18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på skihop

Vinter Ol i Beijing, der løber fra den 4. februar til den 20. februar, er lige om hjørnet. Det betyder, at vi også snart kan se frem til at se mange af de fantastiske skidiscipliner, som denne begivenhed bringer med sig, herunder skihop ol. OL skihop på Kuyangshu Nordic Center and Biathlon Center i Zhangjiakou i China. I år vil det være hele 4 events på skihop programmet, og vi kigger på skihop tv programmet.

Her skyder vi lidt ekstra glæde og spænding ind i ligningen og kigger så småt på begivenheden, den form det tager og de deltagere, du virkelig bør holde øje med. Glem ikke at tjekke andre olympiske discipliner dækket af SpilXperten for flere OL odds.

Menneskene kommer til at flyve som missiler gennem luften og skiene kommer forhåbentlig til at glinse i solen, når skihop ol først løber af staben. For danske seere, der gerne vil se skihop i tv, skal man huske på, at der er en betydelig tidsforskel mellem Danmark og Kina. Skihop programmet ligger i tidsrummet fra 14:20 – 19:00 (UTC+8), hvilket vil sige, at man som dansk seer skal sidde klar fra kl. 07:20 til 12:00, hvis man se, om ens odds på skihop går hjem og hvem af Nykänen, Stoch og de andre, der løber af med sejren og en skinnende guldmedalje.

vinter-ol

Hvem vinder herrernes skihop på normal bakke lørdag d. 10. februar kl. 13:35?

Ryoyu Kobayashi: 3,10 – SPIL HER >>*
Karl Geiger: 4,00 – SPIL HER >>*
Marius Lindvik: 4,25 – SPIL HER >>*
Halvor Egner Granerud: 10,00 – SPIL HER >>*
Markus Eisenbichler: 20,00 – SPIL HER >>*
Anze Lanisek: 20,00 – SPIL HER >>*
Jan Hoerl: 20,00 – SPIL HER >>*
Kamil Stoch: 20,00 – SPIL HER >>*
Lovro Kos: 30,00 – SPIL HER >>*
Stefan Kraft: 35,00 – SPIL HER >>*
Timi Zajc: 50,00 – SPIL HER >>*
Cene Prevc: 50,00 – SPIL HER >>*
Stephan Leyhe: 50,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder herrernes skihop på stor bakke mandag d. 17. februar kl. 13:30?

Ryoyu Kobayashi: 3,00 – SPIL HER >>*
Halvor Egner Granerud: 6,00 – SPIL HER >>*
Marius Lindvik: 8,00 – SPIL HER >>*
Karl Geiger: 12,00 – SPIL HER >>*
Manuel Fettner: 13,00 – SPIL HER >>*
Daniel Andre Tande: 15,00 – SPIL HER >>*
Stefan Kraft: 20,00 – SPIL HER >>*
Jan Hoerl: 20,00 – SPIL HER >>*
Kamil Stoch: 30,00 – SPIL HER >>*
Anze Lanisek: 30,00 – SPIL HER >>*
Markus Eisenbichler: 30,00 – SPIL HER >>*
Lovro Kos: 30,00 – SPIL HER >>*
Piotr Zyla: 30,00 – SPIL HER >>*
Robert Johansson: 30,00 – SPIL HER >>*

Find flere odds og spilmuligheder hos NordicBet.

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Skihop OL – favoritter

Det bliver spændende at se, hvem der løber med guldmedaljen på henholdsvis normal og stor bakke. Bliver det favoritten Kobayashi eller måske Geiger? Eller det en helt tredje, der skal have guld om halsen, når først skiene igen er kommet ned fra himlen.

Favoritten: Ryoyu Kobayashi

Ryoyu Kobayashi er allerede FIS Skihop World Cup-mester for 2018-19 i alle seks kategorier og kongen af ​​den klassiske Four Hills-turnering, så hans CV fejler intet.

Ryoyu er født i 1996 i byen Hachimantai i Japan og kom allerede på på skiene for første gang, da han bare var fem år. Skihop blev det til et par år senere, måske fordi han følte sig inspireret af sin storebror, Junshiro, der også har vundet VM guld i disciplinen.

Kobayashis 2021-22 sæson har også været belagt med sejre og han har således vundet i Finland, Tyskland og Schweiz, før han vandt Four Hills-turneringen (for anden gang) med hele tre sejre i fire begivenheder.

På nuværende tidsunkt ligger Kobayashi nr. 4 på verdensranglisten med 1410 point.

Førsteudfordreren: Karl Geiger

Karl Geiger har vandt en holdsølvmedalje ved de olympiske vinterlege i 2018 og individuelt sølv, hold- og blandet holdguld ved FIS Nordic World Ski Championships 2019.

I 2020 vandt Geiger guldmedalje ved verdensmesterskaberne i skihop, lige foran Halvor Egner Granerud.

Geigers debuterede i FIS Ski Jumping World Cup i november 2012 i Lillehammer og vandt i 2018 i  Engelberg en World Cup-konkurrence. I 2019 opnåede han sin anden World Cup-sejr i Willingen, Tyskland.

Tysklands store OL-håb i skihop indtager en øjeblikkelig førsteplads på verdensranglisten med 1739 point. Bookmakerne tror således ikke på, at verdens nr. 1 tager stikkett hjem. Hvad tror du?

Outsideren: Halvor Egner Granerud

I 2020 kom Granerud i Kusamo i første gang nogensinde på verdensmesterskabspodie. Han tog sit første podie i Four Hills ved at blive nummer to i konkurrencen i Garmisch-Partenkirchen.

I 2021 vandt Granerud søndagskonkurrencen i Titisee-Neustadt. I sidste weekend i januar vandt Granerud begge konkurrencer på Willingen. Den følgende weekend vandt Granerud begge konkurrencer i Klingentha. Granerud vandt også en uge senere i Zakopane, og han blev den samlede vinder af World Cup den 4. marts, fordi nogle konkurrencer blev aflyst.

Granerud, som blev slået af Geiger ved verdensmesterskaberne i skishop i 2020, indtager på nuværende tidspunkt 43. plads på verdensranglisten med 108 point. 

Den blandede holdkonkurrence

Blandede hold i skihop får sin længe ventede debut i Beijing 2022. Og det bliver spændende at se, hvilket land, der trækker sig sejrrigt ud her. Vi har ikke nogen tidligere statistik på, hvem der gør sig godt i blandede hold til ol, som vi kan lægge til grund for, hvem vi tror til tager den store guldmedalje med hjem i år.

Tyskland er dog nok det sikreste bud på en vinder. I de fire seneste verdensmesterskaber har de vundet guld og er nået på podiet i al den tid, denne konkurrence har eksisteret (den vandt bronze i 2013)

Skihop program

For at se, hvor der er skihop på tv i dag, kan du her se, hvornår der sendes skihop:

DatoTidspunktBegivenhed
5. februar07:20Kvalifikation, mænd
6. februar11:45Kvinder, individuel
7. februar12:00Mænd, individuel
11. februar12:45Blandede hold, normal bakke
12. februar12:45Mænd, individuel, stor bakke
14. februar12:45Mænd, hold

Spil på skihop hos NordicBet

Du kan vinde penge på skihopkonkurrencerne ved OL, hvis du vælger at spille med naturligvis. Skisport går godt i køligere luftlag som dem, vi ser i Norden, og derfor er det naturligt nok, at NordicBet er den udbyder, man må gå til, når man vil spille på skihop ol i Beijing i 2022.

1. Gå til NordicBet.dk – KLIK HER! *

2. Opret konto / log ind.

3. Tryk på “Sportsbook” på den øverste menulinje

4. Under oddsoversigten finder du ”OL” og trykker her.

5. Herefter vil du kunne finde ”Skihop” og alle de andre spilmuligheder, der er tilgængelige.