18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Stangspring Odds

OL 2016

De Olympiske Lege er spækket med discipliner, og en af de rigtig sjove er stangspring. Her skal atleten ved hjælp af en lang fleksibel stang forsøge at springe over en bestemt højde.
Her er nøgleordene kropskontrol og gymnastiske egenskaber, hvis man vil mestre disciplinen. I år er der kæmpe forventninger til franskmanden Renaud Lavillenie, der er storfavorit til at løbe med guldet i de flestes øjne. Renaud Lavillenie har sprunget 6.16 meter, hvilket på nuværende tidspunkt er verdensrekorden inden for stangspring. Franskmanden har derfor meget at leve op til, og det bliver spændende, om han igen kan imponere og tage medaljer med hjem til Frankrig.

Vinder (mænd)
Renaud Lavillenie: 1,28 – SPIL HER >>*
Sam Kendricks: 6,50 – SPIL HER >>*
Shawnacy Barber: 7,50 – SPIL HER >>*

Vinder (kvinder)
Ekaterini Stefanidi: 2,75 – SPIL HER >>*
Sandi Morris: 3,40 – SPIL HER >>*
Yarisley Silva: 5,00 – SPIL HER >>*

Odds på stangspring ved OL 2016*

Odds på stangspring ved OL 2016

Hvis du har lyst til at spille på stangspring ved OL, så er Bet365 den oplagte bookmaker at besøge. Bet365 har altid et kæmpe udvalg af spil og fordelagtige odds. Bet365 er uden tvivl den mest populære bookmaker, når det kommer til liveodds under OL. Er du typen, der har brug for lidt mere spænding, når du spiller, så er det bare med at få oprettet en konto hos Bet365.

Bet365 er den bedste bookmaker til stangspring, og de giver dig som ny spiller en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Indbetaler du eksempelvis 250 kroner, så modtager du 250 kroner i bonus og har 500 kroner at spille for eksempelvis OL-spydkast.

Sådan spiller du på stangspring hos Bet365:

1. Gå til Bet365.dk – klik her!*

2. Log ind og opret en konto

3. Sørg for minimum at have 1 krone stående på din spilkonto

4. Tryk på OL 2016 i venstre side af skærmen

5. Find stangspring i oversigten på spil

Spil på OL-stangspring hos Bet365 – klik her!*

De største stjerner/favoritter

Her kan du læse om de største stjerner ved OL 2016 i stangspring:

Renaud Lavillenie (herre)
Verdensrekorden på hele 6.16 meter tilhører Renaud Lavillenie, og dermed er franskmanden også en af de helt store favoritter ved OL i Rio de Janeiro til august. Lavillenie har de seneste fem år ligget stabilt omkring 6 meter grænsen, og man kan rolig sige, at han er en mand, der dominerer disciplinen.

Shawnacy Barber (herre)
En anden favorit er stortalentet fra Canada Shawnacy Barber. I 2015 nappede Shawnacy Barber førstepladsen ved verdensmesterskaberne i Beijing lige foran Renaud Lavillenie og tyske Raphael Holzdeppe. Guldet blev hans, da han sprang 5.90 meter. Canadas verdensmester er kun 22 år, men udviser et kæmpe potentiale, og kan sagtens gå hen og overraske.

Yelena Isinbayeva (kvinde)
Den russiske stangspringer Yelena Isinbayeva er en af tidens mest succesfulde atleter, og har derfor cv’et fyldt med guldmedaljer. Yelena Isinbayeva var den første kvindelige stangspringer til at komme over 5 meter. I 2009 satte hun verdensrekorden i udendørs stangspring i Zürich. Russeren har før udmeldt, at hun ville stoppe sin karriere, men har udskudt det og ser nu frem mod OL i Rio, hvor der er kæmpe forventninger til den dobbelte olympiske mester og verdensrekordholder.

Jennifer Suhr (kvinde)
Amerikanske Jennifer Suhr er en af de helt store inden for stangspring. I 2012 formåede hun at slå førnævnte Yelena Isinbayeva og endte derfor med OL guldet i London. Den 34-årige amerikaner har sprunget højere end 5 meter, og er derfor ikke langt fra at slå verdensrekorden. I 2008 blev Jennifer Suhr tildelt prisen som Årets kvindelige atlet, samme år formåede hun at sikre sig en sølvmedalje ved OL i Beijing.

Sportsgrenen historisk ved OL

Stangspring har været en disciplin ved De Olympiske Lege siden det første sommer-OL i 1896. Her var det dog kun mænd, der kunne deltage. Der skulle gå over 100 år før stangspring for kvinder kom på OL-programmet. Ved OL 2000 kunne kvinderne endelig dyste i disciplinen. Amerikanske William Hoyt var den første mandlige olympiske mester i stangspring. 104 år senere kunne Stacy Dragila prale af, at være den første kvindelige mester i stangspring. Hvis man kender til højdespring, så ved man næsten også, hvad stangspring går ud på. I stangspring er formålet det samme som i højdespring, men atleterne har i stedet en lang fleksibel stang som hjælpemiddel. Atleten tager et tillløb med stangen i hænderne, hvorefter stangen placeres i en isætningskasse, der ligger i jorden tæt på madrassen. Stangen bøjes, hvorefter den energi, der bliver overført til stangen, bruges som afsæt til at bringe springeren op over overlæggeren.

Rekorder

Verdensrekorder (Indendørs)
– Renaud Lavillenie fra Frankrig har verdensrekorden for mænd på 6,14 meter

– Jennifer Suhr fra USA har har verdensrekorden for kvinder på 5,03 meter
Verdensrekorder (Udendørs)

– Sergei Bubka fra Ukraine har verdensrekorden for mænd på 6,14 meter

– Yelena Isinbajeva fra Rusland har verdensrekorden for kvinder på 5,06 meter
Danmarksrekord

– Piotr Buciarski har danmarksrekorden for mænd med 5,75 meter

– Marie Bagger Bohn har danmarksrekorden for kvinder med 4,35 meter

Odds på stangspring ved OL 2016*