18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Odds på OL i ishockey 2022

Vi har samlet bookmakernes bedste odds til OL i ishockey 2022, og Danmark er med! Spil på alle Danmarks kampe, Danmarks gruppepræstation, Danmarks overordnede turneringspræstation og meget, meget mere. Vi viser dig, hvordan du får det meste ud af dit spil på ishockey OL, som afvikles fra d. 9. til d. 20. februar 2022 i Beijing, Kina.


OL i ishockey odds

Herunder viser vi dig bookmakernes bedste odds på OL i ishockey. Vil du læse mere om de største nationer, kan du gøre det HER.


Hvem vinder OL i ishockey?

NationOdds
FinlandOdds 1,73 – SPIL HER >>*
RuslandOdds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 20. februar 2022 kl. 00:05. Odds kan ændre sig. *

Odds på kommende kampe

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

20. februar 2022
05:10 20. februar 2022
Finland
ROC
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. februar 2022 04:47.


Oddsmarkeder ved OL i ishockey

Du kan spille på både turneringsvinderen, top3, H2H og gruppevindere. Ved kampspil finder du varianter som kampvinder, antal mål, handicap, antal spillermål etc.Spilforslag til OL i ishockey

Til at vinde gruppe A virker der til at være god værdi i Tyskland til odds 9,90 ved Bet25. Canada og USA kommer med mindre gode landshold, og Kina skal man ikke forvente det store fra i kampene. Odds 9,90 er godkendt på et stærkt tysk hold, der kommer med stor erfaring fra VM, men også med flere spillere, der kommer med god erfaring fra NHL tidligere i karrieren.

Spil på Tyskland til at vinde Gruppe A til odds 9,90 hos Bet25 >>*

Jeg har Tjekkiet som et hold, der kan komme i mindst semifinalen, mens jeg tvivler noget på Canada gør det samme. Canada kommer nemlig uden deres store stjerner fra NHL, og har måttet samle et hold fra KHL og Europa, mens Tjekkiet kommer med et stærkt hold med flere spillere, der har spillet en del kampe i NHL.

Tjekkiet kommer fra en gruppe med Rusland, Schweiz og Danmark, og det bliver sandsynligvis en 2. plads i gruppen, mens Canada kommer fra gruppen med USA, Tyskland og Kina. Bookmakerne har Canada som favorit til at vinde gruppen, men jeg tror, at Tyskland kan drille, så det kan blive til en 2. plads eller måske en 3. plads.

Tjekkiet med en stærk trup og bredde, mens Canada kommer med en del erfarne spillere fra forskellige ligaer omkring i Europa, så det kan blive en jævnbyrdig duel mellem disse hold. Til oddset skal der være en smule værdi i, at Tjekkiet kommer længst af de to hold.

Spil på Tjekkiet til at komme længere end Canada til odds 2,05 hos Bet25 >>*


Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn
Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet Alle regler og vilkår

1️⃣ Hvem er favorit ved OL i ishockey?

Finland er favorit til at vinde OL i ishockey foran Rusland.

2️⃣ Kan Danmark vinde OL i ishockey?

I alt 12 nationer deltager ved OL i ishockey, og Danmark spås de 10. bedste guldchancer. Muligheden foreligger, omend den er lille, og man skal have marginalerne på sin side.