18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportsgrene ved OL

De Olympiske Lege består som altid af en lang række forskellige sportsgrene. Der skal dystes i alt fra håndbold til længdespring og skydning. Det kan være en smule vanskeligt at holde hoved og hale i samtlige sportsgrene, der skal konkurreres i, og derfor har vi lavet en oversigt med sportsgrenene ved OL 2016.

Odds på OL

*Reklamelink


Oversigt: Vigtigste sportsgrene ved De Olympiske Lege i Rio

Der er noget for enhver smag, når OL skydes i gang d. 5. august. Se hvilke sportsgrene du skal følge med i under De Olympiske Lege 2016 i Rio de Janeiro.

100 meter løb
Fart, power og eksplosivitet er nøgleordene, når det kommer til 100 meter løb. Den helt store stjerne er selvfølgelig jamaicanske Usain Bolt, der altid trækker fans og tv-seere til. Se om populære Bolt formår at leve op til favoritværdigheden.

Læs mere om 100 meter løb ved OL i Rio – klik her!

Atletik
Atletik er en stor del af De Olympiske Lege og har altid været det! Indenfor atletikken findes et utal af forskellige discipliner. Der er tale om alt fra hækkeløb til kuglestød såvel som tikamp. Læs om de mange discipliner indenfor atletik ved OL 2016 i linket nedenfor:

Læs mere om atletik ved OL i Rio – klik her!

Badminton
Som i mange andre sportsgrene er OL noget helt særligt, når det kommer til badminton. De Olympiske Lege er noget af det ypperste, man kan vinde som badmintonspiller, og det er derfor altid verdens bedste spillere, der er med her. Læs om favoritterne til turneringen i Rio og ikke mindst om den danske deltagere, der har pæne medaljechancer.

Læs mere om badminton ved OL i Rio – klik her!

Basketball
Basketball-turneringen ved OL er ofte domineret af det stærke Team USA, og det kommer nok ikke til at være anderledes i år. Det bliver utrolig spændende at følge de amerikanske stjerne folde sig ud og vise deres værd mod de andre deltagende nationer. Læs om favoritterne hos både mændene og kvinderne i linket herunder:

Læs mere om basketball ved OL i Rio – klik her!

Cykling
Der skal både køres normalt landevejsløb, enkeltstart og ikke mindst forskellige discipliner indenfor baneløb, når rytterne skal op på deres cykler ved OL 2016. Læs om alle de forskellige discipliner og ikke mindst favoritterne til at snuppe medaljer. Find også ud af, hvilke danskere der har reelle medaljechancer.

Læs mere om cykling ved OL i Rio – klik her!

Fodbold
Danmark har på glimrende vis kvalificeret sig til OL i fodbold, og det skal blive spændende at se, om de unge danske drenge formår at spille sig videre fra gruppespillet, hvor blandt andet værtsnationen Brasilien venter. Læs om favoritterne til at vinde turneringen, og få også en vurdering af de danske chancer.

Læs mere om fodbold ved OL i Rio – klik her!

Golf
Selvom der har været nogle afbud i forbindelse med golf-turneringen ved OL i Rio, er der stadig en række store stjerner, der deltager i turneringen. Jason Day er bookmakernes favorit, men flere andre spillere kan sagtens slå den stærke australier, hvis de rammer et højt niveau.

Læs mere om golf ved OL i Rio – klik her!

Håndbold
OL er et af håndboldsportens helt store arrangementer! Der findes nærmest ikke noget mere prestigefuldt end at vinde OL i håndboldsporten. Du kan læse om favoritterne i både kvindernes og herrernes turneringer herunder og ligeledes få et indblik i det danske herrelandshold, der har kvalificeret sig til turneringen i Brasilien.

Læs mere om håndbold ved OL i Rio – klik her!

Kajak
Danmark har et af de helt store navne, når det kommer til kajak. Der er tale om Rene Holten Poulsen, som vandt OL-sølv tilbage i 2008. Læs om den danske kajak-stjerne og de andre store medaljefavoritter.

Læs mere om kajak ved OL i Rio – klik her!

Roning
Der findes flere discipliner og distancer indenfor roning, og du kan læse om dem alle i linket forneden. Læs også om de danske roere, der har kvalificeret sig til De Olympiske Lege i Rio de Janeiro. Måske vi får danske medaljer her?

Læs mere om roning ved OL i Rio – klik her!

Sejlads
Sejlads har altid været en populær sportsgren ved OL, og der skal faktisk dystes i hele otte forskellige discipliner, når legene skydes i gang i starten af august. Vi har flere danske deltagere med i de forskellige discipliner, og flere af dem spås pæne chancer for at blande sig i medaljekampen. Læs om danskerne og de forskellige discipliner i linket herunder:

Læs mere om sejlads ved OL i Rio – klik her!

Skydning
Bookmakerne har stor tro på, at danske Jesper Hansen kan hive en medalje med hjem fra Brasilien i disciplinen skeetskydning. Læs om ham, de andre danske deltagere og ikke mindst de andre discipliner indenfor sportsgrenen, som der skal konkurreres i ved OL i Rio.

Læs mere om skydning ved OL i Rio – klik her!

Spydkast
Spydkast har historisk set været en stor del af De Olympiske Lege. Du kan læse, hvem der er de største favoritter hos både mændene og kvinder i linket nedenfor:

Læs mere om spydkast ved OL i Rio – klik her!

Stangspring
Verdensrekorden i stangspring for mænd er 6,14 meter, mens den for kvinder er 5,06 meter. Det skal blive spændende at se, om der kan blive pillet ved nogle af de rekorder ved OL 2016 i Brasilien. Læs om favoritterne og sportsgrenen generelt herunder:

Læs mere om stangspring ved OL i Rio – klik her!

Tennis
Selvom Caroline Wozniacki ikke kvalificerede sig til OL, valgte det Internationale Tennis Forbund at give hende en billet til Rio, og den danske tennisdronning skal derfor repræsentere Danmark ved turneringen. Læs om Wozniacki, favoritterne hos både mændene og kvinder og de forskellige turneringsformer i tennis ved OL.

Volleyball
Der skal både spilles en indendørs og en udendørs turnering i volleyball, og der hersker forskellige regler i de to discipliner. Læs om reglerne, favoritterne i de to discipliner hos både mændene og kvinder og volleyball i et historisk perspektiv.

Læs mere om volleyball ved OL i Rio – klik her!

Odds på OL

*Reklamelink