18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tjenestevilkår

Velkommen til spilxperten.com!

Vi håber at du vil nyde vores side. 

Disse Tjenestevilkår regulerer din adgang til og anvendelse af internetsiden spilxperten.com (“Internetsiden”) leveret af Better Collective A/S (“BC“, “ Vi ” eller “ Os “). Vores formål er at gøre denne side så underholdende som muligt for dig, dog har vi brug for at sætte nogle regler på plads. 

Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bør du ikke opnå adgang til eller anvende vores Internetside. Vi betragter din anvendelse af denne Internetside som accept af vores Vilkår.

1. Hvem kan opnå adgang til Internetsiden

1.1. Denne Internetside kan udelukkende anvendes af fysiske personer, som er myndige til at placere pengespil. Afhængigt af det land, hvorfra du opnår adgang til internetsiden, kan den lovmæssige minimumsalder variere. 

Som en betingelse af din anvendelse af denne internetside, garanterer du at:

1)  Du er 18 år eller ældre, og du har den juridiske myndighed til at indgå denne aftale og anvende denne internetside i overensstemmelse med alle vilkår og betingelser under disse Tjenestevilkår.

1.2. Det er muligt at registrere sig på Internetsiden via spilxperten.com/opret-bruger/ eller at oprette sig via platformene Facebook eller Google. 

2. Indhold på spilxperten.com

2.1. Alt det indhold, som vi præsenterer på spilxperten.com blev skabt med den største omhu. Vi er ansvarlige for al indholdet på denne hjemmeside. Men da vi i høj grad refererer til indhold på andre sider (som fx betting bonusser hos online bookmakere), kan vi ikke garantere deres nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet. Når du forlader vores side, er ejerne af den side, som du navigerer, ansvarlige for deres indhold (fx. online bookmakere).

3. Anvendelse af vores Internetside

3.1. Vi giver dig en personligt begrænset licens til at anvende og opnå adgang til Internetsiden udelukkende inden for det, som er tilladt i henhold til disse Tjenestevilkår.

3.2. Du har ikke en eksklusiv licens, og den kan tilbagekaldes af os, og du kan ikke overføre den til andre. Alle rettigheder, som ikke er udtrykkeligt blevet tildelt til dig af disse Vilkår, reserveres af Os.

3.3. Hvis du registrerer dig på Internetside, kan du opnå adgang til og kommentere på eksisterende artikler, tips og sider på Internetsiden, dog kan du ikke oprette en ny tråd.

3.4. Du kan deltage i konkurrencer, som organiseres på Internetsiden. Vilkår og Betingelser for disse konkurrencer vil præsenteres for dig i den specifikke artikel, som er relateret til dem. 

3.5. Det er ikke tilladt at:

·       Kommerciel udnyttelse af Internetsiden på nogen som helst måde;

·       På nogen som helst måde modificere enhver del af Internetsiden eller Indholdet;

·       Skabe eller bygge en lignende eller konkurrencemæssig hjemmeside, produkt eller tjeneste.

·       Anvende Internetsiden imod de fastsatte Husregler. 

3.6. Vi kan muligvis beslutte at suspendere eller opsige Internetsiden på ethvert tidspunkt, med eller uden at advare dig om det.

3.7. Du har lov til at anvende al indholdet på Internetsiden gratis uden omkostninger. Ligeledes har du tilladelse til at genudgive eller dele en del af vores indhold på andre internetsider eller via de sociale medier, men udelukkende med en korrekt tilskrivning til forfatteren. Du bør give kredit til forfatteren på følgende måde: Forfatternavn, artikelnavn, link til den originale kilde på vores internetside. Når forfatterens navn ikke offentliggøres, vil du modtage en skriftlig henvendelse at kilden til de offentliggjorte data på spilxperten.com og et link til vores Internetside.

4. Meddelelse om ulovligt indhold

4.1. Hvis du har nogen klager eller indsigelser mod materialet eller indholdet på denne Internetside, eller hvis du mener at materialet eller indholdet, som er blevet offentliggjort på denne Internetside, krænker din intellektuel ejendomsret eller andre af dine rettigheder, bedes du øjeblikkeligt kontakte os på [email protected].

4.2. Efter at vi har modtaget din klage vil vi gennemføre en undersøgelse af rimelige klager og anvende alle de tilgængelige foranstaltninger til at forhindre og afhjælpe overtrædelsen af dine rettigheder.

5. Immaterielle rettigheder 

5.1   Internetsiden og dets originale indhold, funktioner og funktionalitet ejes af Better Collective A/S og er beskyttet af lovgivning om ophavsret, varemærker, forretningshemmeligheder og anden lovgivning om immaterielle rettigheder.

5.2   Logoer brugt på Internetsiden tilhører eller anvendes under licens af Better Collective A/S og er beskyttet under ophavsretsloven og må ikke kopieres eller reproduceres i nogen form.

5.3   Billeder brugt på Internetsiden er a) hentet via platforme, hvor billeder kan bruges vederlagsfrit, b) licenseret til os af billedbureauer, eller c) grafisk materiale fra de klienter, vi arbejder med og promoverer.

5.4   Intet på Internetsiden skal fortolkes som på nogen som helst måde give nogen form for licens eller ret til at anvende varemærker, billeder eller andre immaterielle rettigheder som vises på Internetsiden, uden en skriftlig tilladelse fra de respektive ejer.

5.5   Vi minder dig om, at du har ansvar for at respektere de immaterielle rettigheder og ikke krænke dem på nogen som helst måde.

5.6   Du har ikke ret til at kopiere, overføre eller justere informationerne på Internetsiden på nogen som helst måde, undtagen i overensstemmelse med Afsnit 3.7.

6. Personlig data

6.1. Når du opnår adgang til eller anvender vores Internetside, behandler vi bestemte kategorier af dine personlige data i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik. Læs venligst Privatlivspolitikken for at blive bekendt med hvilke personlige oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål vi anvender dem, deler dem og beskytter dem, og hvilke privatlivsrettigheder du har. Alle de personlige oplysninger, som indsamles i forbindelse med til dig, når du opnår adgang til eller bruger vores Internetside, eller tilmelder dig til anvendelse af vores Tjenester, vil blive anvendt i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik og gældende lovgivning.

7. ANSVARSFRASKRIVELSE 

7.1 DU BEDES LÆSE DETTE AFSNIT GODT OG GRUNDIGT. DETTE AFSNIT BEGRÆNSER SPILEXPERTEN.COMS ANSVAR OVERFOR DIG I FORBINDELSE MED PROBLEMER, SOM MULIGVIS KAN OPSTÅ I FORBINDELSE MED DIN ANVENDELSE AF DENNE INTERNETSIDE. HVIS DU IKKE FORSTÅR VILKÅRENE I DETTE AFSNIT ELLER ANDRE STEDER I DENNE AFTALE, BEDES DU TJEKKE MED EN ADVOKAT FOR AT KLARE EVENTUELLE TVIVL, FØR DU OPNÅR ADGANG TIL ELLER ANVENDER DENNE INTERNETSIDE.

7.2. VI ER IKKE EN UDBYDER AF ONLINE PENGESPIL, MEN VI OFFENTLIGGØRER INHOLDER FORBUNDET MED GAMBLING TJENESTER. VORES TILBUD INDEBÆRER LINKS (AFFILIATE LINKS*) TIL EKSTERNEINTERNETSIDER, SOM I DE FLESTE TILFÆLDE ER TIL UDBYDERE AF ONLINE PENGESPIL. DISSE LINKS TJEKKES KONSTANT AF OS, OG VI KAN MULIGVIS OPDATERE DEM, HVIS DE BLIVER INAKTIVE. VI HAR DOG IKKE ANSVAR FOR DØDE LINKS ELLER INDHOLD PÅ DE LINKS.

VI HAR INGEN INDFLYDELSE PÅ INDHOLET, SOM VISES PÅ DE EKSTERNE HJEMMESIDER. DERFOR HAR VI IKKE ANSVAR FOR INDHOLDET PÅ DE EKSTERNE INTERNETSIDER. SPILXPERTEN.COM HAR IKKE ANSVAR FOR EVENTUELLE SKADER, SOM OPSTÅR I FORBINDELSE MED ANVENDELSE AF VORES INTERNETSIDE.

7.3. I DET KOMPLETTE OMFANG, SOM ER TILLADT AF GÆLDENDE LOVGIVNING, FRAKSKRIVER VI OS ALLE GARANTIER OG ANSVAR FOR HANDLINGER, UNDLADELSER ELLER ADFÆRD FRA DIN SIDE.

7.4. PÅ BAGGRUND AF DET OVENSTÅENDE, ANVENDER DU DENNE INTERNETSIDE PÅ EGEN RISIKO, OG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ER BETTER COLLECTIVE (ELLER LEDERE, DIREKTØRER OG ASSOCIEREDE SELSKABER FORBUNDET MED BC) ANSVARLIG FOR DIREKTE, INDIREKTE, STRAFFEMÆSSIGE, TILFÆLDIGE, SÆRLIGE ELLER FØLGESKADER ELLER TAB AF INDTÆGTER, FORTJENESTER, GOODWILL, DATA, KONTRAKTER, BRUG AF PENGE ELLER TAB ELLER SKADER, SOM OPSTÅR SOM FØLGE AF ELLER ER PÅ NOGEN SOM HELST MÅDE FORBUNDET MED FORRETNINGSMÆSSIGE AFBRYDELSER AF NOGEN ART, SOM OPSTÅR SOM FØLGE AF ELLER PÅ NOGEN SOM HELST MÅDE FORBUNDET MED DIN ADGANG TIL, VISNING AF ELLER ANVENDELSE AF DENNE INTERNETSIDE ELLER MED FORSINKELSE ELLER MANGLENDE ADGANG TIL, VISNING AF ELLER ANVENDELSE AF DENNE INTERNETSIDE (HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, DIN AFHÆNGIGHED AF ANMELDELSER OG UDTALELSER, SOM FREMGÅR PÅ DENNE INTERNETSIDE; ENHVER COMPUTERVIRUS, INFORMATION, SOFTWARE, LINK TIL INTERNETSIDENR, PRODUKTER OG TJENESTER, SOM DU HAR FÅET ADGANG TIL VIA DENNE HJEMMESIDE; ELLER PÅ HVILKEN SOM HELST ANDEN MÅDE OPSTÅR SOM FØLGE AF ADGANG TIL, VISNING AF ELLER ANVENDELSE AF DENNE HJEMMESIDE), UANSET OM DET ER BASERET PÅ EN TEORI OM UAGTSOMHED, KONTRAKTMÆSSIG ANSVAR, ERSTATNINGSANSVAR, STRENGT ANSVAR, ELLER ANDET, OG SELV HVIS BETTER COLLECTIVE ER BLEVET INFORMERET OM MULIGHEDEN FOR DEN FORM FOR SKADER.7.5. HVIS BC STILLES TIL ANSVAR FOR TAB ELLER SKADER, SOM OPSTÅR I FORBINDELSE MED ELLER PÅ NOGEN SOM HELST MÅDE FORBUNDET MED DIN ANVENDELSE AF VORES INTERNETSIDER ELLER TJENESTER, VIL BETTER COLLECTIVES ANSVAR UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER OVERSKRIDE 100€. DENNE ANSVARSFRASKRIVELSE KAN BLIVE ÆNDRET ALT AFHÆNGIGT AF JURIDISIKTION, OG DERFOR KAN DET VÆRE AT DET MÅSKE IKKE ER GÆLDENDE FOR DIG.

8. Erstatning

8.1. Du går med til at forsvare og at skadesløsholde Better Collective og dets datterselskaber og deres ledere, direktører, medarbejdere og agenter fra og mod eventuelle krav, søgsmålsgrunde, krav, inddrivelser, tab, skader, bøder, straffe eller andre omkostninger eller udgifter af enhver art, herunder, men ikke begrænset til, rimelige juridiske og regnskabsmæssige gebyrer, som præsenteres af tredjeparter som følge af:

(i) Din overtrædelse af disse Tjenestevilkår;

(ii) Din overtrædelse af nogen lov eller tredjeparts rettigheder;

(iii) Din anvendelse af denne Internetside.

9. Ændringer i disse Tjenestevilkår

9.1. Vi forbeholder os retten til at ændre eller modificere disse Tjenestevilkår til hver en tid. Sådanne ændringer vil blive lagt op på vores Internetside og angive datoen for ikrafttrædelsen. Din fortsatte anvendelse af vores Internetside vil blive betragtet som dit samtykke af de modificerede Tjenestevilkår. Hvis du ikke accepterer de modificerede Tjenestevilkår, skal du stoppe med at anvende vores Internetside, før de Tjenestevilkår træder i kraft.

10. Gældende Lov og værneting.

10.1. I tilfælde af tvist, accepterer du at informere os og forsøge at løse problemet på uformel vis. Du kan kontakte os via kontaktformularen under Kontakt Os eller ved at e-maile os til vores e-mailadresse.

Alle krav, som opstår som følge af disse Tjenestevilkår, er underlagt den danske lovgivning, hvilket udelukker konflikter med lovgivningsregler. I tilfælde af tvist accepterer du at den kompetente domstol i Danmark er den kompetent til den tvist.   

11. Diverse 

11.1. Du accepterer at intet fællesforetagende, agentur partnerskab eller ansættelsesforhold mellem dig og Better Collective og alle nuværende eller fremtidige datterselskaber som følge af denne Aftale eller anvendelse af denne Internetside.

11.2. Vores udførelse af disse Tjenestevilkår er underlagt gældende lovgivning samt juridiske processer, og intet i disse Tjenestevilkår begrænser vores ret til at overholde retshåndhævelse eller andre statslige eller juridiske anmodninger eller krav vedrørende din anvendelse af denne Internetside eller oplysninger, som leveres eller indsamles af os med i forbindelse med den form for anvendelse. I det tilladte omfang i overensstemmelse med gældende lovgivning, accepterer du at du vil fremsætte ethvert krav eller søgsmål, som opstår som følge af eller relateret til din adgang til eller anvendelse af denne Internetside inden for to (2) år fra den dato, hvor sådan et krav eller søgsmål opstod eller figurerede, ellers vil sådan et krav eller årsag til søgsmål blive uigenkaldeligt frafaldet.

11.3. Hvis en del af disse Tjenestevilkår anses som værende ugyldige eller ikke kan håndhæves i henhold til gældende lovgivning, herunder, men ikke begrænset til, ansvarsfraskrivelser og begrænsninger, som anført ovenfor, vil den ugyldige eller ikke-håndhævelige bestemmelse blive anset som blive erstattet af en gyldig, eksekverbar bestemmelse, som passer bedst til hensigten med den oprindelige bestemmelse, og de resterende bestemmelser i Tjenestevilkårene vil blive ved med at være i kraft.

11.4. Disse Tjenestevilkår fastsætter hele aftalen mellem dig og Better Collective i forhold til denne Internetside, og den erstatter alle tidligere eller nutidige meddelelser og forslag, uanset om de er elektroniske, mundtlige eller skriftlige, mellem kunden og Better Collective med hensyn til denne Internetside. En udskrevet version af disse Tjenestevilkår og af enhver form for varsel leveret i et elektronisk format kan tilladelse til juridiske eller administrative procedurer baseret på eller forbundet med disse Tjenestevilkår i den samme udstrækning, og det samme gælder betingelserne i andre forretningsdokumenter og papirer i overensstemmelse med den originale udgave og at de vedligeholdelses i det udskrevne format.

11.5. Disse Vilkår og Betingelser er tilgængelige på Internetsidens sprog. De specifikke Vilkår og Betingelser som du skriver under på med dine Tjenestevilkår, vil ikke blive opbevaret på individuel vis af Better Collective.

Der gives hermed forbehold for alle rettigheder, som ikke udtrykkeligt er angivet heri.

*Better Collective forretningsmodellen er bygget på iGaming affiliate modellen. Det vil sige at Better Collective skaber indtægter ved at videresende online trafik til vores iGaming-partnere (operatører) med vores produkter og platforme. Når en slutbruger udforsker en af vores platforme og klikker videre fra en af vores sider til at tilmelde sig hos en bookmaker, opnår vi en fortjeneste.

Senest opdateret d. 29. august 2023.