18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Længdespring odds

Der er ingen tvivl om, at længdespring er en yderst populær disciplin ved De Olympiske Lege. Disciplinen har været del af OL-programmet siden 1896, hvor det dog kun var mændene, der deltog. Kvindernes konkurrence blev først indført i 1948. Ingen danskere har kvalificeret sig til OL i længdespring, men det bliver alligevel interessant at følge verdens bedste længdespringere folde sig ud på den helt store scene. Der skal især holdes et vågent øje med Greg Rutherford hos mændene og Britney Reese hos kvinderne, som bookmakerne har som favoritter til OL-guldet hos henholdsvis mændene og kvinderne. Få de bedste odds, læs om favoritterne og få ikke mindst en grundig optakt til længdespring ved OL – så er du godt klædt på til at se med og oddse, når konkurrencerne starter!

Vinder af længdespring (Mænd)
Greg Rutherford: 3,00 – SPIL HER >>*

Jeff Henderson: 4,50 – SPIL HER >>*

Jarrion Lawson: 4,75 – SPIL HER >>*

Marquis Dendy: 9,00 – SPIL HER >>*

Rushwani Samaai: 15,00 – SPIL HER >>*

Vinder af længdespring (Kvinder)
Brittney Reese: 2,62 – SPIL HER >>*

Ivana Spanovic: 3,25 – SPIL HER >>*

Tianna Bartoletta: 8,00 – SPIL HER >>*

Sosthene Mogunenara: 9,00 – SPIL HER >>*

Christabel Nettey: 15,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på længdespring hos Bet365 – KLIK HER!*

Odds på længdespring ved OL 2016

Har du planer om at spille på længdespring ved De Olympiske Lege, bør du i den grad overveje at oprette en konto hos bet365 og spille dine spil her. Du får nemlig altid suveræne odds hos bet365, og ydermere er spiludvalget enormt!

Sådan spiller du på længdespring hos bet365

1. Gå til bet365.dk – klik her!*

2. Log ind og opret en konto

3. Sørg for minimum at have 1 krone stående på din spillekonto

4. Tryk på OL 2016 i venstre side af skærmen

5. Find længdespring i oversigten og spil

Spil på længdespring ved OL hos bet365 – klik her!*

Favoritterne

Det er aldrig helt til at udpege en storfavorit i længdespring, og der er derfor ofte flere om buddet til den endelige sejr. Vi har dog fundet de største stjerner hos både mændene og kvinderne. Læs om deres rekorder, præstationer og historik herunder.

Greg Rutherford
Den britiske længdespringer er forsvarende olympisk mester, ligesom han også vandt verdensmesterskaberne i længdespring tilbage i 2015. Der er altså tale om en atlet, der ved, hvad der skal til for at gå hele vejen og snuppe metal ved de store mesterskaber. Tidligere på sommeren blev det til EM-guld for den 29-årige længdespringer, da Europamesterskaberne i atletik blev afholdt i Amsterdam. Det er altså en britisk deltager, der virkelig har vist form forud for OL, og han skal uden tvivl regnes som en af storfavoritterne til guldet ved OL.

Jeff Henderson
Amerikanske Jeff Henderson har i de senere år skaffet sig flere flotte resultater ved USA Outdoor Track and Field Championships og PanAm Games (Pan American Games). I 2013 og 2015 blev det til sølv ved USA Outdoor Track and Field Championships, mens det i 2014 blev til guld i selv samme turnering og ydermere ved PanAm Games. Henderson har aldrig før deltaget i OL, og det bliver derfor spændende at se, om han kan bide skeer med storfavoritten Greg Rutherford.

Brittney Reese
Den helt store favorit ved kvindernes længdespringskonkurrence. Tidligere i 2016 vandt amerikaneren Verdensmesterskaberne i indendørs længdespring i overbevisende stil. Den 2. juli i år sprang den 29-årige amerikaner 7,31 meter, hvilket rakte til en delt niendeplads på listen over verdensrekorder. Hun har i alt vundet VM i indendørs længdespring tre gange i karrieren, og tre gange er det også blevet til samlet sejre ved udendørs-VM. Reese er ligeledes forsvarende mester ved OL, efter hendes flotte sejr i London i 2012.

Ivana Spanovic
Hvis nogen skal true suveræne Brittney Reese på længdespringsbanen, så er det nok Ivana Spanovic. Serberen har allerede deltaget i OL en gang tidligere i karrieren. Det var i London i 2012, hvor det blot blev til en skuffende 11. plads. Siden da har den 26-årige serber dog forbedret sig markant, og tidligere i år resulterede denne forbedring i en guldmedalje ved EM i Amsterdam. Der er et stykke op til Brittney Reeces niveau, men Spanovic kan sagtens overraske.

Længdespring historisk ved OL

Længdespring har som allerede nævnt være på OL-programmet siden 1896, hvor kvinderne dog ikke havde muligheder for at vise deres talent endnu. Den chance opstod for første gang i 1948, hvor længdespring også blev en disciplin for kvinderne ved OL.
Rekorden ved OL for mænd er sat af Bob Beamon tilbage i 1968, hvor han formåede at springe hele 8,90 meter. Verdensrekorden står Mike Powell dog stadig for. Amerikaneren sprang nemlig hele 8,95 meter tilbage i 1991. Kvindernes olympiske rekord lyder på 7,40 meter og er sat af Jackie Joyner-Kersee i 1988. Det er dog Galina Chistyakova, der sidder solidt på verdensrekorden hos kvinderne. I 1988 sprang hun nemlig 7,52 meter ved en turnering i Leningrad.

Andre sportsgrene til OL