Om SpilXperten

SpilXperten er en online medie portal, der ønsker at tilbyde et seriøst og kvalitetsfyldt community for dem, der er interesseret i sport – alt fra de mest populære ligaer til de mindre nicher.  Gennem vores portal, kan fans udforske den spændende sports verden gennem forskelligt indhold, såsom eksklusive videoer, engagerede podcasts, redaktionelle sportsnyheder, sports tips og relevant info. Derudover tilbyder vi også viden og info, der ønskes før man registrerer sig hos licenserede bookmakere og ekspert udtalelser på de seneste og kommende sports events.Her får du et overblik over, hvad du kan finde på SpilXperten.com. Det er gratis at benytte SpilXperten, uanset om du har oprettet en brugerprofil eller ej.


Tips

Vores site tilbyder spiltips, der er lavet af vores team af dygtige eksperter, som vi har bygget siden 2006. Selvom vores eksperter har en positiv statistik, er det vigtigt at understrege, at vi ikke kan garantere profit ved at følge deres tips. Vi prioriterer transparens og tror på at vi kan give vores brugere den bedste info, før de tager en beslutning.


Optakter

Opdag vores seneste opdateringer af optakter med dybdegående stats for de største fodboldkampe på SpilXperten. Vores skribenter med den skarpe blyant, og en journalistisk eller kommunikations baggrund, sikrer dig, at du er opdateret med de seneste nyheder. Vi sætter et specielt fokus på danske atleter og deres chancer, når de deltager i forskellige turneringer og kampe. 

Mød vores team af eksperter, som sætter bogstaverne på blokken og leverer skarpe vendinger, til at beskrive sportens verden. SpilXpertens community agter at højne dine oplevelser med sport!


FAQ

Opdag ins og outs i sportens verden gennem vores engagerende indhold. Vores FAQ sektion kan gøre dig klogere på ord og begreber fra sportens og spillets verden, som du måske gerne vil blive klogere på. Fandt du ikke et fyldestgørende svar, kan du altid kontakte os på [email protected]

Det du ikke finder i vores guides, kan du desuden spørge om ved at kommentere vores artikler. Her deltager både redaktion, brugere og eksperter i diskussioner om tips, optakter og bookmakere.

På SpilXperten er vi mere end blot et sportsmedie; Vi er dit go-to community, når det kommer til alt relateret til sport!


Bookmakere

Vi gennemgår og anmelder også danske spiludbydere på baggrund af deres produkt – godt såvel som skidt. Ydermere bringer vi uafhængigt nyheder og tilbud fra branchen på baggrund af, hvad redaktionen vurderer relevant og værdifuldt for brugerne.


Vi er IKKE en bookmaker

SpilXperten er ikke en bookmaker. Vi modtager ikke indsatser på sportsvæddemål, som bookmakerne gør.


SpilXpoden

Hver torsdag udkommer vi med sportsbetting-vodcasten, SpilXpoden. Her dissekerer eksperten Benjamin Leander weekendens største fodboldkamp, inden de deler skarpe spilforslag og quizzer i selskab med Toke Parbo.


Ansvarligt spil

På SpilXperten.com tager vi ansvarligt spil meget seriøst. Derfor har vi lavet en dedikeret sektion på siden, der beskæftiger sig med ansvarligt spil, og giver dig redskaber, du kan anvende for at få styr på et eventuelt spilproblem.Forretningsmodel

Alt indhold på SpilXperten kan tilgås gratis. Både med og uden oprettet bruger. Da vi stiller vores indhold gratis til rådighed, er vi som onlinemedie afhængig af annoncører – oftest i form af spiludbydere. Derfor møder du her på sitet bannere samt henvisningslinks (såkaldte affiliatelinks), som er vores primære kilde til indtjening. Ved at anvende disse henvisningslinks, kan du være med til at styrke SpilXperten til at kunne investere i udvikling og bedre indhold på siden. Størrelsen og typen af indtjening er forskellig fra annoncør til annoncør. Fællesnævneren er, at SpilXperten tjener penge ved – enten at modtage en del af den omsætning spiludbyderen genererer fra den erhvervede spillers tab, så længe denne spiller er aktiv hos spiludbyderen, eller ved at modtage en Cost Per Acquisition (CPA)-betaling (en engangsbetaling). I nogle tilfælde er det et mix af begge.

Dette er en gængs forretningsmodel for onlinemedier i Danmark – store som små. Mange nyhedssites, bookingplatforme, prissammenligningssider, blogs og spilsider anvender denne forretningsmodel.

Derudover tjener SpilXperten penge på salg af annoncer på sitet (CPM), samt ved at sælge eksponering af bookmakerodds på udvalgte sektioner på siden.

Uafhængighed

Selvom vi har spiludbydere blandt vores annoncører, er vi uafhængige. Det er således ikke muligt at købe sig til en bestemt bookmakeranmeldelse eller rating, ligesom vores eksperter uafhængigt vælger kampe og odds til deres spil.

Ligesom andre medier tjener penge på at sælge reklameindlæg på deres platforme, tjener SpilXperten også penge på, at bookmakere kan købe sig adgang til at få eksponeret odds på siden. Når dette er tilfældet, fremgår det i den givne sektion, at der er tale om reklame/sponsoreret indhold.

Vi er ikke afhængige af én annoncør, ej heller ønsker vi at samarbejde med en spiludbyder, hvis denne ikke lever op til vores og brugernes forventninger. Derfor finder du heller ikke alle spiludbydere på vores hjemmeside – i stedet henviser vi til Spillemyndigheden for en komplet liste over danske licenserede spiludbydere. Hos SpilXperten samarbejder vi udelukkende med bookmakere med dansk licens.Impressum

Better Collective A/S
Sankt Annæ Plads 26-28
1250 København K
Denmark (DK)

CVR. 27652913

E-mail: [email protected]

Læs vores Privatlivspolitik.Eksplicitte vilkår for brug af SpilXperten.com

Som bruger af Spilxperten.com accepterer du nedenstående regler og betingelser samt øvrige retningslinjer, der måtte fremgå andetsteds på Spilxperten.com.


Brug af SpilXperten.com

For at kunne benytte SpilXperten.com – herunder emailservices – skal du være fyldt 18 år.

Du er personligt ansvarlig for din brug af siden, herunder indholdet i de indlæg du poster på siden. SpilXperten.com holdes skadefri for ethvert krav fra tredjemand, som følge af brugerens anvendelse af siden. SpilXperten.com vil hurtigst muligt forsøge at fjerne indlæg, vi anser som ulovlige og/eller krænkende.

SpilXperten.com forbeholder sig, til enhver tid, retten til at slette eller redigere indhold og indlæg på siden, herunder sidens fora, hvis SpilXperten.com finder, at indholdet er i strid med grundtanken bag siden, gældende lovgivning og/eller er:

 • Indlæg, der indeholder injurier, racisme, opfordring til kriminalitet eller har karakter af at være chikane mod andre. Gentagelse kan medføre, at brugers rettighed til at poste indlæg via siden vil blive inddraget.
 • Udlevering af personlige oplysninger, så som telefonnumre, e-mailadresser, fulde navne mv..
 • Indlæg skrevet i så grove vendinger, at SpilXperten.com finder det rigtigt at fjerne dem.

Som bruger af SpilXperten.com accepterer du samtidig, at SpilXperten.com får tidsubegrænset brugsret til at anvende dine indlæg, herunder tips, på alle måder, i alle medier (eksisterende og fremtidige), i ubegrænset omfang.

SpilXperten.com forbeholder sig desuden ret til, uden forvarsel, at udelukke brugere, der skriver kommentarer, som er i strid med gældende lovgivning og/eller ovenstående retningslinjer og/eller hvis vi finder det nødvendigt.

For at bibeholde overskuelighed på siden accepterer du desuden nedenstående retningslinjer:

 • En ny kommentar er altid velkommen, såfremt den bidrager med et nyt emne.
 • Svar på indlæg skal have relevans for emnet.
 • Der skal holdes en sober tone i kommentarsporene.

Bemærk at følgende typer kommentarer ikke accepteres:

 • Kommentarer som kun indeholder forespørgsler om at modtage tips fra andre.
 • Korte kommentarer uden reel indhold.
 • Kommentarer fra brugere indeholdende reklamer og links for/fra andre internetsider eller generel reklame.
 • Kritik rettet mod enkeltstående individer.
 • Kritiske bemærkninger efter begivenhedernes afslutning.
 • Kommentarer indeholdende uacceptabel sprogbrug.Mail-services

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må sende dig mails med spiltips, optakter og andre nyttige links til vores indhold.


Registrering af bruger

Ved registrering af en ny bruger, accepterer du vores privatlivspolitik samt, at vi logger din IP i tilfælde af misbrug.


Ændringer i regler og vilkår

SpilXperten.com forbeholder sig, til enhver tid og uden forvarsel, retten til at ændre reglerne for anvendelse af siden. Det er brugernes ansvar til enhver tid at være orienteret om regler og vilkår for brug af siden.


God fornøjelse med SpilXperten.com.