18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Egypten U23 – Spanien U23: Odds og optakt den 21. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Vi har netop fået afsluttet EM-slutrunden for lidt over en uge siden, men nu ruller bolden igen, denne gang i Japan, hvor Egypten og Spanien spiller åbningskamp ved OL. Fodbold har i mange år været en fast bestanddel af de olympiske lege, og denne udgave er ingen undtagelse. Det bliver ikke de allerstørste stjerner, som stiller op fra alle nationer, men faktisk har Spanien udtaget et rimelig slagkraftigt mandskab, og de må på forhånd betragtes som en af de helt store favoritter til at tage OL-guldet. Kommer Spanien bragende ud til åbningskampen, eller formår de upåagtede egyptere, at bremse de mange spanske teknikere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Egypten U23 – Spanien U23. Der er kampstart torsdag d. 22. juli 2021 kl. 9:30.

GÅ TIL


Egypten U23 – Spanien U23: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sapporo Dome, Hokkaido
Vejret: 21° og svag vind, mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Egypten U23
Spanien U23
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 09:25.


Optakt til Egypten U23 – Spanien U23: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag morgen åbner Egypten og Spanien mændenes fodboldturnering til OL, vi har at gøre med 16 deltagende lande fra hele verden, der bliver spillet i fire grupper med fire hold i hver, og Egypten og Spanien har fået æren af Argentina og Australien i deres gruppe. To hold går videre fra gruppen, og ligesom tilfældet nok havde været til VM, så er det Spanien og Argentina, som må påtage sig favoritværdigheden. Japan kører hårdt på i kampen mod Covid-19, så der er stramme retningslinjer for de deltagende lander, og deres udøvere, mens der heller ikke kommer fans på lægterne. Det er liiiidt ærgerligt for hele OL-følelsen.

OL i fodbold foregår i noget der minder om en ungdomsudgave, det er nemlig landenes U23-mandskaber, som stiller op til kamp, mens hvert land har mulighed for at have tre spillere med af ældre dato. Egypten havde både Mohamed Salah og Elneny med i deres første udtagne trup, men kommer ikke med til Japan, for Premier League-sæsonen står for døren, og ikke særlig mange klubber eller spillere prioriterer OL over ligabold. Derfor har Egypten ikke en eneste spiller med, som har i sin daglige gang i europæisk fodbold, og navnene i den egyptiske trup vækker næppe genklang hos særlig mange fodboldfans. Det bliver noget af en ilddåb som egypterne kommer ud i her, for Spanien stiller som en af de få nationer op med et særdeles slagkraftigt mandskab.

Hele seks spillere fra EM-truppen får endnu en chance for at bevise sig her til OL, det drejer sig om Pedri, Eric Garcia, Dani Olmo, Unai Simon, Mikel Oyarzabal and Pau Torres. De seks spillere alene kunne nok køre flere af de deltagende lande ved OL rundt i manegen, men de får også selskab af andre etablerede La Liga-spillere. Spanien nåede semifinalen ved det netop overståede EM, og de små teknikere spillede sig varmere og varmere turneringen igennem, og det bliver spændende at følge dem endnu engang. Barcelonas Pedri imponerede stort under slutrunden, og endte med at blive kåret som turneringens unge spiller, det bliver en fornøjelse at følge ham endnu engang.

Egypten U23:

Spanien U23:

Egypten U23 forventet startopstilling: Gad; Ramadan, Abdel-Salam, Galal; Hamdi, Ashour, Maher, Tawfik, Fouad; Mohsen, Rayan.

Spanien U23 forventet startopstilling: Simon; Mingueza, Torres, Garcia, Miranda; Ceballos; Merino, Pedri; Oyarzabal, Olmo, Asensio.


Odds på Egypten U23 – Spanien U23

Bookmakerne ser Spanien som store favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 09:25.

Odds-forslag: Tid til at trylle

Det er en lidt speciel fodboldturnering vi får æren af at se til OL, for de fleste etablerede spillere i de europæiske ligaer bliver hjemme i deres klubber for at tage bedst muligt hul på den nye sæson, men Spanien er en af de få undtagelser. Flere af Spaniens spillere udgjorde en fast bestanddel af deres EM-trup, som nåede hele vejen til semifinalen, hvor de røg ud på straffe til Italien. Hvis der ellers er flere kræfter tilbage hos den gruppe spillere, så ligger Spanien lunt i svinget til at spille sig frem til OL-guld, men hold også et vågent øje med Argentina, Brasilien og Frankrig.

Der er på papiret klasseforskel på de to nationer her, i hvert fald med de udtagene spillere taget in mente. Der er La Liga-kvalitet over hele linjen hos Spanien, og den kvalitet kommer formentlig til syne allerede her i første kamp mod Egypten, som er uden deres mest markante stjerner. Vi så ved EM-slutrunden, at Spanien spiller på et ekstremt højt teknisk niveau, hvor de i alle kampe sad tungt på boldbesiddelsen, men hvor boldbesiddelsen for ofte ikke endte med store scoringsmuligheder. Til OL er kvaliteten hos modstanderne dog en anden, og jeg forventer, at spaniernes høje tekniske niveau kan gøre Egypten helt rundtossede her i åbningskampen. Spanien kommer med stor sandsynlighed til at sidde tungt på spillet fra start, og i modsætning til ved EM, så skal de nok lykkes med at få åbnet op for modstandernes defensiv. Anbefalingen lyder på en spansk storsejr!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,79
Spanien -1.5
Gå til Unibet *


Egypten U23 – Spanien U23: Statistik, topscorer og H2H

  • Egypten kvalificerede sig til OL via U-23 AFCON, som de vandt for første gang nogensinde efter en 2-1 over Elfenbenskysten i finalen.

  • Spanien nåede til semifinalen i både EM og U21-EM her i sommeren 2021, denne gang er truppen udgjort af et mix mellem de to hold, og det bliver spændende at se, om de denne gang kan nå hele vejen til finalen.

  • Mostafa Mohamed blev topscorer for Egypten ved U-23 AFCON, men Galatasaray-spilleren er ligesom Salah og Elneny, desværre heller ikke med i truppen, og det bedste bud på en målscorer ligner dermed Rayan.

  • Oyarzabal er den eneste spiller fra den spanske OL-trup som kom på måltavlen til EM, og han kommer i denne omgang til udgøre en pivfarlig angrebstrio med Olmo og Asensio.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer var en venskabskamp tilbage i 2006, her vandt Spanien med 2-0.


Skriv et svar