18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankrig – Japan: Odds og optakt den 28. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Det franske landshold er i klemme forud for sidste runde i den olympiske turnering. Efter en sejr og et nederlag er de side om side med Mexico i kamp om gruppens 2. plads. Foran dem ligger Japan, som er Frankrigs modstander i sidste runde, med maksimumpoint. Frankrig skal vinde med mere end ét mål for at indhente og overhale japanerne, men de kan selvfølgelig også satse på, at Mexico ikke er i stand til at slå Sydafrika med mere, end Frankrig kan slå Japan. Hvis altså Frankrig kan slå Japan. Og Mexico kan slå Sydafrika. Brikkerne ligger klar. Spillet er åbent. Der er 2 kvartfinalepladser på spil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Japan. Der er kampstart onsdag d. 28. juli 2021 kl. 13:30. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Frankrig – Japan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Nissan Stadium, Yokohama
Vejret: 28° og frisk vind


Optakt til Frankrig – Japan: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var forståeligt nok tvivl om kvaliteten ved dette franske mandskab forud for turneringen. Der er mange spillere, der normalt aldrig ville være i nærheden af det franske U21-mandskab og da slet ikke A-landsholdet, som træner Sylvain Ripoli har gravet frem. Enten fordi andre spillere var med A-landsholdet til Euro 2020, eller fordi de respektive spilleres klubber gjorde sig ud til bens og lavede halløj, så Ripoli måtte udtage andre spillere. 

Men helt umuligt har det ikke været, og særligt den dynamiske om end aldrende duo fra den mexicanske liga og Tigres, Florian Thauvin og André-Pierre Gignac, har vist sig at være et par rigtig fine navne at have med. De tilføjer både farlighed i front og rutine i stammen af holdet. Og nu er de jo altså bare en sejr fra formentlig at spille sig i turneringens kvartfinaler. Enten via sejr på mindst 2 overskydende mål, eller hvis Sydafrika endelig får deres første point og sørger for at holde Mexico tilbage. 

Japan har ikke holdt sig tilbage indtil videre. Som værter var de selvfølgelig ikke spået at være helt uden chancer, men de har nu alligevel imponeret med sejre i de to første kampe, og kan de sætte trumf på ved at undgå nederlag her og sikre indtoget i knockoutkampene, har de allerede gjort det bedre end forventet. 

Lykkes det at holde fast i gruppens førsteplads, venter nummer 2 fra gruppe B, og hvis vi nu antager, Sydkorea banker Honduras og snupper 1. pladsen, så skal New Zealand og Rumænien formentlig slås om at møde Japan i en eventuel kvartfinale. Det er ikke en umulig modstander. Det håber de sikkert på i Japan, mens de minder sig selv om at tage en kamp af gangen, for de skal altså først lige forbi Frankrig og have sidste runde i gruppespillet overstået, før de kan begynde at svømme hen i drømme om deres videre færd i turneringen og måske endda at forbedre 4. pladsen fra OL i London i 2012.

Frankrig:

  • Ingen kendte fravær

Japan:

  • Ingen kendte fravær

Frankrig forventet startopstilling: Bernardoni; Caci, Nkounkou, Kalulu, Michelin; Tousart, Savanier; Mbuku, Muani, Thauvin; Gignac.

Japan forventet startopstilling: Tani; Nakayama, Itakura, Yoshida, Sakai; Endo, Tanaka; Soma, Kubo, Doan; Hayashi.


Odds på Frankrig – Japan

Oddsene viser, bookmakerne regner med en tæt kamp, men de har Japan som kneben favorit.  

Odds-forslag: Det lugter af mange mål

Frankrig har spillet 2 kampe ved de olympiske lege. Det er et spinkelt grundlag at vurdere ud fra, men det er, hvad vi har. Og fakta er, at der er scoret 12 mål samlet i de 2 kampe. Altså 6 mål i snit. Det er jo helt vildt. Gignac har alene scoret 4 gange, mens Teji Savanier blot har scoret et enkelt, men det var det ekstremt vigtige 4:3-mål i overtiden mod Sydafrika. 

Omvendt har japanerne i deres 2 kampe kun været involveret i 4 mål i alt og altså et snit på 2 mål pr. kamp. Men de vil komme under et gevaldigt pres her, for målscoren kan komme i spil, hvis Frankrig vinder denne kamp, mens Mexico slår Sydafrika. Så ender Frankrig, Japan og Mexico alle tre på 6 point, og så er det målscoren, der er afgørende. Dér er Frankrig lige nu på -2, mens Japan er på +2, som mexicanerne også er det. 

Derfor skal Frankrig lave mål. De skal vinde med 2 overskydende for at indhente den japanske score, men de har mildest talt ikke vist imponerende defensive evner ved at lukke 7 mål ind i de første to kampe, så man kan frygte på franskmændenes vegne, at der skal en hel del scoringer til, hvis de skal vinde med 2 overskydende. 

Nu har Japan jo vist sig ikke at være en modstander, man bare spadserer hen over, og hvis Frankrig byder op til dans, kan det sagtens være, Japan danser med. Og så kan det blive endnu et brag af et opgør i OL-turneringens pulje A. Anbefalingen både tror og håber, det bliver underholdenden og går efter mindst 4 scoringer i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,75
Over 3,5 mål
Gå til Bet365 *


Frankrig – Japan: Statistik, topscorer og H2H

  • Frankrig er på 3. pladsen i gruppen forud for sidste runde. De har 3 point efter 2 kampe.  

  • Det er blevet til fransk nederlag mod Mexico på 4:1 og sejr over Sydafrika på 4:3. 

  • Japan fører gruppen med 6 point efter deres første 2 kampe. 

  • Japanerne åbnede med en forsigtig 1:0-sejr mod Sydafrika og fulgte op med 2:1-sejr mod Mexico. 

  • André-Pierre Gignac har scoret 4 af de i alt 5 franske mål indtil videre. 

  • Takefusa Kubo, som er ansat i Real Madrid, har scoret 2 af Japans 3 mål.


Expected Goals: Frankrig vs. Japan – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGJapanResultatxG
Frankrig – Sydafrika (4-3) 2,19 – 2,21Japan – Mexico (2-1) 2,31 – 0,86 
Mexico – Frankrig (4-1) 2,13 – 1,42Japan – Sydafrika (1-0) 1,30 – 0,19 
Sydkorea – Frankrig (1-2) 1,25 – 1,66Japan – Spanien (1-1) 0,83 – 1,44 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar