18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Optakt til OL i ishockey 2022

Danmark er med ved OL i ishockey for første gang nogensinde, og vi er klar med en grundig optakt til slutrunden, der afvikles fra d. 9. til d. 20. februar 2022 i Beijing, Kina. Kan det danske ishockey-landshold gøre sig gældende, eller er overmagten for stor, når nationer som Canada, Rusland og Finland indtager isen?

Teksten opdateres løbende frem mod februar 2022.


Favoritterne ved ishockey OL

I det følgende tager vi et kig på de seks største favoritter ved OL i ishockey. Det drejer sig om Canada, Rusland, Finland, Sverige, Tjekkiet og USA. Vi kigger naturligvis også nærmere på det danske landshold, som du kan læse mere om HER. Du kan også gå direkte til vores spiltips HER.


Canada


Rusland


Finland


Sverige


Tjekkiet


USADanmarks chance ved OL i ishockey

Danmark er havnet i Gruppe B, hvor også Rusland, Tjekkiet og Schweiz befinder sig.Spiltips til OL i ishockey

Vores bedste spiltips til Vinter OL i ishockey tilgår i denne sektion.


Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn
Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet Alle regler og vilkår

1️⃣ Hvornår er der OL i ishockey?

OL i ishockey afvikles fra d. 9. til d. 20. februar 2022.

2️⃣ Hvem har værtskabet for OL i ishockey?

Beijing, Kina har værtskabet for Vinter OL, heriblandt OL i ishockey.