18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sportsgrene ved Vinter OL

De Olympiske Lege består som altid af en lang række forskellige sportsgrene. Der skal dystes i alt fra håndbold til længdespring og skydning. Det kan være en smule vanskeligt at holde hoved og hale i samtlige sportsgrene, der skal konkurreres i, og derfor har vi lavet en oversigt med sportsgrenene ved OL 2021.

Odds på OL

*Reklamelink


Oversigt: Vigtigste sportsgrene ved De Olympiske Lege i Tokyo

Der er noget for enhver smag, når OL skydes i gang d. 23. juli. Se hvilke sportsgrene du skal følge med i under De Olympiske Lege 2021 i Tokyo.

100 meter løb
Fart, power og eksplosivitet er nøgleordene, når det kommer til 100 meter løb. Efter at Usain Bolt er gået på pension og Christian Coleman er blevet suspenderet, så er det op til favoritterne Justin Gatlin og Trevor Bromell. Se om de to herre formår at leve op til favoritværdigheden.

Læs mere om 100 meter løb ved OL i Tokyo – klik her!


Atletik
Atletik er en stor del af De Olympiske Lege og har altid været det! Indenfor atletikken findes et utal af forskellige discipliner. Der er tale om alt fra hækkeløb til kuglestød såvel som tikamp. Læs om de mange discipliner indenfor atletik ved OL 2021 i linket nedenfor:

Læs mere om atletik ved OL i Tokyo – klik her!


Bordtennis
Der er udtaget en dansker til bordtennis, her er der tale om herren, Jonathan Groth, der stiller op i herresingle.

Læs mere om bordtennis ved OL i Tokyo – klik her!


Brydning
Vi har tidligere oplevet stærke resultater i disciplinen brydning ved OL, da danskeren Mark O. Madsen før har taget medaljer med hjem. I år er det op til Frederik Bjerrehus at repræsentere Danmark.

Læs mere om hækkeløb ved OL i Tokyo – klik her!


Fodbold

OL fodbold har i næsten alle år været en del af det olympiske program ved de moderne olympiske lege. Det er altid en spændende og seværdig turnering, hvor der bliver kæmpet bravt om de eftertragtede medaljer. 

Læs mere om fodbold ved OL i Tokyo – klik her!


Håndbold

Der er OL håndbold i Tokyo mellem den 24. Juli og 1. August. Her peger odds på at Danmark og Spanien er favoritter til at vinde guldet. 

Læs mere om håndbold ved OL i Tokyo – klik her!


Hækkeløb
Danmark er naturligvis også repræsenteret ved hækkeløb, da Sara Slott Petersen får muligheden for at forsvare sig medalje fra 2016.

Læs mere om bordtennis ved OL i Tokyo – klik her!


Kajak
Danmark har tidligere haft et af de helt store navne, når det kommer til kajak. Der er tale om Rene Holten Poulsen, som vandt OL-sølv tilbage i 2008. I år er det dog kvinderne vi kigger imod i form af Emma Aastrand Jørgensen, Bolette Nyvang Iversen, Julie Frølund Funch og Sara Corfixsen Milthers.

Læs mere om Kajak ved OL i Tokyo – klik her!


Roning
Der findes flere discipliner og distancer indenfor roning, og du kan læse om dem alle i linket forneden. Læs også om de danske roere, der har kvalificeret sig til De Olympiske Lege i Tokyo. Måske vi får danske medaljer her?

Læs mere om Roning ved OL i Tokyo – klik her!


Skydning
Det bliver spændende at se om danske Jesper Hansen kan hive endnu en medalje med hjem fra Tokyo i disciplinen skeetskydning. Læs om ham, de andre danske deltagere og ikke mindst de andre discipliner indenfor sportsgrenen, som der skal konkurreres i ved OL i Tokyo.

Læs mere om skydning ved OL i Tokyo – klik her!


Spydkast
Spydkast har historisk set været en stor del af De Olympiske Lege. Du kan læse, hvem der er de største favoritter hos både mændene og kvinder i linket nedenfor:

Læs mere om spydkast ved OL i Tokyo – klik her!


Stangspring
Verdensrekorden i stangspring for mænd er 6,14 meter, mens den for kvinder er 5,06 meter. Det skal blive spændende at se, om der kan blive pillet ved nogle af de rekorder ved OL 2016 i Brasilien. Læs om favoritterne og sportsgrenen generelt herunder:

Læs mere om stangspring ved OL i Tokyo – klik her!


Volleyball
Der skal både spilles en indendørs og en udendørs turnering i volleyball, og der hersker forskellige regler i de to discipliner. Læs om reglerne, favoritterne i de to discipliner hos både mændene og kvinder og volleyball i et historisk perspektiv.

Læs mere om volleyball ved OL i Tokyo – klik her!


Bet25
1,76
Danmark vinder over 1,5 guldmedaljer

Find spiltips til OL 2021 her.

Odds på OL

*Reklamelink

Andre sider om Vinter OL