.

Årets vært
The Oscars bliver afholdt uden en decideret vært for første gang siden 1989. Planen er, at en række forskellige personer får taletid i midlertidige værtsroller i løbet af showet, men der bliver altså ikke udpeget en decideret (over)vært. Dermed gør man det anderledes end i 2018, hvor Jimmy Kimmel havde ansvaret for at føre showet i mål.

Underholdning og optræden
Det er nogle yderst prominente navne, som skal præsentere de forskellige priser ved Oscar-uddelingen. Sidste års vindere af de fire priser ”Bedste skuespiller”, ”Bedste skuespillerinde”, ”Bedste mandlige birolle” og ”Bedste kvindelige birolle” skal traditionen tro overrække priserne til dette års vindere. Ydermere er navne som Daniel Craig, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg og Brie Larsson på listen over skuespillere, som skal præsentere priser. Det er endnu hemmeligholdt, hvem der præsenterer hvad, men som altid er kendisfaktoren høj.

Som sædvanlig skal kunstnerne i kategorien "Bedste sang" også på scenen med hver deres bidrag. Det betyder blandt andet, at Bradley Cooper og Lady Gaga skal optræde med favoritsangen Shallow fra filmen A Star Is Born.

Den røde løber og kendisser
Udover filmnomineringer er der naturligvis også den røde løber, som altid byder på sjove samtaler og kommentarer – både frivilligt og ufrivilligt. Er du modeinteresseret, vil der bestemt også være nogle fantastiske kjoler og outfits at lade sig inspirere af. Og sidst, men ikke mindst vil der altid være et ekstra underholdningselement i reaktionerne hos både vinderne og ’taberne’ af de 24 priser. Nogle år har det udviklet sig til mindre skandaler, som kan være yderst underholdende i sig selv.

Leder du efter flere odds på Oscars?

Ovenfor har du set odds på de mest populære kategorier ved Oscar-uddelingen, men hos nogle bookmakere kan du rent faktisk spille på Academy Awards i alle kategorierne. Det betyder, at du også kan spille på mindre kategorier som "Bedste birolle", "Bedste animerede spillefilm" og "Bedste dokumentar" og så videre. De giver endda alle en flot velkomstbonus, når du indsætter penge første gang.

De bedste bookmakere til Oscars vurderet ud fra odds og udvalg
Vi har her samlet de fem bedste bookmakere som har odds på Oscar Showet.

LeoVegas*
Hos LeoVegas* finder du odds på samtlige 24 kategorier. Bookmakeren har en pæn tilbagebetaling på Oscars i en sammenligning med markedet generelt.

Mr. Green* Sport
Som det er tilfældet ved LeoVegas*, kan du ved Mr. Green* spille på alle 24 kategorier. Bookmakerne deler oddssætning, så du kan altså også spille gunstige vinderodds hos Mr. Green*.

Bethard*
Vil du spille på The Oscars, kan du gøre det hos Bethard*, der dækker samtlige 24 kategorier i konkurrencen. Bookmakeren har en del favorable odds på outsiderne til flere af priserne.

bet365*
bet365* er også klar med en komplet dækning af The Oscars. Der er 24 kategorier, og du kan spille på dem alle hos verdens største bookmaker.

NordicBet*
I skrivende stund har Nordicbet* kun odds på ”Bedste film”. Som showet nærmer sig, er det dog forventeligt, at den store nordiske bookmaker får odds på flere af kategorierne.

Odds på Oscars 2020

Flere odds på Oscars 2019

Bedste udenlandske film
Roma: 1,02 – SPIL HER >>*

Cold War: 10,00 – SPIL HER >>*

Shoplifters: 23,00 – SPIL HER >>*

Capernaum: 41,00 – SPIL HER >>*

Never Look Away: 67,00 – SPIL HER >>*

Bedste visuelle effekter
Avengers: Infinity War: 1,21 - SPIL HER >>*

First Man: 4,50 - SPIL HER >>*

Ready Player One: 11,00 - SPIL HER >>*

Cristopher Robin: 34,00 - SPIL HER >>*

Solo: A Star Wars Story: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste animationsfilm
Spider-Man: Into the Spider-Verse: 1,05 - SPIL HER >>*

Incredibles 2: 9,00 - SPIL HER >>*

Isle of Dogs: 11,00 - SPIL HER >>*

Ralph Breaks the Internet: 41,00 - SPIL HER >>*

Mirai: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste filmatisering
BlacKkKlansman: 1,29 - SPIL HER >>*

Can You Ever Forgive Me?: 3,90 - SPIL HER >>*

If Beale Street Could Talk: 6,00 - SPIL HER >>*

A Star Is Born: 29,00 - SPIL HER >>*

The Ballad of Buster Scruggs: 101,00 - SPIL HER >>*

Bedste originale manuskript
The Favourite: 1,50 - SPIL HER >>*

Green Book: 3,10 - SPIL HER >>*

Roma: 8,00 - SPIL HER >>*

First Reformed: 15,00 - SPIL HER >>*

Vice: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste klipning
Vice: 1,74 - SPIL HER >>*

The Favourite: 3,10 - SPIL HER >>*

Bohemian Rhapsody: 4,50 - SPIL HER >>*

BlacKkKlansman: 12,00 - SPIL HER >>*

Green Book: 29,00 - SPIL HER >>*

Bedste lyd
Bohemian Rhapsody: 1,50 - SPIL HER >>*

A Star Is Born: 2,35 - SPIL HER >>*

First Man: 10,00 - SPIL HER >>*

Black Panther: 51,00 - SPIL HER >>*

Roma: 67,00 - SPIL HER >>*

Bedste lydredigering
First Man: 1,52 - SPIL HER >>*

A Quiet Place: 2,60 - SPIL HER >>*

Bohemian Rhapsody: 4,35 - SPIL HER >>*

Black Panther: 11,00 - SPIL HER >>*

Roma: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste dokumentar
Free Solo: 1,68 – SPIL HER >>*

RBG: 2,10 – SPIL HER >>*

Minding The Gap: 13,00 – SPIL HER >>*

Hale Country This Morning, This Evening: 41,00 – SPIL HER >>*

Of Fathers and Sons: 67,00 – SPIL HER >>*

Bedste korte dokumentar
Period. End of Sentence: 1,80 - SPIL HER >>*

Black Sheep: 2,25 - SPIL HER >>*

End Game: 6,50 - SPIL HER >>*

Lifeboat: 11,00 - SPIL HER >>*

A Night at the Garden: 67,00 - SPIL HER >>*

Bedste kortfilm
Marguerite: 1,66 - SPIL HER >>*

Skin: 3,25 - SPIL HER >>*

Detainment: 5,50 - SPIL HER >>*

Fauve: 10,00 - SPIL HER >>*

Mother: 29,00 - SPIL HER >>*

Bedste kortfilm (animeret)
Bao: 1,20 - SPIL HER >>*

Weekends: 4,75 - SPIL HER >>*

One Small Step: 15,00 - SPIL HER >>*

Late Afternoon: 17,00 - SPIL HER >>*

Animal Behaviour: 23,00 - SPIL HER >>*

Bedste kostumer
The Favourite: 1,40 - SPIL HER >>*

Black Panther: 2,75 - SPIL HER >>*

Mary Poppins Returns: 23,00 - SPIL HER >>*

Mary Queen of Scots: 26,00 - SPIL HER >>*

The Ballad of Buster Scruggs: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste makeup
Vice: 1,02 - SPIL HER >>*

Mary Queen of Scots: 10,00 - SPIL HER >>*

Border: 21,00 - SPIL HER >>*

Bedste scenografi
The Favourite: 1,40 - SPIL HER >>*

Black Panther: 2,60 - SPIL HER >>*

Roma: 10,00 - SPIL HER >>*

Mary Poppins Returns: 29,00 - SPIL HER >>*

First Man: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste sang
Shallow (A Star Is Born): 1,02 - SPIL HER >>*

All The Stars (Black Panther): 10,00 - SPIL HER >>*

The Place Where Lost Things Go (Mary Poppins Returns): 19,00 - SPIL HER >>*

I’ll Fight (RBG): 23,00 - SPIL HER >>*

When A Cowboy Trades His Spurs For Wings (The Ballad of Buster Scruggs): 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste musik
If Beale Street Could Talk: 1,62 - SPIL HER >>*

Black Panther: 3,10 - SPIL HER >>*

Mary Poppins Returns: 6,00 - SPIL HER >>*

BlacKkKlansman: 13,00 - SPIL HER >>*

Isle of Dogs: 29,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 22. februar kl. 11:23.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER* og se flere odds på Oscars 2019.