18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV guide/program til OL 2016

TV guide til OLOL 2016 i Rio de Janeiro står for døren, og der venter altså en masse seværdig og spændende sport. Har du ikke lige fået fingre i en billet til Brasilien, kan du i stedet vælge at se med fra din egen stue. DR1 og TV 2 viser nemlig de største begivenheder fra De Olympiske Lege direkte. Og hvis du mangler noget, kan du blot supplere med TV2 PLAY, der viser størstedelen af de forskellige sportsgrene og discipliner fra Legene. Du går altså ikke glip af de store sportsøjeblikke, hvis du bliver foran skærmen.

Spil på OL 2016 i Rio*

Se al sport fra OL i Rio på TV

DR og TV2 dækker tilsammen alle de store øjeblikke ved OL i Rio. Mens de store sportsgrene som håndbold (både herrer og kvinder), fodbold (herrer), tennis med Caroline Wozniacki og atletik vises hos begge udbydere, har hver udbyder også nogle sportsgrene, som de har patent på at vise. Se, hvad henholdsvis DR og TV2 viser fra OL 2016 herunder:

DR
DR har sikret sig rettighederne til at vise store sportsgrene som svømning og badminton på deres kanaler. Det vil sige, at man enten kan se med på DR1 eller DR3 alt efter, hvordan DR planlægger deres programmer. Derudover kan du også se tennis, bueskydning, gymnastik og en lang række andre sportsgrene på DR´s kanaler.

Her er en liste over alle de sportsgrene, som du kan se under OL i Rio:

– Håndbold (både herrer og kvinder)
– Fodbold (herrer)
– Caroline Wozniackis kampe i tennis
– Atletik

– Badminton
– Svømning
– Landevejscykling
– Tennis

– Bueskydning
– Gymnastik
– BMX
– Beach Volley

– Mountainbike
– Udspring
– Triatlon
– Fægtning

– Vægtløftning
– Synkronsvømning
– Rytmisk sportsgymnastik
– Hockey

– Marathonsvømning
– Taekwondo

TV2
TV2 har valgt at vise sportsgrene som sejlsport, banecykling og basketball som supplement til de største sportsgrene fodbold, håndbold og Caroline Wozniackis kampe, som også kan ses her.
Her er listen over samtlige sportsgrene, som du kan følge på TV2:

– Sejlsport
– Roning
– Banecykling
– Kano/Kajak

– Skydning
– Golf
– Ridesport
– Bordtennis

– Basketball
– Brydning
– Fodbold (kvinder)
– Boksning

– Rugby
– Volleyball
– Kajakslalom
– Vandpolo

– Trampolin
– Moderne femkamp
– Judo

Spil på OL 2016 i Rio*