18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Argentina: Odds og optakt den 28. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Alle fire hold kan nå at gå videre i den olympiske turnerings gruppe C. Det spanske landshold har fire point, og Argentina har tre, og de kan begge selv afgøre det med en sejr i deres indbyrdes møde i den sidste gruppekamp. Begge kommer med en sejr fra deres seneste kamp, og de ved, at med nederlag er risikoen for at ryge helt ud overhængende stor – for Argentina er det faktisk helt sikkert, de ryger ud med nederlag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Argentina. Der er kampstart onsdag d. 28. juli 2021 kl. 13:00. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Spanien – Argentina: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Saitama Stadium, Saitama
Vejret: 31° og frisk vind


Optakt til Spanien – Argentina: Skader, karantæner og startopstillinger

Spanien måtte noget skuffende nøjes med 0:0 i deres første kamp ved slutrunden, men med deres 1:0 over Australien i kamp 2 har de placeret sig i en gunstig position forud for sidste runde. Men dog ikke mere gunstig end at de altså skal undgå at tage til den formodet stærkeste af deres tre modstandere i gruppen, Argentina. 

De mangler stadig Dani Ceballos, der måtte udgå allerede i den første kamp, og der er tvivl om forsvarsspilleren Oscar Mingueza. Det er et par alvorlige navne at måtte undvære, men man kan jo kun med beundring se på, hvordan holdet så ser ud uden de to profiler. I forsvaret har de Erik Garcia og Pau Torres – begge over 23-spillere – som dækker fint af i fraværet af Mingueza, og på midten er der lige nu for eksempel Marco Asensio og Pedri. Det er altså højprofilerede navne. Spørgsmålet er, om det er nok for spanierne i dette opgør?

Argentina var blandt bookmakernes sub-favoritter til at løbe med det olympiske guld, men deres åbningsnederlag – fortjent – til Australien har sat dem i en penibel situation, hvor de nu skal besejre Spanien for at være sikker på at gå videre. Spiller de uafgjort, vil Australien med en sejr over Egypten overhale ikke bare Argentina men også Spanien og snuppe gruppesejren, mens et nederlag til Argentina vil sende dem ud, for så vil enten Australien eller Egypten overhale dem. 

Og selv om det blev til dobbelt argentinsk OL-guld i 2004 og 2008, vil det måske heller ikke være så overraskende, for de har ikke været i medaljerne ved de seneste to olympiske lege, og truppen denne gang er ikke umiddelbart et overflødighedshorn af profilerede spillere fra store klubber. Men derfor kan de jo godt stille en solid defensiv op og sende en enkelt bold i kassen til sejr og en billet videre til kvartfinalerne. Mærkeligere ting er set. 

Spanien:

  • Oscar Mingueza (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast) – Skadet

Argentina:

  • Ingen kendte fravær

Spanien forventet startopstilling: Simon; O. Gil, Garcia, Torres, Cucurella; Asensio, Merino, Pedri; Olmo, Oyarzabal, B. Gil.

Argentina forventet startopstilling: Ledesma; Fuente, Perez, Medina, Bravo; Belmonte, Vera; Vega, Mac Allister, Barco; Gaich.


Odds på Spanien – Argentina

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med spansk sejr i denne kamp.  

Odds-forslag: Det ligner absolut ikke en målfest

Hele gruppe C har i fire kampe budt på i alt 4 mål. Det er altså ét (1!?) mål i snit. Australien har tegnet sig for de 2, mens Egypten ingen har lavet, og de to forhåndsfavoritter – ikke bare i gruppen, men hele turneringen – Spanien og Argentina har blot scoret en enkelt gang hver i deres første to kampe. 

Og hvis Spanien bare undgår at tabe – som for eksempel 0:0 – er de sikre på at gå videré til kvartfinalerne. I givet fald altså som ubesejrede efter 3 kampe med en målscore på 1:0. I de 3 øvrige grupper ved OL er der i øvrigt faldet henholdsvis 11, 14 og 16 mål. Der er noget helt galt med sigtekornene i gruppe C. 

Og nu er det så en kamp helt sat på spidsen. Nederlag vil sende Argentina ud. Nederlag vil formentlig sende Spanien ud. Så her kan vi forvente, at holdene vil gå endnu mere forsigtigt til værks end hidtil. Det kan snildt gå hen at blive intenst, nervepirrende og hjerteskærende, men det er svært at se, hvordan det skulle blive en affære med mange mål. Anbefalingen holder sig i hvert fald helt forsigtigt til under 3 mål i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Spanien – Argentina: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien fører pulje C før sidste runde. De har spillet 0:0 mod Egypten og slået Australien 1:0. 

  • Det enlige spanske mål er sat ind af Mikel Oyazarbal. 

  • Argentina går ind til denne kamp på 3. pladsen, så aktuelt er de altså ikke på en kvartfinaleplads. De begyndte OL med at tabe 2:0 til Australien og kom så lidt tilbage på sporet, da de i sidste kamp vandt 1:0 over Egypten. 

  • Facundo Merino var manden, der stod for den enlige argentinske scoring, der holdt liv i håbet om succes til Argentina ved OL.

  • Efter at alle gruppens første fire kampe er afviklet på Sapporo Dome, er de to sidste kampe flyttet til andre stadioner – denne kamp spilles i Saitama på Saitama Stadium. 


Expected Goals: Spanien vs. Argentina – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGArgentinaResultatxG
Spanien – Egypten (0-0) 1,02 – 0,19Egypten – Argentina  (0-1) 0,65 – 1,17
Japan – Spanien (1-1) 0,83 – 1,44Argentina – Australien  (0-2) 0,59 – 0,98
N/ASaudi Arabien – Argentina (0-2) 0,93 – 1,52 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar