18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Husregler

For brugerkommentarer på SpilXperten

Vi vil gerne sikre os at kommentarer der indsendes under vores artikler, anmeldelser og andre sider er smagfulde, relevante og retmæssige. Derfor har vi oprettet disse Husregler for at give dig en idé om ting, som du bør undgå i dine kommentarer. Læs venligst disse regler grundigt før du opretter en kommentar. Vores hjemmesides administratorer modererer kommentarer og kan fjerne kommentarer, som er i strid med disse regler. Din konto kan også blive suspenderet for alvorlige eller gentagende brud. Alle beslutninger truffet af vores hjemmesides administratorer er endelige. I meget særlige tilfælde kan vi være juridisk tvunget til at afsløre din kontos informationer til myndighederne.

Nu til reglerne…

  1. Ingen skældsord eller stødende sprog. Vi ønsker at holde hjemmesiden engagerende for alle brugere og denne slags sprogbrug kan holde nogle personer fra at bruge vores kommentarsektion.

  2. Ingen kommentarer der er lovstridige, grove, truende, skadelige, sjofle, seksuelle, homofobiske eller racistiske.

  3. Ingen spamming. Indsend venligst ikke en kommentar, der er den samme eller næsten ens med en kommentar du allerede har indsendt.

  4. Ingen ærekrænkende kommentarer. Dette betyder ingen kommentarer, som er usande, og som kan skade omdømmet for en anden person eller organisation. Du kan stå over for sagsanlæg fra personen eller organisationen, som du har bagvasket, og det ønsker vi ikke.

  5. Ingen personlige informationer. Offentliggør aldrig dine eller andres personlige informationer såsom fulde navn, adresse, telefonnummer, email-adresse osv. Dette er for din egen og andre brugeres sikkerhed.

  6. Hold dine kommentarer relevante. Hold venligst dine kommentarer relevante til den artikel, som du kommenterer om. Hvis du kommenterer noget der ikke er relevant, kan vi fjerne det.

  7. Kopiér ikke andre. Sørg venligst for at alle kommentarer, som du indsender, er skrevet med dine egne ord og ikke overskrider ophavsrettigheder.

  8. Reklamér ikke, og link ikke til tredjepartshjemmesider (inklusive bettingsider). Vi ønsker at promovering af enhver tredjepartshjemmeside er godkendt af hjemmesiden, så sørg venligst for at du ikke inkluderer links i dine kommentarer.

  9. Kommentér på samme sprog som nyhedsartiklen. Hvis du f.eks. vil kommentere på en engelsk nyhedsartikel, så skriv venligst din kommentar på engelsk.

  10. INGEN CAPS LOCK. HVIS DU SKRIVER I CAPS LOCK, VIRKER DET SOM OM AT DU HÆVER STEMMEN. Vi kan høre dig helt fint uden caps lock, så sørg for at slå det fra når du skriver dine kommentarer.