18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Grupper til OL i ishockey 2022

Få dit overblik over grupperne ved OL i ishockey 2022 lige her. Danmark befinder sig i Gruppe B, hvor de skal duellere med Rusland, Tjekkiet og Schweiz. Læs vores gruppeanalyse og bliv klogere på de danske chancer i gruppespillet ved ishockey OL, som afvikles fra d. 9. til og med d. 13. februar 2022.

vinter-ol

OL i ishockey grupper

Her kan du løbende følge udviklingen i grupperne ved OL i ishockey. Gå direkte til Danmarks gruppe.

Gruppe A

#Gruppe AKSVOTVOTTTMP
1USA3300015-49
2Canada3200112-56
3Tyskland310026-103
4Kina (H)300032-160

Gruppe B

#Gruppe BKSVOTVOTTTMP
1Rusland320108-67
2Danmark320017-66
3Tjekkiet302019-84
4Schweiz 300124-81

Gruppe C

#Gruppe CKSVOTVOTTTMP
1Finland3210013-68
2Sverige3201010-77
3Slovakiet310028-123
4Letland300035-110

Hvem vinder Gruppe A?

Selvom man nok ville sige, at det bliver et nordamerikansk anliggende omkring gruppesejren, så er Tyskland bestemt ikke uden chance for at tage den. Da alle spillere, der er under NHL-kontrakt er udelukket fra turneringen, så bliver det nogle spændende trupper, som USA og Canada kommer med. Canada kommer med et spændende hold, hvor der er en del erfarne spillere fra bl.a. KHL samt forskellige ligaer rundt om i Europa. Dertil har man et par spændende unge spillere i Owen Power og Devon Levi, men også en masse erfaring i Eric Staal, der har holdt formen ved lige i AHL for at komme rundt om reglerne og hjælpe til De Olympiske Lege.

USA kommer med nogle erfarne spillere fra KHL, Sverige, AHL samt en enkelt fra Tyskland, men derudover er det spillere, der spiller i NCAA, der er universitetsligaen. Flere af spillerne er dog draftet af NHL-klubber, så talentet er der bestemt. Men det kunne ligne en ny omgang “Miracle on ice”, hvis USA skulle gå langt ved OL.

Tyskland kommer med et godt hold, hvor størstedelen af spillerne fra den hjemlige DEL liga. Den tyske liga er en af Europas bedste ligaer, og det er liga, hvor flere klubhold klarer sig godt europæisk, når de er ude i Champions Hockey League. At det er et primært et ligahold gør ikke det tyske hold dårligere.

Kina har ikke den store mulighed for at få noget med i turneringen. Det ligner et hurtigt exit fra turneringen efter tre gruppekampe samt en playoff kamp mod sandsynligvis endnu en af de store hockeynationer. Det kinesiske landshold skal tage en masse erfaring med sig fra turneringen og bruge den i de fremtidige VM-turneringer.

Et frækt bud på en gruppevinder kunne sagtens være Tyskland, der kommer med et bundrutineret landshold med masser af spillere fra den hjemlige DEL liga. Odds 9,90 ved Bet25 på en tysk gruppesejr indeholder værdi som et frækt langskud.

Spil på Tyskland som gruppevinder i Gruppe A til odds 9,90 hos Bet25 >>*

Hvem vinder Gruppe B?

Danmarks gruppe ved De Olympiske Lege er en noget svær størrelse for Danmark. Rusland kommer med et gennem rutineret hold fra KHL, hvor flere spillere også har været omkring NHL, og har spillet både OL og VM turneringer for Rusland tidligere. På papiret bliver den sværeste modstander for dem, Tjekkiet, hvor Schweiz og Danmark bliver statister i den gruppe. Rusland kommer med stor sandsynlighed ud med fart i skøjterne til deres første kamp, hvilket er mod Schweiz.

Tjekkiet er også ganske rutineret med flere tidligere NHL-spillere. Flere af de tjekkiske spillere er oppe i årene efterhånden, og det er sandsynligvis deres sidste chance for succes ved De Olympiske Lege. Masser af spillere fra KHL med masser af erfaring, så de skal nok have gode muligheder for at komme langt.

Schweiz og Danmark kommer til at have deres indbyrdes kamp omkring 3. pladsen i gruppen. Schweiz kommer med et rent ligahold fra den nationale NL-liga, men det er bedst også en stærk liga, men har nogle erfarne spillere, der er kommet hjem fra NHL. Det er meget det samme med det danske landshold, dog er det spredt ud til mange forskellige ligaer i Europa, men det er et landshold, der måske kan spille sig frem til en mulig kvartfinale.

Rusland tager gruppesejren i denne gruppe, men odds 1,45 ved Nordicbet virker meget godt sat. Skal man gå efter noget satset, så skulle det være en tjekkisk gruppesejr til odds 4,50, hvilket er på grænsen til værdi.

Spil på Tjekkiet som gruppevinder i Gruppe B til odds 4,50 hos Bet25 >>*

Hvem vinder Gruppe C?

Den sidste gruppe ved De Olympiske Lege bliver en spændende gruppe. Finland kommer med et stærkt Liiga-hold, og de har tidligere vist, at de har en stærk liga. I 2019 var de store underdogs til at gå hele vejen ved VM, men hjemtog alligevel VM-guldet efter en fantastisk holdindsats. Det finske hold spillede solidt i den turnering, hvor de udnyttede de fejl, som modstanderne lavede.

Sverige havde en skuffende slutrunde senest, så det er et revanchelystent svensk hold, der kommer til Beijing. Sverige kommer ligeledes med et stærkt hold, der kan gå langt ved turneringen.

Slovakiet kommer med et landshold, der mangler nogle stjerner fra Nordamerika, men kommer med to store talenter, Simon Nemec og Juraj Slafkovsky, der er forventet at gå tidligt i draften til sommer.

Letland kommer med et hold, der er godt besat fra KHL, og de kan sagtens drille holdene i gruppen ud fra den stærke defensiv, som Letland normalt stiller med.

Finland og Sverige er gruppens to stærkeste hold, og det bliver deres indbyrdes kamp, der bliver afgørende for gruppen. Det bliver de små marginaler, der bliver afgørende for kampen, og oddsene virker til at være sat rigtigt for gruppesejr. Odds 2,10 på Finland og 2,20 på Sverige virker meget rigtigt for gruppen. Finland er en smal favorit til gruppesejren.

Spil på Finland som gruppevinder i Gruppe C til odds 2,10 hos Bet25 >>*

Odds er fra d. 27. januar 2022 kl. 13:59 – Odds kan ændre sig

Avancement fra gruppespillet ved OL i ishockey

De 12 hold er inddelt i 3 grupper, så der er 4 hold i hver gruppe. Det bedste hold fra hver gruppe avancerer direkte til kvartfinalerne, og det samme gør den bedste af de tre 2’ere. De øvrige otte hold skal spille playoff for at sikre en plads i kvartfinalerne.

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1.80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår
1️⃣ Hvor mange hold går videre fra gruppespillet ved OL i ishockey?

Alle hold har en chance for at avancere til kvartfinalerne, uanset resultaterne i gruppespillet.

2️⃣ Hvor mange hold går direkte videre fra gruppespillet ved OL i ishockey?

De tre bedste 1’ere går direkte videre fra gruppespillet til kvartfinalerne, sammen med den bedste af de tre 2’ere.