Oscar 2021: Odds, betting og bookmakere

Reklamelink*

Oscar oddsOscar odds i 2021

Oscars 2021 afholdes natten mellem d. 25. og 26. april 2021 (dansk tid). De største filmstjerner og hele Hollywood mødes for at hædre hinanden og de bedste film, instruktører m.m. Vi har her samlet de bedste Oscar odds på alle 24 kategorier og specials, så du kan spille på prisuddelingen og få ekstra spænding, når Academy Awards, som det også kaldes, uddeles. Hele prisuddelingen kan følges på TV 2 fra klokken 23:00.

Teksten herunder opdateres frem mod eventstart.

Trin for trin: Spil på Oscars før kl. 02:00
Med vores trin for trin kan du oddse på Oscars i løbet af fem minutter.

1. Gå til Unibet.dk - KLIK HER*

2. Opret en konto / log ind

3. Du finder oddsene på Oscars under (i topmenuen) og efterfølgende i venstremenuen: Specials - Globalt - Oscaruddelingen.

> Spil på The Oscars 2021*

Odds for bedste film

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste film”.

1917: 1,50 – SPIL HER >>*

Parasite: 3,75 – SPIL HER >>*

Once Upon a Time in Hollywood: 9,00 – SPIL HER >>*

Joker: 11,00 – SPIL HER >>*

Jojo Rabbit: 51,00 – SPIL HER >>*

The Irishman: 81,00 – SPIL HER >>*

Marriage Story: 101,00 – SPIL HER >>*

Little Women: 151,00 – SPIL HER >>*

Ford v Ferrari: 251,00 – SPIL HER >>*

De fleste havde forudset, hvilke film, som ville ende op blandt nomineringerne til den bedste film. Dog var der nogle, som var utilfredse med, at ”Bombshell” ikke blev nomineret til bedste film, men den glimrende film er nomineret i andre kategorier, som bliver nævnt nedenfor.

I kategorien ”Bedste film” er krigsdramaet ”1917” storfavorit til at vinde. Filmen er ganske klar favorit hos Unibet*, og det skyldes blandt andet, at filmen om de unge britiske soldater, der kæmpede under Den Første Verdenskrig, vandt en Golden Globe tidligere på året.

Blandt de andre nominerede finder vi Netflix-hittet ”The Irishman” af Martin Scorsese. ”The Irishman” er en god gangsterfilm med prominente navne som Robert De Niro, Joe Pesci og Harvey Keitil i hovedrollerne.

Men bookmakerne tror mere på enten Cannes-vinderen ”Parasite” eller Quentin Tarantino-hittet ”Once Upon a Time in Hollywood” (end ”The Irishman”, når det kommer til, hvem der vinder den gyldne statuette for ”Bedste Film” ved Oscars 2020.

Oddset på “Once Upon a Time in Hollywood” er en anelse for højt i vores optik, men det oplagte valg er dog “1917”.

Spil på 1917 som vinder af Bedste film til odds 1,37*

Odds for bedste skuespiller

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste skuespiller”.

Joaquin Phoenix (Joker): 1,02 – SPIL HER >>*

Adam Driver (Marriage Story): 11,00 – SPIL HER >>*

Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood): 34,00 – SPIL HER >>*

Antonio Banderas (Pain & Glory): 51,00 – SPIL HER >>*

Jonathan Pryce (The Two Popes): 67,00 – SPIL HER >>*

Igen i år er kategorien for bedste mandlige hovedrolle fyldt op af tunge og prominente navne. Her konkurrerer Paven med Jokeren, og selvom Jonathan Pryce har modtaget masser af fine anmeldelser for sin rolle som Pave Francis, er det Joaquin Phoenix, som er bookmakernes storfavorit.

Phoenix har allerede vundet en Golden Globe, en SAG Award og en BAFTA for sin hovedrolle i DC Comics-filmen, og derfor er det næsten som om, at denne Oscars ”ligger lige til højrebenet”.

Hvem ved: Måske bliver det Adam Driver, som overrasker med at vinde den gyldne statuette for hans følsomme præstation i ”Marriage Story”, som for alvor har ført den unge skuespiller frem i rampelyset.

Men vi anbefaler, at du spiller på Joaquin Phoenix i “Joker”. Phoenix har været på alles læber hele året, og derfor ville det overraske, hvis han ikke vinder kategorien for “Bedste skuespiller”.

Spil på Joaquin Phoenix som vinder af Bedste skuespiller til odds 1,02*

Odds for bedste skuespillerinde

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste skuespillerinde”.

Renée Zellweger (Judy): 1,04 – SPIL HER >>*

Scarlett Johansson (Marriage Story): 11,00 – SPIL HER >>*

Cynthia Erivo (Harriet): 21,00 – SPIL HER >>*

Charlize Theron (Bombshell): 26,00 – SPIL HER >>*

Saorise Ronan (Little Women): 34,00 – SPIL HER >>*

Når det kommer til kategorien for “Bedste skuespillerinde”, er der tale om en god blanding af nye talenter som Cynthia Erivo, A-list skuespillerinder som Scarlett Johansson (som er nomineret for flere forskellige film ved dette års Oscars 2020) og skuespillerinder, som ofte nomineres til Oscars, som er Renée Zellweger, Charlize Theron og Saoirse Ronan.

Saoirse Ronan er kun 25 år gammel, og alligevel er dette allerede hendes fjerde Oscar-nominering. Denne gang er hun nomineret for sin imponerende præstation i rollen som den ambitiøse feminist Jo i det romantiske drama ”Little Women”, som er baseret på bogen af samme navn, som Louisa May Alcott udgav helt tilbage i 1868.

Bookmakernes favorit er Renée Zellweger, som ligesom Joaquin Phoenix allerede har vundet flere priser for sin præstation. I ”Judy” gør Zellweger et spektakulært arbejde som Judy Garland, der allerede har vundet en BAFTA, en Golden Globe og en SAG Award og derfor er der mange, som regner med, at Zellweger også vil vinde en Oscars 2020 for sin præstation.

Odds er utroligt lave for Renée Zellweger i denne kategori. Som du vil kunne læse i beskrivelsen for ”Bedste kvindelige birolle”, er Scarlett Johansson ikke favorit her, da hun har en stor chance for at hive “Bedste skuespillerinde” hjem, selvom Zellweger er den primære favorit. Derfor anbefaler vi et spil på Scarlett Johansson til odds 12,00 hos Unibet*.

Spil på Scarlett Johansson som vinder af Bedste skuespillerinde til odds 12,00*

Odds for bedste mandlige birolle

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste mandlige birolle”.

Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood): 1,03 – SPIL HER >>*

Joe Pesci (The Irishman): 13,00 >> SPIL HER >>*

Al Pacino (The Irishman): 29,00 – SPIL HER >>*

Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighbourhood): 34,00 – SPIL HER >>*

Anthony Hopkins (The Two Popes): 51,00 – SPIL HER >>*

Når det kommer til kategorien for “Bedste mandlige birolle”, er der udelukkende tale om sande Hollywood-legender. Ud af de fem nominerede, er det kun Brad Pitt, som endnu ikke har vundet en Oscar-statuette i sin hidtil imponerende karriere. Men det bliver der måske gjort bod på inden længe.

Brad Pitt har allerede vundet en Golden Globe, en BAFTA og en SAG Award for sin rolle i ”Once Upon a Time in Hollywood”, hvor han udlever rollen som den ubekymrede, smarte stuntmand Cliff Booth, som arbejder sammen med den fallerede skuespiller Rick Dalton (Leonardo DiCaprio).

Det er uden tvivl en film, som hylder Hollywood, og derfor er det passende, hvis bookmakerne får ret og Pitt ender med at vinde den gyldne statuette. Faktisk anbefaler vi at spille på Pitt i denne kategori, da nærmest hele verden vil blive overrasket, hvis han ikke vinder for sin præstation i “Once Upon a Time in Hollywood”.

Spil på Brad Pitt som vinder af Bedste mandlige birolle til odds 1,03*

Odds for bedste kvindelige birolle

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste kvindelige birolle”.

Laura Dern (Marriage Story): 1,04 – SPIL HER >>*

Margot Robbie (Bombshell): 13,00 – SPIL HER >>*

Florence Pugh (Little Women): 15,00 – SPIL HER >>*

Scarlett Johansson (Jojo Rabbit): 21,00 – SPIL HER >>*

Kathy Bates (Richard Jewell): 51,00 – SPIL HER >>*

I år er det ekstra spændende med kategorien for “Bedste kvindelige birolle”, da der kun er en enkelt tidligere Oscar-vinder blandt de nominerede. Her er der tale om Kathy Bates for sin præstation i ”Richard Jewell”.

I denne kategori er ”Marriage Story” i centrum. Til dels mener mange eksperter, at Scarlett Johansson kan ende med at vinde en Oscar i kategorien ”Bedste skuespillerinde” for ”Marriage Story”, og derfor er hun ikke favorit for sin præstation i ”Jojo Rabbit”, når det kommer til ”Bedste kvindelige birolle”.

I stedet er det Johanssons medskuespillerinde Laura Dern, som er bookmakernes favorit til at vinde en Oscar for ”Bedste skuespillerinde”. I dette skilsmissedrama udlever Dern rollen som skilsmisseadvokaten, som repræsenterer en skuespillerinde (Scarlett Johansson), som er i gang med at blive skilt fra sin teaterinstruktør-mand (Adam Driver).

Dern har allerede vundet en Golden Globe, en SAG Award og en BAFTA i denne kategori, og derfor er der mange, som også mener, at det er yderst fortjent, hvis hun vinder en Oscar for sin højaktuelle præstation som en stærk, nådesløs kvindelig advokat.

Bookmakerne har sikkert ret i denne kategori. Der hersker ikke meget tvivl om, at Laura Dern vil vinde sin første Oscar.

Spil på Laura Dern som vinder af Bedste kvindelige birolle til odds 1,03*

Odds for bedste instruktør

Se odds på de nominerede i katgorien ”Bedste instruktør”.

Sam Mendes (1917): 1,18 – SPIL HER >>*

Bong Joon Ho (Parasite): 4,25 – SPIL HER >>*

Quentin Tarantino (Once Upon a Time in Hollywood): 21,00 – SPIL HER >>*

Martin Scorsese (The Irishman): 51,00 – SPIL HER >>*

Todd Phillips (Joker): 67,00 – SPIL HER >>*

Der er delte vande i kategorien for “Bedste instruktør”, og det er også med til at gøre Oscar-showet mere spændende.

Såvel Mendes som Tarantino har vundet Golden Globes, men også den koreanske instruktør Bong Joon-ho er blandt favoritterne, når det kommer til kategorien for ”Bedste instruktør”.

Sam Mendes står bag ”1917”, som altså er bookmakernes favorit både, når det kommer til ”Bedste film” og ”Bedste instruktør”. I ”1917” formår Mendes på bedste vis at forene historisk realisme i et humant melodrama. Kameraet er i fokus i den anmelderroste film, som er en one-take-film, der er produceret til, at seerne lever sig fuldstændigt ind i rollerne som de unge soldater.

Mens der er anmeldere, som mener, at one-take-teknikken overskygger skuespillernes præstation, er der andre, som er vilde med Mendes’ setup, som altså er bookmakernes favorit til at vinde kategorien for ”Bedste instruktør”.

Men du skal måske ikke afskrive den anmelderroste thriller ”Parasite”, som kaldes for at hovedværk i moderne filmkunst. Her bliver der sat fokus på den absurde forskel mellem rig og fattig i en film, som starter som en thriller og ender som en decideret gyser. Med ”Parasite” sætter Joon-Ho fokus på, hvor farlige de sociale medier kan være, og han formår også at inkludere en parodi på vanvidsretorik i Nordkorea, som konstant udgør en trussel for det land, som Joon-Ho selv kommer fra, nemlig Sydkorea.

Joon-Ho beviser endnu engang, at han er blandt de bedste instruktører i branchen i og med, at han på perfekt vis formår at blande forskellige genrer sammen i et pragtværk af en film. Du kommer hele følelsesregisteret igennem i filmen, som er sjov, skræmmende, sørgelig og bevægende på samme tid.

Hvem ved? Måske “nøjes” “1917” med at vinde kategorien for “Bedste film”, og det giver plads til, at Bong Joon-Ho vinder for “Bedste instruktør”? Vi anbefaler et frækt spil på Bong Joon-Ho, fordi vi synes, at odds 6,00 hos Unibet* er en tand for højt på Parasite-instruktøren som vinder af den gyldne statuette i kategorien.

Spil på Bong Joon-Ho som vinder af Bedste instruktør til odds 6,00*

Spilforslag er skrevet d. 4. februar kl. 07:30.
Odds i kategorierne er senest opdateret d. 7. februar kl. 06:35. Odds kan ændre sig.

De ti største favoritter ved Oscars 2021

I det følgende afsnit har vi samlet bookmakernes ti største favoritter til at løbe med en pris ved The Oscars 2021.

Bedste internationale film: Parasite: 1,01 – SPIL HER >>*

Bedste fotografering: 1917: 1,02 – SPIL HER >>*

Bedste skuespiller: Joaquin Phoenix (Joker): 1,02 – SPIL HER >>*

Bedste mandlige birolle: Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood): 1,03 - SPIL HER >>*

Bedste kvindelige birolle: Laura Dern (Marriage Story): 1,03 – SPIL HER >>*

Bedste skuespillerinde: Renée Zellweger (Judy): 1,04 – SPIL HER >>*

Bedste dokumentarkortfilm: Learning to Skateboard in a Warzone: 1,10 – SPIL HER >>*

Bedste makeup: Bombshell: 1,10 – SPIL HER >>*

Bedste musik: Joker: 1,12 – SPIL HER >>*

Bedste sang: Love Me Again (Rocketman): 1,14 – SPIL HER >>*

Danmarks Oscars-håb er The Cave

Skal Danmark have succes ved The Oscars i 2020, skal det komme i kategorien ”Bedste dokumentarfilm”. Her er filmen American Factory storfavorit til at løbe med prisen til odds 1,18 hos Unibet*, men skulle en overraskelse indtræffe, så lad den da gøre det med Feras Fayyads danskproducerede ”The Cave” til odds 51,00 hos Unibet*.

Feras Fayyad formåede også at gøre sig fortjent til en Oscar-nominering tilbage i 2018, og nu er han altså tilbage på den allerstørste scene. ”The Cave” går tæt på Dr. Amani Ballour, der arbejder på et underjordisk hospital i Syrien.

Værd at vide om 2021-udgaven: Nomineringsproces, vært m.m.

Vi har samlet brugbar information om processen med nomineringer, værten ved årets show og meget andet, så du både er klar til at fange de bedste odds, men også nyde showet natten mellem søndag og mandag.

Sådan udvælges, nomineres og vinder film
Det er organisationen The Academy of Motion Picture Arts and Science (AMPAS), der har stemmerne og dermed afgør, hvem og hvilke film, der skal nomineres til hvilke kategorier. For at sikre, at stemmerne afgives og tælles korrekt, bliver de hvert år certificeret, så man er sikker på, at der ikke er noget snyd forbundet med stemmeafgivelserne. Medlemmerne af AMPAS skal have en eksklusiv invitation for at kunne være med til at stemme, og der vurderes at være omkring 6.000 stemmende medlemmer. Ved nomineringsrunden er det ikke alle medlemmer, der kan stemme i alle kategorier, men de får derimod tildelt en eller flere kategorier til vurdering. Først når de nominerede er fundet, kan alle medlemmer stemme i alle kategorierne.

Trin for trin er processen således: En række film udvælges, akademiet kan så afgive stemmer omkring hvem, der skal nomineres. Til sidst starter en helt ny afstemning, hvor der kun kan stemmes på de nominerede i hver kategori. Flest stemmer er lig med sejren.

Der er forskellige krav til de nominerede film til hvert års Oscars. Først og fremmest skal filmen have præmiere i det foregående kalenderår – det vil sige at dette års film er fra 2019. Dernæst skal alle filmene være minimum 40 minutter lange, med undtagelse af kortfilmene naturligvis. Spillefilmene skal også have et vist format og opløsning, men kan både være analoge og digitale.

Årets vært
Ligesom det var tilfældet i 2019, bliver The Oscars 2020 afholdt uden en decideret vært. Man brød med traditionen sidste år, og da var det første gang siden 1989. Planen er igen, at en række forskellige personer får taletid i midlertidige værtsroller i løbet af showet, men der bliver altså ikke udpeget en decideret (over)vært.

Underholdning og optræden
Det er nogle yderst prominente navne, som skal præsentere de forskellige priser ved Oscar-uddelingen. Sidste års vindere af de fire priser ”Bedste skuespiller”, ”Bedste skuespillerinde”, ”Bedste mandlige birolle” og ”Bedste kvindelige birolle” skal traditionen tro overrække priserne til dette års vindere. Ydermere er navne som Timothee Chalamet, Will Ferrell, Kate Upton og Zazie Beetz på listen over skuespillere, som skal præsentere priser. Det er endnu hemmeligholdt, hvem der præsenterer hvad, men som altid er kendisfaktoren høj.

Som sædvanlig skal kunstnerne i kategorien "Bedste sang" også på scenen med hver deres bidrag. Det betyder blandt andet, at Elton John skal optræde med favoritsangen Love Me Again fra filmen Rocketman.

Den røde løber og kendisser
Udover filmnomineringer er der naturligvis også den røde løber, som altid byder på sjove samtaler og kommentarer – både frivilligt og ufrivilligt. Er du modeinteresseret, vil der bestemt også være nogle fantastiske kjoler og outfits at lade sig inspirere af. Og sidst, men ikke mindst vil der altid være et ekstra underholdningselement i reaktionerne hos både vinderne og ’taberne’ af de 24 priser. Nogle år har det udviklet sig til mindre skandaler, som kan være yderst underholdende i sig selv.

Leder du efter flere odds på Oscars?

Ovenfor har du set odds på de mest populære kategorier ved Oscar-uddelingen, men hos nogle bookmakere kan du rent faktisk spille på Academy Awards i alle kategorierne. Det betyder, at du også kan spille på mindre kategorier som "Bedste animationsfilm", "Bedste fotografering", "Bedste originale manuskript" og så videre.

De bedste bookmakere til Oscars vurderet ud fra odds og udvalg
Vi har her samlet de bedste bookmakere som har odds på The Oscars 2021.

Unibet*
Hos Unibet* finder du odds på samtlige 24 kategorier. Bookmakeren har en pæn tilbagebetaling på Oscars i en sammenligning med markedet generelt.

Mr. Green* Sport
Som det er tilfældet ved Unibet*, kan du ved Mr. Green* spille på alle 24 kategorier. Bookmakerne deler oddssætning, så du kan altså også spille gunstige vinderodds hos Mr. Green*.

LeoVegas*
Vil du spille på The Oscars, kan du gøre det hos LeoVegas*, der dækker samtlige 24 kategorier i konkurrencen. Bookmakeren har en del favorable odds på outsiderne til flere af priserne.

bet365*
bet365* er også klar med en komplet dækning af The Oscars. Der er 24 kategorier, og du kan spille på dem alle hos verdens største bookmaker.

Odds er senest opdateret d. 7. februar 2020 kl. 06:35. Odds kan ændre sig.

Få din bonus til Oscar 2021

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting

Flere odds på Oscars 2021

Bedste animationsfilm
Klaus: 1,80 - SPIL HER >>*

Toy Story 4: 1,90 - SPIL HER >>*

Missing Link: 11,00 - SPIL HER >>*

I Lost My Body: 21,00 - SPIL HER >>*

How to Train Your Dragon: Hidden World: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste fotografering
1917: 1,02 - SPIL HER >>*

Once Upon a Time in Hollywood: 18,00 - SPIL HER >>*

The Irishman: 21,00 - SPIL HER >>*

Joker: 26,00 - SPIL HER >>*

The Lighthouse: 26,00 - SPIL HER >>*

Bedste scenografi
Once Upon a Time in Hollywood: 1,65 - SPIL HER >>*

1917: 3,00 - SPIL HER >>*

Parasite: 4,50 - SPIL HER >>*

The Irishman: 51,00 - SPIL HER >>*

Jojo Rabbit: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste internationale film
Parasite: 1,01 - SPIL HER >>*

Pain and Glory: 18,00 - SPIL HER >>*

Honeyland: 34,00 - SPIL HER >>*

Les Miserables: 34,00 - SPIL HER >>*

Corpus Christi: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste filmatisering
Jojo Rabbit: 1,50 - SPIL HER >>*

Little Women: 2,40 - SPIL HER >>*

The Irishman: 10,00 - SPIL HER >>*

Joker: 26,00 - SPIL HER >>*

The Two Popes: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste musik
Joker: 1,12 - SPIL HER >>*

1917: 5,00 - SPIL HER >>*

Little Women: 15,00 - SPIL HER >>*

Marriage Story: 34,00 - SPIL HER >>*

Star Wars: The Rise of Skywalker: 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste originale manuskript
Parasite: 1,38 - SPIL HER >>*

Once Upon a Time in Hollywood: 2,60 - SPIL HER >>*

Marriage Story: 13,00 - SPIL HER >>*

1917: 34,00 - SPIL HER >>*

Knives Out: 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste sang
Love Me Again (Rocketman): 1,14 - SPIL HER >>*

Stand Up (Harriet): 5,50 - SPIL HER >>*

I can’t let you throw yourself away (Toystory 4): 13,00 - SPIL HER >>*

Into the Unknown (Frozen II): 15,00 - SPIL HER >>*

I’m Standing with You (Breakthrough): 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste klipning
Parasite: 1,85 - SPIL HER >>*

Ford v Ferrari: 2,00 - SPIL HER >>*

The Irishman: 10,00 - SPIL HER >>*

Joker: 11,00 - SPIL HER >>*

Jojo Rabbit: 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste visuelle effekter
1917: 1,60 - SPIL HER >>*

Avengers: Endgame: 3,75 - SPIL HER >>*

The Irishman: 6,50 - SPIL HER >>*

The Lion King: 8,00 - SPIL HER >>*

Star Wars: The Rise of Skywalker: 26,00 - SPIL HER >>*

Bedste animationskortfilm
Hair Love: 1,45 - SPIL HER >>*

Kitbull: 3,00 - SPIL HER >>*

Memorable: 8,00 - SPIL HER >>*

Sister: 13,00 - SPIL HER >>*

Dcera (Daughter): 34,00 - SPIL HER >>*

Bedste dokumentarkortfilm
Learning to Skateboard in a Warzone: 1,10 - SPIL HER >>*

St. Louis Superman: 6,00 - SPIL HER >>*

In The Absence: 11,00 - SPIL HER >>*

Life Overtakes Me: 13,00 - SPIL HER >>*

Walk Run Cha-Cha: 41,00 - SPIL HER >>*

Bedste dokumentarfilm
American Factory: 1,80 - SPIL HER >>*

For Sama: 2,00 - SPIL HER >>*

Honeyland: 5,50 - SPIL HER >>*

The Cave: 51,00 - SPIL HER >>*

The Edge of Democracy: 81,00 - SPIL HER >>*

Bedste kortfilm
Brotherhood: 1,50 - SPIL HER >>*

The Neighbours’ Window: 2,50 - SPIL HER >>*

Saria: 7,50 - SPIL HER >>*

A Sister: 13,00 - SPIL HER >>*

Nefta Football Club: 15,00 - SPIL HER >>*

Bedste kostumer
Little Women: 1,30 - SPIL HER >>*

Jojo Rabbit: 3,75 - SPIL HER >>*

Once Upon a Time in Hollywood: 7,50 - SPIL HER >>*

Joker: 34,00 - SPIL HER >>*

The Irishman: 51,00 - SPIL HER >>*

Bedste lyd
1917: 1,36 - SPIL HER >>*

Ford v Ferrari: 2,75 - SPIL HER >>*

Once Upen a Time in Hollywood: 21,00 - SPIL HER >>*

Joker: 26,00 - SPIL HER >>*

Ad Astra: 29,00 - SPIL HER >>*

Bedste lydredigering
1917: 1,36 - SPIL HER >>*

Ford v Ferrari: 2,50 - SPIL HER >>*

Once Upen a Time in Hollywood: 26,00 - SPIL HER >>*

Star Wars: The Rise of Skywalker: 26,00 - SPIL HER >>*

Joker: 29,00 - SPIL HER >>*

Bedste makeup
Bombshell: 1,10 - SPIL HER >>*

Joker: 6,50 - SPIL HER >>*

Judy: 15,00 - SPIL HER >>*

1917: 21,00 - SPIL HER >>*

Maleficent: Mistress of Evil: 34,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 7. februar 2020 kl. 06:35.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER* og se flere odds på Oscars 2020.