18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på langrend

Langrend er der mange danskere, der selv har prøvet. Det er er en disciplin, som mange har lært af holde af, og derfor er der også mange, der glæder sig til at se langrend i tv til Vinter OL. Langrendskonkurrencen er en af de mere omfangsrige sammenlignet med de andre discipliner, og derfor er der særligt meget at glæde sig til her.

I denne artikel kigger vi nærmere på langrend OL, nogle af favoritterne og langrend tv programmet. Langrend OL udspiller sig i perioden mellem 5. Februar og 20. Februar 2022.

Glem ikke at tjekke andre olympiske discipliner dækket af SpilXperten for flere OL odds.

I ovennævnte periode er der 10 forskellige konkurrencer, hvor henholdsvis 148 mandlige og 148 kvindelige atleter kæmper mod hinanden. Kvinderne kæmper i fem konkurrencer, mændende ligeledes i fem. Kvinderne skal kæmpe mod hinanden i holdsprint, sprint, 4 x 5 km, 30 km og skiatlon. Mændende skal kæmpe mod hinanden i holdsprint, sprint, 4 x 10 km, 50 km og 15 km.

Fortsætter nordmændende, der har i alt 121 medaljer deres dominans eller kan svenskerne, der sammenlagt har 80 smide grus i det norske maskineri? Eller hvad med Finnerne, der også har 80 medaljer i skabet – kan de hente flere medaljer hjem og klatre over svenskerne på listen over medaljetagere? Lige pt. er nordmændene bookmakernes favorit, derefter

vinter-ol

Hvem vinder kvindernes 30km massestart?

Therese Johaug: 1,15 – SPIL HER >>*

Jessica Diggins: 10,00 – SPIL HER >>*

Ebba Andersson: 13,00 – SPIL HER >>*

Teresa Stadlober: 15,00 – SPIL HER >>*

Hvem vinder mændenes 50km massestart?

Alexander Bolshunov: 3,50 – SPIL HER >>*

Simen Hegstad Krueger: 3,75 – SPIL HER >>*

Johannes Hoesflot Klaebo: 5,50 – SPIL HER >>*

Hans Christer Holund: 5,50 – SPIL HER >>*

Find flere odds og spilmuligheder hos NordicBet.

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Spil på langrend hos Nordicbet

Hos Nordicbet finder du et lækkert udvalg af odds på langrend i forbindelse med vinterolympiaden i Pyeongchang. Herunder ser du en step-by-step, der viser, hvordan du finder frem til spillene på langrend.

1. Gå til NordicBet.dk – KLIK HER! *

2. Opret konto / log ind.

3. Tryk på “Betting” på den øverste menulinje

4. Under oddsoversigten finder du ”OL” og trykker her.

5. Tryk på ”Langrend”, og alle spilmulighederne kommer frem.

Langrend favoritterne ved OL

I det følgende kigges der nærmere på tre af de store favoritter til langrend-disciplinerne ved Vinter OL 2022.

Johannes Høsflot Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo er 25 år, men han har allerede vundet et hav a medaljer. Han har vundedt 47 individuelle sjre, 3 hold sejre og været på det individuelle podium 65 gange og hold podium 3 gange. Til OL i Pyeongchang i 2018 vandt han medaljer i både den individuelle sprint, holdsprint og 4 x 10 kilometer stafet. Klæbo indtager en øjeblikkelig førsteplads på verdensranglisten med 1183 point.

Alexander Bolshunov

Russiske Alexander Bolshunov er den helt store udfordrer til Klæbo, og det bliver spændende at se, om han kan slå det helt store norske medaljehåb. Bolshunov vandt VM over netop Klæbo – og det faktisk med en overraskended stor margin. I PyeongChang i 2018 vandt Bolshunov broze i den individuelle sprint, sølv i holdspriten sammen med Denis Spitsov. Derudover vandt han sølv i 50 km og 4 x 10 km stafet. Bolshunov indtager en øjeblikkelig andenplads på verdensranglisten med 815 point.

Simen Hegstad Krüger

Det er måske ikke overraskended, at der er endnu en normand på listen over favoritter. De er trods alt vant til at tage medaljer og langrendsnattionen par excellence. Dertil kommer at Hegstad Krüger vandt guld sammen med netop Klæbo ved legene i PyeongChang i 2022 som en del af Norges hold. Dertil kom medaljer i skiathlon og sølv i 15 km freestyle.

Snyder Krüger sin landsmand og det store russiske håb?

Dario Cologna

Kan de gamle stadig? Schweizeren Dario Cologna har tidligere været en stor vinder med hele fire olympiske guldmedaljer og detalger også i Beijing. Han skal nok hive et es op ad lommen. Spørgsmålet er om han kan det eller om hans tid som et medaljehåb er ovre?

Langrend favoritterne ved OL kvinder

Det er naturligvis ikke kun mændende, der skal kæmpe til Vinter OL i langrend. Kvinderne kan man også oddse på til OL i langrend. Norske Therese Johaug er storfavorit hos kvinderne. Men det forventes, at hun vil få hård kamp fra det store svenske håb, Charlotte Kalla. Både Therese Johaug og Charlotte Kalla har tidligere vundet medaljer til OL.

Langrend i TV – programmet for langrend ved Vinter OL

Tidspunkterne angiver, hvordan der er langrend tv dansk tid:

DatoTidBegivenhed
5. februar08:45Kvinder, skiathlon
6. februar08:00Mænd, skiathlon
8. februar09:00Kvinder og mænd individuel sprint freestyle
10. februar08:00Kvinder, 10 km
11. februar08:00Mænd 15 km
12. februar08:30Kvinder, 4 x 5 km stafet
13. februar08:00Mænd 4 x 10 km stafet
16. februar10:00Kvinder og mænd, holdsprint
19. februar07:00Mænd, massestart 50 km freestyle
20. februar07:30Kvinder, massestart 30 km freestyle