Oscar 2019: Odds, betting og bookmakere

Reklame*

Oscar oddsOscar odds i 2019

Oscars 2019 afholdes natten mellem d. 24. og 25. februar 2019 (dansk tid). De største filmstjerner og hele Hollywood mødes for at hædre hinanden og de bedste film, instruktører m.m. Vi har her samlet de bedste Oscar odds på alle 24 kategorier og specials, så du kan spille på prisuddelingen og få ekstra spænding, når Academy Awards, som de også kaldes, uddeles. Hele prisuddelingen kan følges på TV 2 fra klokken 23:00.

Odds på Oscars 2019

*odds senest opdateret d. 8. januar 2019. Odds kan ændre sig.

I skrivende stund er der odds på ni kategorier, nemlig "Bedste film", "Bedste skuespiller", "Bedste skuespillerinde", "Bedste instruktør", ”Bedste mandlige birolle”, ”Bedste kvindelige birolle”, ”Bedste filmatisering”, ”Bedste animationsfilm” og ”Bedste originale manuskript”. De øvrige kategorier opdateres, når odds på disse frigives.

Bedste film
Roma: 2,37 – SPIL HER >>*

A Star Is Born: 3,50 – SPIL HER >>*

Green Book: 6,00 – SPIL HER >>*

Bohemian Rhapsody: 8,00 – SPIL HER >>*

Vice: 26,00 – SPIL HER >>*

BlacKkKlansman: 26,00 – SPIL HER >>*

Crazy Rich Asians: 29,00– SPIL HER >>*

Widows: 34,00 – SPIL HER >>*

Mary Poppins Returns: 51,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste film” HER*.

Årets Oscaruddeling kan ikke undgå at bære præg af sidste års absolut mest omtale emne i filmbranchen, nemlig #MeToo. Tidligere på året dannede næsten samtlige stjerner til årets Golden Globe-uddeling – mandlige som kvindelige – fælles front ved at iføre sig sort tøj, og det er måske ikke helt tilfældigt, at de tre frontløbere i kategorien Bedste Film har det til fælles, at de alle har kvinder som de bærende hovedroller. Primært står slaget dog mellem de to titler ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ og ’The Shape of Water’ i år, hvoraf sidstnævnte i nogen tid har været bookmakernes bud på en vinder til uddelingen. Den har vundet en masse priser i flere andre kategorier her i prisuddelingssæsonen, men endnu ikke for Bedste Film – lige bortset fra den prestigefyldte PGA Award. Guillermo del Toro er kendt for at bringe publikum eventyr, uhygge og fantasi gennem sine fortællinger, og filmen om kærlighed og kommunikation på trods af forskelligheder har vundet filmelskeres hjerter på grund af dens smukke budskab og endnu smukkere billeder.

’Three Billborads Outside Ebbing, Missouri’ er pt. favorit, på trods af at den fik en masse negativ opmærksomhed, da den udkom i de amerikanske biografer. Den tog fat i nogle rigtig vigtige og vedkommende ting i forhold til kvindesagen og ligestilling, men til gengæld i noget helt forkert i forhold til racisme. Den enfoldige, racistiske politibetjent, ellers portrætteret fremragende af Sam Rockwell, er en kontroversiel karakter, og filmen bygger ham op, bryder ham ned og giver ham til sidst en forløsning, som med rette har fået kritikere i især USA til at rynke på næsen. Med det sagt, så tog den både en Golden Globe for Bedste Drama og en BAFTA for Bedste Film, så om filmen også skal have en Oscar trods kontroverserne må vi vente til uddelingen med at få opklaret, men vi tror på, at det i højere grad er en film med retfærdighed og hævn som hovedtemaer, som Hollywood vil belønne med en Oscar i år. Coming of age-dramaet ’Lady Bird’ er nærmeste konkurrent til de to frontløbere, men må givetvis tage til takke med en flot og velfortjent nominering i denne omgang.

Bedste skuespiller
Rami Malek (Bohemian Rhapsody): 1,53 – SPIL HER >>*

Christian Bale (Vice): 3,75 – SPIL HER >>*

Bradley Cooper (A Star Is Born): 4,50 – SPIL HER >>*

Viggo Mortensen (Green Book): 29,00 – SPIL HER >>*

Ethan Hawke (First Reformed.): 34,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste skuespiller” HER*.

Skal man tro bookmakerne, så er hovedrollekategorierne ikke præget af særlig mystik og spænding i år. Periodedramaet ’Darkest Hour’ handler om Winston Churchills indsættelse som premierminister i England under anden verdenskrig – en film, der har fået skudt i skoene, at den måske ikke er så sindsoprivende spændende, men til gengæld har der ikke lydt et eneste negativt ord om Gary Oldmans præstation som Churchill. På trods af en meget imponerende karriere, og en nominering i 2012 for ’Tinker Tailor Soldier Spy’, er han endnu ikke blevet belønnet med en Oscar. Til gengæld har han i år vundet stort set alle de priser, han har være nomineret til, bl.a. en Golden Globe, en SAGA og en BAFTA.

De nærmeste konkurrenter er to relativt nye skud på stammen, nemlig Daniel Kaluuya, der er nomineret for ’Get Out’, samt Timothée Chalamet, der er nomineret for ’Call Me By Your Name’. Begge meget stærke og roste præstationer, og vi tror, at de begge har store, glorværdige karrierer foran sig, men alt tyder på at Gary Oldman i år får sin første og i dén grad velfortjente Oscar.

Bedste skuespillerinde
Glenn Close (The Wife): 1,57 – SPIL HER >>*

Olivia Colman (The Favourite): 3,50 – SPIL HER >>*

Lady Gaga (A Star Is Born): 5,00 – SPIL HER >>*

Emily Blunt (Mary Poppins Returns): 26,00 – SPIL HER >>*

Rosamund Pike (A Private War): 29,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste skuespillerinde” HER*.

Ligesom hos herrerne, så har bookmakerne i år en helt klar favorit i denne kategori, nemlig en af Hollywoods grand old ladies, Frances McDormand. Hun har flere nomineringer bag sig, og i 1997 fik hun tilmed en Oscar med hjem for Coen-brødrenes ’Fargo’. I denne sæson har hun, ligesom Gary Oldman, vundet priser ved samtlige de store prisuddelinger for sin hjerteskærende præstation som Mildred i ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’. Der er ingen tvivl om hendes stoflighed som skuespillerinde, og i denne film viser hun både den humoristiske, den vrede og den sårbare side af en karakter, der forsøger at komme sig over tabet af sin datter.

De umiddelbart stærkeste konkurrenter er Saoirse Ronan for sin rolle som den 17-årige Christine ”Lady Bird” McPherson i ’Lady Bird’ og Sally Hawkins for sin rolle som den stumme Elisa Esposito i ’The Shape of Water’. Begge kvinder er tidligere nominerede, Hawkins for ’Blue Jasmine’ og Ronan for både ’Brooklyn’ og ’Atonement’, men de har altså begge endnu til gode at tage en statuette med hjem. Vi tror, at prisen i år går til veteranen Frances McDormand.

Bedste mandlige birolle
Mahershala Ali (Green Book): 1,83 – SPIL HER >>*

Sam Elliott (A Star Is Born): 3,00 – SPIL HER >>*

Timothee Chalamete (Beautiful Boy): 3,00 – SPIL HER >>*

Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?): 3,50 – SPIL HER >>*

Michael B. Jordan (Black Panther): 10,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste mandlige birolle” HER*.

Lidt mere spænding er der i birollekategorierne, og ligesom sidste år har vi nogle stærke kandidater med hos herrerne. Oveni købet er der tale om, at to af kandidaterne er nomineret for samme film, hvoraf den ene også er bookmakernes umiddelbare favorit. Sam Rockwell er vel, hvad man kan beskrive som en vaskeægte, moderne karakterskuespiller. Her er han nomineret for første gang til en Oscar for sin rolle som den racistiske politibetjent Dixon i ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

Han har desuden vundet en SAGA, en Golden Globe og en BAFTA for samme rolle, så han har gode kort på hånden og stærke vinderchancer. Der er dog også en masse tunge navne nomineret i samme kategori, bl.a. Willem Dafoe for ’The Florida Project’ og Richard Jenkins for ’The Shape of Water’. Herudover også både Woody Harrelson og Chistopher Plummer, og Rockwell er dermed i så fint selskab, at han, som den eneste af de fem herrer, ikke tidligere er nomineret til en Oscar. Hans præstation er dog så stærk og uforlignelig, at vi tror på at han, på trods af et stærkt felt, tager sin første Oscar i år.

Bedste kvindelige birolle
Regina King (If Beale Street Could Talk): 1,57 – SPIL HER >>*

Amy Adams (Vice): 2,00 – SPIL HER >>*

Claire Foy (First Man): 8,00 – SPIL HER >>*

Emma Stone (The Favourite): 9,00 – SPIL HER >>*

Margot Robbie (Mary Queen of Scots): 10,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste kvindelige birolle” HER*.

Sidste år havde bookmakerne nærmest afgjort slaget på forhånd, da de udpegede Viola Davis som favorit i kategorien ’bedste kvindelige birolle’. I år er der en smule mere spænding, også fordi de tre frontløbere alle er førstegangsnominerede. Som umiddelbar favorit har vi Allison Janney, der er nomineret for sin rolle som LaVona i ’I, Tonya’, Hun har før spillet med i store produktioner som ’The Help’, ’The Hours’ og serien ’West Wing’, men hun er ikke nødvendigvis et stort navn herhjemme.

Til gengæld har hun vundet både en Golden Globe, en SAGA og en BAFTA for sin rolle som LaVona, så hendes favoritposition kommer ikke som en overraskelse. Derudover har vi Laurie Metcalf, der spiller Marion McPherson i ’Lady Bird’, og selvom det er en god præstation, der også har skaffet hende flere flotte nomineringer, så tror vi, at det desværre også må blive ved netop det til Oscaruddelingen. Som en lille joker er der Mary J. Blige for ’Mudbound’, som er et drama om racisme i efterkrigstidens Mississippi. Dog tror vi her på SpilXperten, at Allison Janney bliver den af debutanterne, hvem lykkens gudinde tilsmiler og belønner med en Oscar.

Bedste instruktør
Alfonso Cuaron (Roma): 1,12 – SPIL HER >>*

Bradley Cooper (A Star Is Born): 7,00 – SPIL HER >>*

Spike Lee (BlacKkKlansman): 13,00 – SPIL HER >>*

Damien Chazelle (First Man): 26,00 – SPIL HER >>*

Peter Farrelly (Green Book): 29,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på “Bedste instruktør” HER*.

Instruktørprisen er altid vanvittigt spændende, fordi den kategori som oftest følges ad med Bedste Film – det er dog ikke altid tilfældet, senest sidste år, hvor Damien Chazelle vandt instruktørprisen for ’La La Land’, og selvom samme film fejlagtigt blev udråbt som vinder, så gik prisen for Bedste Film til ’Moonlight’ sidste år. Guillermo del Toro er bookmakernes favorit for sin smukke film ’The Shape of Water’. Den er nomineret til hele 13 Oscars og er dermed højdespringeren i år, og del Toro har også allerede bevist sit værd i denne sæson ved at tage instruktørprisen ved både Golden Globe, BAFTA og DGA, så meget tyder på, at han godt kunne vinde sin første Oscar for sin plads i instruktørstolen. Der er dog et vægtigt navn lige i hælene på ham i form af Christopher Nolan.

Det påfaldende ved Nolan er, at selvom de fleste filminteresserede er enige om, at han har nogle store præstationer bag sig, så har han faktisk aldrig vundet noget. Ingen Oscars, ingen BAFTAs, ingen Golden Globes. Så selvom navnet må vække en del ærefrygt, så vil det være en første gang for dem begge, uanset hvem af dem, der skulle gå hen og vinde. Greta Gerwig er også pænt med i feltet for ’Lady Bird’, men vi tror, at det primært kommer til at stå mellem del Toro og Nolan. Guillermo del Toro har en god portion momentum med sig, og bl.a. derfor tror vi, at han bliver den af de to herrer, der løber med sejren.

Bedste udenlandske film
A Fantastic Woman: 1,61 – SPIL HER >>*
The Square: 2,75 – SPIL HER >>*
Loveless: 11,00 – SPIL HER >>*
The Insult: 11,00 – SPIL HER >>*
On Body and Soul: 34,00 – SPIL HER >>*

Danmark har flere gange været repræsenteret i denne kategori, og som dansker kan man sidde på den skæbnesvangre nat mellem søndag og mandag og heppe på, at vi som land vinder hæder og ære. Dog ikke direkte i år, da vi ikke som sådan er med – og så alligevel. For det svenske bud har valgt at kigge over sundet efter en hovedrolle til deres Oscarbud ’The Square’. Claes Bang har allerede høstet sin del af hæder og ære for sin præstation, og ’The Square’ nappede de gyldne palmer i Cannes, men det vil vise sig, om broderlandet skal have en Oscarstatuette med hjem. Der er tæt løb mellem den chilenske film ’A Fantastic Woman’ og ’The Square’, som oddsene også afspejler. Vi håber på Sverige som vindere, men umiddelbart er ’A Fantastic Woman’ bookmakernes favorit med en lille margin.

Bedste fotografering
Blade Runner 2049: 1,12 – SPIL HER >>*
Dunkirk: 7,00 – SPIL HER >>*
The Shape of Water: 13,00 – SPIL HER >>*
Mudbound: 23,00 – SPIL HER >>*
Darkest Hour: 81,00 – SPIL HER >>*

At Danmark ikke er nominerede for bedste udenlandske film betyder ikke, at vi ikke er repræsenterede ved prisuddelingen. Det sørger den dygtige fotograf Dan Laustsen for. ’The Shape of Water’, som han er filmfotograf på, er nemlig nomineret i kategorien Bedste Fotografering. Desværre er han oppe mod film som ’Blade Runner 2049’ og ’Dunkirk’, som er større favoritter i samme kategori, og derfor ser vinderchancerne ikke umiddelbart lyse ud. Især ’Blade Runner 2049’ er ifølge bookmakerne storfavorit, og filmen har da også primært fået stor ros for de flotte billeder og æstetikken, så man forstår godt, hvorfor bookmakerne vælger at hænge deres hat på den.

Bedste dokumentarfilm
Faces Places: 1,28 – SPIL HER >>*
Icarus: 5,00 – SPIL HER >>*
Last Men in Aleppo: 11,00 – SPIL HER >>*
Strong Island: 23,00 – SPIL HER >>*
Abacus: Small Enough to Jail: 26,00 – SPIL HER >>*

Et enkelt bud mere med dansk islæt er der blevet plads til i år. ’Last Men in Aleppo’ er en dokumentarfilm, hvor Steen Johannessen er medinstruktør, og filmen vandt sidste år en pris ved CPH:DOX, men desværre er vindercancerne heller ikke her overvældende. I stedet står det mellem Faces Places og Icarus, med en, ifølge bookmakerne, lille fordel til det førstnævnte bud fra Frankrig.

Klare odds-favoritter til Oscars 2019

Årets absolutte topscorer, når det kommer til antal nomineringer, er "The Shape of Water". Hele 13 statuetter kan filmen vinde, men en lang række af disse finder vi også på billede- og lydsiden. I kapløbet om bedste film vurderer bookmakerne også, at Three Billboards Outside Ebbing, Missouri som værende en tand større favorit - men næsten i dødt løb med The Shape of Water, der dog har hele seks nomineringer mere.

Lady Bird, Get Out og Dunkirk ligner de tre film, der måske kan overraske i den mest prestigefyldte kategori.

I skuespilskategorierne ser meget ud til at være givet på forhånd. Gary Oldman er storfavorit som bedste mandlige hovedrolle, mens Frances McDormand er det samme hos kvinderne. Fuldstændig samme billede tegner sig i birollerne, hvor Allison Janney ser ud til at nappe statuetten hos kvinderne og Sam Rockwell hos mændene.

Guillermo del Toro er om muligt endnu større favorit til at tage instruktør-prisen, så i år står vi rent faktisk i den situation, at det er kampen om "Bedste film", som er klart mest åben.

De ti største favoritter ved Oscars 2019
Vi udpeger her de ti største favoritter til en Oscar.

Bedste mandlige hovedrolle: Gary Oldman: 1,03 – SPIL HER >>*
Bedste kvindelige hovedrolle: Frances McDormand: 1,04 – SPIL HER >>*
Bedste mandlige birolle: Sam Rockwell: 1,12 – SPIL HER >>*
Bedste kvindelige birolle: Allison Janney: 1,14 – SPIL HER >>*
Bedste instruktør: Guillermo del Toro: 1,083 – SPIL HER >>*
Bedste filmatisering: Call Me Your Name: 1,04 – SPIL HER >>*
Bedste fotografering: Blade Runner 2049: 1,12 – SPIL HER >>*
Bedste animationsfilm: Coco: 1,04 – SPIL HER >>*
Bedste lyd: Dunkirk: 1,14 – SPIL HER >>*
Bedste makeup: Darkest Hour: 1,03 – SPIL HER >>*

Danmark med hele tre Oscar-nomineringer i år

Danmark havde et magret år 2015 uden nomineringer til Oscars, mens Danmark havde to nominerede i 2016. I 2017 var der hele tre af slagsen, mens vi rammer samme antal med lidt god vilje i 2018.

The Square (Bedste udenlandske film)
Den er godt nok svensk på papiret, men danske Claes Bang gør det suverænt i filmen The Square, som han også vandt den europæiske udgave af Oscars (European Film Award) for. Med lidt god vilje er der om ikke andet så en halv, dansk nominering i denne kategori takket være den tidligere Anna Pihl-skuespiller.

Spil på The Square som Bedste udenlandske film: 2,75 – SPIL HER >>*

Dan Laustsen (Bedste fotografering)
The Shape of Water, som er med i kapløbet om at vinde for "Bedste film" og samtidig topscorer for antal nomineringer (13), har et solidt, dansk islæt. Dan Laustsen er nemlig nomineret for "Bedste fotografering" med film, der står rigtigt stærkt i flere af de visuelle kategorier.

Spil på The Shape of Water som vinder af Bedste fotografering: 13,00 – SPIL HER >>*

Last Men in Aleppo (Best Documentary Feature)
Den danskproducerede dokumentar "Last Men in Aleppo" er også nomineret takket være Søren Steen Jespersens arbejde med filmen. Bookmakerne står dog Faces Places samt Icarus bedre vinderchancer, men den danske mulighed for sejr er på ingen måder dømt ude.

Spil på Last Men in Aleppo som vinder af Best Documentary Feature: 11,00 – SPIL HER >>*

Værd at vide om 2019-udgaven: Nomineringsproces, vært m.m.

Vi har samlet brugbar informationen om processen med nomieringer, værten ved årets show og meget andet, så du både er klar til at fange de bedste odds, men også nyde showet natten mellem søndag og mandag.

Sådan udvælges, nomineres og vinder film
Det er organisationen The Academy of Motion Picture Arts and Science (AMPAS), der har stemmerne og dermed afgør, hvem og hvilke film, der skal nomineres til hvilke kategorier. For at sikre, at stemmerne afgives og tælles korrekt, bliver de hvert år certificeret, så man er sikker på, at der ikke er noget snyd forbundet med stemmeafgivelserne. Medlemmerne af AMPAS skal have en eksklusiv invitation for at kunne være med til at stemme, og der vurderes at være omkring 6.000 stemmende medlemmer. Ved nomineringsrunden er det ikke alle medlemmer, der kan stemme i alle kategorier, men de får derimod tildelt en eller flere kategorier til vurdering. Først når de nominerede er fundet, kan alle medlemmer stemme i alle kategorierne.

Trin for trin er processen således: En række film udvælges, akademiet kan så afgive stemmer omkring hvem, der skal nomineres. Til sidst starter en helt ny afstemning, hvor der kun kan stemmes på de nominerede i hver kategori. Flest stemmer er lig med sejren.

Der er forskellige krav til de nominerede film til hvert års Oscars. Først og fremmest skal filmen have præmiere i det foregående kalender år – det vil sige at dette års film er fra 2016. Dernæst skal alle filmene være minimum 40 minutter lange, med undtagelse af kortfilmene naturligvis. Spillefilmene skal også have et vist format og opløsning, men kan både være analoge og digitale.

Årets vært
I år er det Jimmy Kimmel, bedre kendt som talkshowvært i Jimmy Kimmel Live!, der skal stå for showet i Hollywood. Med ham som frontfigur er du garanteret underholdning for alle pengene. Uanset om du er filminteresseret eller ej, vil han og de andre optrædende sørge for at holde dig skarp hele aftenen.

Underholdning og optræden
Det er nogle yderst prominente navne, som skal præsenterer de forskellige priser ved Oscar-uddelingen. Vinderne af de fire priser som skuespiller og skuespillerinde skal traditionen tro overrække priserne til dette års vindere. Ydermere er navne som Sandra Bullock, Nicole Kidman, Matthew McConaughey, Helen Mirren, Lupita Nyong'o og Christopher Walken på listen over skuespillere, som skal præsentere priser. Det er endnu hemmeligholdt, hvem der præsenterer hvad, men som altid er kendisfaktoren høj.

Som sædvanlig skal kunstnerne i kategorien "Bedste sang" også på scenen med hver deres bidrag. Det betyder blandt andet, at Mary J. Blige skal optræde med sangen fra filmen Mudbound.

Den røde løber og kendisser
Udover filmnomineringer er der naturligvis også den røde løber, som altid byder på sjove samtaler og kommentarer – både frivilligt og ufrivilligt. Er du modeinteresseret, vil der bestemt også være nogle fantastiske kjoler og outfits at lade sig inspirere af. Og sidst, men ikke mindst vil der altid være et ekstra underholdningselement i reaktionerne hos både vinderne og ’taberne’ af de 24 priser. Nogle år har det udviklet sig til mindre skandaler, som kan være yderst underholdende i sig selv.

Leder du efter flere odds på Oscars?

Ovenfor har du set odds på de mest populære kategorier ved Oscar-uddelingen, men hos nogle bookmakere kan du rent faktisk spille på Academy Awards i alle kategorierne. Det betyder, at du også kan spille på mindre kategorier som "Bedste birolle", "Bedste animerede spillefilm" og "Bedste dokumentar" og så videre. De giver endda alle en flot velkomstbonus, når du indsætter penge første gang.

De bedste bookmakere til Oscars vurderet ud fra odds og udvalg
Vi har her samlet de fem bedste bookmakere som har odds på Oscar Showet.

LeoVegas*
Odds på alle 24 kategorier samt en lang række specials som "Hvor mange gange nævnes Donald Trump af Jimmy Kimmel?" og lignende, gør LeoVegas* et oplagt valg som bookmaker til Oscars. Tilmeld får du som ny spiller et freebet på 500 kr.

bet365*
bet365* har også mange spilmuligheder på Oscar Showet. Lige som LeoVegas* kan du spille på alle 24 kategorier, så der er ingen undskyldning for ikke at spille på det store event.

NordicBet*
NordicBet* følger trop med bet365* og LeoVegas*. Du kan nemlig også spille på alle kategorierne hos NordicBet*. Du kan en velkomstbonus på hele 1.000 kr.

Betfair*
Betfair* har lidt mere begrænsede spillemuligheder end de resterende bookmakere. Du kan spille på seks kategorier heriblandt "Bedste Film", "Bedste mandlig hovedrolle" og "Bedste kvindelige hovedrolle". Du kan få en velkomstbonus på 1.000 kroner.

Odds på Oscars 2019

Af Peter Larsen
Google+: 

Flere odds på Oscars 2019

Bedste visuelle effekter
Blade Runner 2049: 1,66 - SPIL HER >>*
War of the Planet of the Apes: 2,10 - SPIL HER >>*
Star Wars: The Last Jedi: 21,00 - SPIL HER >>*
Guardians of the Galaxy Vol. 2: 29,00 - SPIL HER >>*
Kong: Skull Island: 67,00 - SPIL HER >>*

Bedste animationsfilm
Spider-Man: Into the Spider-Verse: 1,36 - SPIL HER >>*

Incredibles 2: 4,00 - SPIL HER >>*

Isle of Dogs: 5,00 - SPIL HER >>*

Ralph Breaks the Internet: 15,00 - SPIL HER >>*

Mirai: 15,00 - SPIL HER >>*

Bedste filmatisering
BlacKkKlansman: 1,33 - SPIL HER >>*

If Beale Street Could Talk: 4,00 - SPIL HER >>*

A Star Is Born: 7,00 - SPIL HER >>*

First Man: 10,00 - SPIL HER >>*

Beautiful Boy: 13,00 - SPIL HER >>*

Bedste originale manuskript
Green Book: 2,37 - SPIL HER >>*

Roma: 3,00 - SPIL HER >>*

The Favourite: 4,00 - SPIL HER >>*

Vice: 6,00 - SPIL HER >>*

Eighth Grade: 11,00 - SPIL HER >>*

Bedste fotografering
Blade Runner 2049: 1,12 - SPIL HER >>*
Dunkirk: 7,00 - SPIL HER >>*
The Shape of Water: 13,00 - SPIL HER >>*
Mudbound: 23,00 - SPIL HER >>*
Darkest Hour: 81,00 - SPIL HER >>*

Bedste lydredigering
Dunkirk: 1,14 - SPIL HER >>*
Baby Driver: 6,00 - SPIL HER >>*
Blade Runner 2049: 15,00 - SPIL HER >>*
The Shape of Water: 34,00 - SPIL HER >>*
Star Wars: The Last Jedi: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste dokumentar
Faces Places: 1,28 - SPIL HER >>*
Icarus: 5,00 - SPIL HER >>*
Last Men in Aleppo: 11,00 - SPIL HER >>*
Strong Island: 23,00 - SPIL HER >>*
Abaucus: Small Enough to Jail: 26,00 - SPIL HER >>*

Bedste korte dokumentar
Edith+Eddie: 1,44 - SPIL HER >>*
Heroin(e): 4,00 - SPIL HER >>*
Heaven is a Traffic Jam on the 405: 6,50 - SPIL HER >>*
Traffic Stop: 34,00 - SPIL HER >>*
Knife Skills: 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste kortfilm (animeret)
Dear Basketball: 1,33 - SPIL HER >>*
Lou: 5,00 - SPIL HER >>*
Garden Party: 9,00 - SPIL HER >>*
Negative Space: 15,00 - SPIL HER >>*
Revolting Rhymes: 26,00 - SPIL HER >>*

Bedste kostumer
Phantom Thread: 1,12 - SPIL HER >>*
The Shape of Water: 8,00 - SPIL HER >>*
Beauty and the Beast: 10,00 - SPIL HER >>*
Darkest Hour: 41,00 - SPIL HER >>*
Victoria & Abdul: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste makeup
Darkest Hour: 1,03 - SPIL HER >>*
Wonder: 11,00 - SPIL HER >>*
Victoria & Abdul: 19,00 - SPIL HER >>*

Bedste scenografi
The Shape of Water: 1,22 - SPIL HER >>*
Blade Runner 2049: 4,50 - SPIL HER >>*
Beauty and the Beast: 21,00 - SPIL HER >>*
Dunkirk: 21,00 - SPIL HER >>*
Darkest Hour: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste sang
Remember Me (Coco): 1,61 - SPIL HER >>*
This Is Me (The Greatest Showman): 2,50 - SPIL HER >>*
Mystery Of Love (Call Me by Your Name): 17,00 - SPIL HER >>*
Mighty River (Mudbound): 26,00 - SPIL HER >>*
Stand Up For Something (Marshall): 26,00 - SPIL HER >>*

Bedste musik
The Shape of Water: 1,16 - SPIL HER >>*
Dunkirk: 6,50 - SPIL HER >>*
Phantom Thread: 12,00 - SPIL HER >>*
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: 26,00 - SPIL HER >>*
Star Wars: The Last Jedi: 41,00 - SPIL HER >>*