18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Odds på skihop

Konkurrencerne i skihop ved de olympiske vinterlege i Pyeongchang ligger blot fem uger efter afslutningen på den traditionsrige Firebakketurnering, hvor polske Kamil Stoch skrev historie ved at gøre rent bord og sejre i samtlige fire afdelinger som den anden skihopper nogensinde. Kan Stoch følge denne imponerende bedrift op med endnu et guld ved OL, eller vil tyske Richard Freitag få sin revanche i Sydkorea? Vi giver dig her optakt, odds, tips og program til konkurrencerne i skihop, der finder sted fra den 10. til den 19. februar 2018.

Der bliver luft under skiene og lange hop, når vinter-OL-konkurrencerne i skihop går i gang. Mange af de olympiske discipliner vil man skulle følge i morgen- og de tidlige formiddagstimer grundet tidsforskellen. Konkurrencerne i skihop bliver dog afviklet så sent koreansk tid, at det vil være lidt over middag dansk tid, at man skal sidde klar for at fange Freitag, Stoch og de andre skihopstjerner i aktion.

Hvem vinder herrernes skihop på normal bakke lørdag d. 10. februar kl. 13:35?
Kamil Stoch: 3,00 – SPIL HER >>*
Richard Freitag: 6,00 – SPIL HER >>*
Daniel Andre Tande: 6,00 – SPIL HER >>*
Johann Andre Forfang: 12,00 – SPIL HER >>*
Stefan Kraft: 13,00 – SPIL HER >>*
Dawid Kubacki: 15,00 – SPIL HER >>*
Andreas Wellinger: 17,00 – SPIL HER >>*
Peter Prevc: 20,00 – SPIL HER >>*
Stefan Hula: 30,00 – SPIL HER >>*
Simon Ammann: 30,00 – SPIL HER >>*
Andreas Stjernen: 30,00 – SPIL HER >>*
Junshiro Kobayashi: 30,00 – SPIL HER >>*
Anze Semenic: 30,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder herrernes skihop på stor bakke mandag d. 17. februar kl. 13:30?
Kamil Stoch: 2,75 – SPIL HER >>*
Richard Freitag: 6,00 – SPIL HER >>*
Daniel Andre Tande: 5,00 – SPIL HER >>*
Johann Andre Forfang: 10,00 – SPIL HER >>*
Andreas Wellinger: 17,00 – SPIL HER >>*
Stefan Kraft: 11,00 – SPIL HER >>*
Stefan Hula: 30,00 – SPIL HER >>*
Peter Prevc: 25,00 – SPIL HER >>*
Simon Ammann: 30,00 – SPIL HER >>*
Andreas Stjernen: 30,00 – SPIL HER >>*
Junshiro Kobayashi: 30,00 – SPIL HER >>*
Anders Fannemel: 30,00 – SPIL HER >>*
Dawid Kubacki: 30,00 – SPIL HER >>*
Anze Semenic: 30,00 – SPIL HER >>*

Find flere odds og spilmuligheder hos NordicBet.

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Favoritterne ved skihop

Hos mændene er der på såvel stor som normal bakke to hoppere i Richard Freitag og Kamil Stoch, som bookmakerne ser med de bedste chancer ved de olympiske skihopkonkurrencer. Vi gennemgår her de tre, vi ser som de bedste bud på vinderen af vinter-OL’s mest højtflyvende discipliner.

Favoritten: Kamil Stoch
Med sejre i alle fire afdelinger af Firebakketurneringen gentog Stoch den bedrift, som Sven Hallawald præsterede i 2002 som historiens hidtil eneste. Kamil Stoch har nu skrevet sig ind i historiebøgerne, og det kan den 30-årige polak også gøre i olympisk sammenhæng, hvis han genvinder de to guldmedaljer, han fik i Sochi i 2014. Som forsvarende OL-mester og med den dugfriske skalp i Firebakketurneringen, synes vi, at Stoch står som favoritten til OL-konkurrencerne, selvom bookmakerne ikke helt giver os ret. Stoch har sprunget helt formidabel på Schattenbergschanze, Große Olympiaschanze, Bergiselschanze og Paul-Ausserleitner-Schanze og har bare været som skudt ud af en kanon igennem hele Firebakketurneringen. Han er svær at komme udenom, når man taler OL og guldmedaljechancer, hvis han kan fortsætte denne stime af eminente hop. Oven på Firebakketurneringen ligger Kamil Stoch nummer et på World Cup-ranglisten med 723 point – 12 point foran Richard Freitag.

Vinder Kamil Stoch på henholdsvis normal/stor bakke?: 3,00 / 2,75 – SPIL HER >>*

Førsteudfordreren: Richard Freitag
Tyskeren lå øverst i den samlede World Cup-stilling og på en andenplads i den 66. udgave af Firebakketurneringen, men ved afdelingen i østrigske Innsbruck endte det med et ubehageligt styrt efter en landing, hvor tyskeren endte i spagat. Freitag måtte trække sig fra turneringen, og selvom det så grimt ud, og Freitag måtte køres væk i en ambulance, både håber og tror vi, at sæsonens store hopper er klar til vinterlegene. Det vil i hvert fald være et stort tab for konkurrencerne, hvis den 26-årige tysker ikke kommer til start. Inden styrtet på Innsbruck var Freitag den hopper, der i Oberstdorf og Garmisch-Partenkirchen var tættest på Stoch. Og han havde inden da hevet tre World-Cup sejre i december måned. Disse stærke præstationer gør ham til et rigtig godt bud på en vinder af guldet ved OL.

Vinder Richard Freitag på henholdsvis normal/stor bakke?: 6,00 / 6,00 – SPIL HER >>*

Outsideren: Andreas Wellinger
Stoch og Freitag ligner de to hoppere, der skal gøre op om guldet, men vi vil nu alligevel gerne komme med et modbud, som vi forudser kan drille de to. Man kunne sagtens sætte et par nordmænd i spil her, men vi har udset os Andreas Wellinger fra Tyskland. Efter Freitags exit fra Firebakketurneringen var det Wellinger, der tog over som det bedste bud på en samlet tysk vinder af turneringen. Den unge skihopper har fremtiden for sig, men han viste virkelig gode spring, da Firebakketurneringen forlod Tyskland og fortsatte til de østrigske bakker. I de to første afdelinger var tyskerens bedste præstation en 10. plads i Oberstdorf, hvor der dog var langt op til de førende hoppere. Wellinger hoppede herefter super godt i både Innsbruck og Bischofshofen, hvor han i begge afdelinger opnåede en tredjeplads og i sidste ende kunne udråbes som vicemester af den samlede Firebakketurnering. I begge de østrigske afdelinger præsterede Wellinger et spring, der overgik Stoch i længde, selvom han dog ikke helt kunne måle sig med de point, som den polske mester høstede.
Den unge tysker er rykket op som nummer tre på World Cup-ranglisten, og han er faktisk ikke ukendt med at få guld hængt om halsen ved et OL. Med det tyske hold vandt han nemlig holdkonkurrencen i Sochi i 2014, og er han nu klar til at tage en individuel medalje af guld? Han står i hvert fald på spring, og så må vi se, om afsættet og landingerne i Pyeongchang bliver i hvert fald en enkelt guldmedalje værdig. Vi har stor fidus til ham på såvel normal som stor bakke.

Vinder Andreas Wellinger på henholdsvis normal/stor bakke?: 17,00 / 17,00 – SPIL HER >>*

Holdkonkurrencen: Forventet tæt løb

Norge har ligesom Tyskland en utrolig stor bredde, når det kommer til skihop, og det er også disse to nationer, som bookmakerne ser med de bedste chancer for at kunne tage guldmedaljerne hjem i holdkonkurrencen i skihop, der afvikles på stor bakke. Sidste år vandt tyskerne, hvor det var Andreas Wank, Marinus Kraus, Andreas Wellinger og Severin Freund, der stillede til start. Dermed gik guldet til Tyskland foran næsen på Østrig, og dette kapløb afgjorde samtidig også, hvilken af nationerne der kunne lægge sig i front med flest olympiske guldmedaljer i holdkonkurrencen. Det var Tysklands tredje guldmedalje, og Østrig og Finland har hver vundet to. Norge har endnu til gode at stryge helt til tops, men det er siden 1988, hvor konkurrencen kom på OL-programmet, blevet til tre norske bronzemedaljer. Kan Norge sætte deres første hold-guld på kontoen, eller kommer tyskerne til at udbygge deres føring? Spørger du bookmakerne, er det helt 50/50 mellem disse scenarier.

Odds 2,50 på både Norge og Tyskland som vinder af holdkonkurrencen – SPIL HER >>*

Programmet for skihop ved vinter-OL 2018

Tidspunkterne er angivet i dansk tid.

Lørdag den 10. februar 2018, kl. 13:35: Mænd Individuelt (normal bakke)

Mandag den 12. februar 2018, kl. 13:50: Kvinder Individuelt (normal bakke)

Lørdag den 17. februar 2018, kl. 13:30: Mænd Individuelt (stor bakke)

Mandag den 19. februar 2018, kl. 13:30: Holdkonkurrence (stor bakke)

Spil på skihop hos NordicBet

Du kan vinde penge på skihopkonkurrencerne ved OL – men det kræver, at du spiller med. Skisport er stort i Norden, og det er selvfølgelig NordicBet, der er bookmakeren, der har været hurtigst ude med de første og bedste odds på den højtsvævende disciplin ved de olympiske vinterlege 2018.

1. Gå til NordicBet.dk – KLIK HER! *

2. Opret konto / log ind.

3. Tryk på “Sportsbook” på den øverste menulinje

4. Under oddsoversigten finder du ”OL” og trykker her.

5. Herefter vil du kunne finde ”Skihop” og alle de andre spilmuligheder, der er tilgængelige.

Andre sportsgrene til OL