18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mexico – Frankrig: Odds og optakt den 22. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Mexico og Frankrig tager hul på den olympiske turnering torsdag formiddag på Tokyo Stadion. Mexico vandt turneringen i 2012 i London, og de stiller med et for mange ret ukendt men dog sammentømret mandskab, mens Frankrig ikke har formået at samle de allerstærkeste spillere. De skal nok sætte deres lid til Thauvin og Gignac, som begge spiller til dagligt i mexicanske klubber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mexico – Frankrig. Der er kampstart torsdag d. 22. juli 2021 kl. 10:00. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Mexico – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Tokyo Stadion, Tokyo
Vejret: 29°, sol og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Mexico U23
Frankrig U23
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 09:58.


Optakt til Mexico – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis mexicanerne i lyset af OL-guldet i 2012, havde regnet med at blive en magtfaktor i de kommende olympiske turneringer, kom de ned på jorden igen, da de ikke formåede at slå sig videre fra den indledende pulje i Brasilien i 2016. Nu er de her igen, og sammen med Frankrig er de favoritter til at snuppe en af de to kvartfinalepladser foran gruppens øvrige mandskaber, Japan og Sydafrika.

I de sidste testkampe har de vundet to og spillet en uafgjort, og selv om det ikke nødvendigvis er navne, der ringer klokker hos alle os i Europa, er det alligevel en trup med flere spillere, som både er faste navne i Liga MX og nogle endda på A-landsholdet også. Selv om bookmakerne har dem til en kvartfinaleplads og ikke mere, kan de sagtens blive en grim overraskelse for modstanderne, hvis de først får momentum. Det kan de jo sætte i søen her mod franskmændene. 

Frankrig har ikke været med ved OL siden 1996, og i det hele taget er der olympiske fodboldhistorie vel mest noget, der kan bruges som døsig godnatlæsning. Frankrig har en enkelt gang vundet guld ved OL, men det var tilbage i 1984, og på grund af Euro 2020 og klubbers uvillighed til at slippe profiler, er mandskabet temmeligt uprøvet, så selv om de blandt mange regnes for dark horse til titlen, skal de løfte sig gevaldigt, hvis det skal ske.

Det kan træner Ripoli måske så sørge for. Han stod i spidsen for det franske U21-mandskab i 2019, hvor de nåede semifinalen og kvalificerede sig til disse olympiske lege, og nu er han så i front for dét mandskab, der skal forsøge at profitere af kvalifikationen. Holdet skal håbe på, at de to Tigres-angribere, Gignac og Thauvin, kan finde ind i et frugtbart samarbejde og af den vej løfte hele holdet, så de kan levere en stærk præstation og hæve humøret i Frankrig efter den pauvre indsats ved Euro 2020. 

Mexico:

  • Ingen kendte fravær

Frankrig:

  • Ingen kendte fravær

Mexico forventet startopstilling: Ochoa; Aguirre, Vasquez, Angulo, Sanchez; Antuna, Esquivel, Rodriguez, Romo, Lainez; Martin.

Frankrig forventet startopstilling: Bernardoni; Michelin, Sagnan, Kalulu, Caci; Toussart, Savanier, Le Fee; Nordin, Gignac, Thauvin.


Odds på Mexico – Frankrig

Oddsene peger på, at Frankrig er favorit til at snuppe sejren. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 09:58.

Odds-forslag: Rutine, momentum og mexicansk sejr

I det mexicanske mål står den 36-årige Ochoa, som var med ved OL i 2004. Hans rutine kan blive værdifuld for de unge knejter, og det lægger endnu et æg ned i den kurv, der på forhånd ser meget solid og dyrebar ud for mexicanerne. Stærke resultater i de seneste træningskampe og en trup, der ser solid og homogen ud uden alt for mange stjernenykker. De bliver en mundfuld for de fleste modstandere, og det største spørgsmål forud for denne kamp er, om de vil gribe tingene tøvende an for at undgå at komme bagud. 

Det behøver de formentlig ikke, for franskmændene er ikke sammenspillede, og det bedste forsvar er som bekendt angreb. Kan Mexico lykkes med at holde spillet på Frankrigs halvdel, vil det blive vanskeligt for Gignac og Thauvin at få afgørende indflydelse på kampen.

Det kan den mexicanske træner, Jaime Lozano, selvfølgelig også gennemskue, og han kan slå to fluer med et smæk ved både at holde franskmændene så langt væk fra det mexicanske mål som muligt og dirigere tropperne frem i jagten på mål og sejr. Anbefalingen tror, Mexico er stærkere, end mange forventer, og de åbner OL med en sejr i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,75
Mexico vinder
Gå til Unibet *


Mexico – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Mexico vandt OL-guld tilbage i 2012 i London, hvor de slog Brasilien 2:1 i finalen. 

  • I Brasilien for 5 år siden nåede Mexico ikke ud af gruppespillet, da de blot vandt en enkelt kamp – mod Fiji – og sluttede bag Sydkorea og Tyskland.  

  • Frankrig er med ved OL for første gang siden 1996. 

  • Dengang i 1996 i Atlanta, USA nåede franskmændene videre fra gruppespillet uden nederlag, men i kvartfinalerne måtte de se sig slået af Portugal.

  • Det mexicanske mandskab består overvejende af spillere fra den hjemlige liga, så med mindre du følger med dér, har du her chancen for at lære nogle nye stjerner at kende. 

  • Den franske trup er af nogen kaldt for B- eller måske endda C-truppen, men de har en stærk ‘mexicansk’ duo i frontløberne Andre-Pierre Gignac og Florian Thauvin i truppen.


Expected Goals: Mexico vs. Frankrig– de seneste tre kampe

MexicoResultatxGFrankrigResultatxG
Mexico – Australien(3-2)0,78 – 1,70Sydkorea – Frankrig(1-2)1,26 – 1,66
Mexico – Saudi Arabien(1-1)0,65 – 1,47N/A
Mexico – Rumænien(1-0)0,43 – 0,52N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar