18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brasilien – Tyskland: Odds og optakt den 22. juli 2021

Foto: Bildbyrån

OL-turneringens gruppe D byder på en gentagelse af finalen fra seneste turnering, hvor Brasilien slog Tyskland i en medrivende finale i Rio de Janeiro i 2016. Endnu engang kommer Brasilien med et potent mandskab og som en af turneringens helt store favoritter. Men man må aldrig undervurdere Tyskland. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Tyskland. Der er kampstart torsdag d. 22. juli 2021 kl. 13:30. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Brasilien – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Nissan Stadium, Yokohama
Vejret: 29° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brasilien U23
Tyskland U23
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 13:31.


Optakt til Brasilien – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Brasilien har været med ved syv af de seneste ni olympiske turneringer. Det er blevet til to bronze, tre sølv og altså den guldmedalje, de hapsede på hjemmebane for fem år siden. Den første og dermed hidtil eneste olympiske guldmedalje til de brasilianske herrer. For fem år siden kom de videre fra puljen efter at have spillet 0:0 med Irak og Sydafrika og så banke Danmark 4:0 i den afgørende gruppekamp. Det forløste brasilianerne, som efterfølgende bankede Colombia 2:0 og Honduras 6:0 i semifinalen, før de via 1:1 i ordinær tid slog Tyskland i finalen. 

Dani Alves på 38 år er Brasiliens alderspræsident, mens keeper Santos og Diego Lopez er de andre spillere over 23 år. I front har de en duo, som spiller i Bundesligaen i form af Hertha Berlins Matheus Cunha og Leverkusens Paulinho. De kan blive en fryd at følge, ligesom det sikkert kan betale sig at holde øje med Arsenals Gabriel Martinelli og Reinier, der er på kontrakt i Real Madrid. Det er spændende navne. Nu må vi se, om de kan få det til at fungere. 

Tyskerne begyndte også med to uafgjorte i deres pulje i 2016. Mod Mexico og mod Sydkorea. Kampene endte henholdsvis 2:2 og 3:3, og i begge opgør var Tyskland bagud to gange. I den sidste gruppekamp vandt Tyskland 10:0 over chanceløse Fiji, og så var de også i gang. I kvartfinalen og semifinalen bankede de Portugal og Nigeria med 4:0 og 2:0, og så blev det altså til finalenederlag mod dagens modstander. Det er tid for hævn for de tyske drenge. 

Brasilien:

  • Ingen kendte fravær

Tyskland:

  • Ingen kendte fravær

Brasilien forventet startopstilling: Santos; Alves, Carlos, Nino, Arana; Luiz, Guimaraes, Claudinho; Paulinho, Richarlison, Cunha.

Tyskland forventet startopstilling: Muller; Henrichs, Pieper, Uduokhai, Raum; Stach, Arnold, Maier; Richter, Kruse, Amiri.


Odds på Brasilien – Tyskland

Oddsene peger på, at bookmakerne hælder til brasiliansk sejr igen i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 13:31.

Odds-forslag: To stærke hold lover mål

Der var 30 afslutninger i finalen for fem år siden.Seks af dem inden for rammen. Og altså 2 mål i ordinær tid. Det var udbyttet af finalen mellem Brasilien og Tyskland. Nu mødes de igen. Denne gang i en kamp i det indledende puljespil. Vil der være lige så mange afslutninger? Næppe. Vil en større procentdel være inden for stolperne? Formentlig. Vil de score flere eller færre mål end sidst? Det er svært at sige, men der skal i hvert fald nok komme mål med to så velsmurte mandskaber på banen. 

Brasilien er som altid fyldt med legesygt og teknisk begavet talent, og mange af dem er allerede i gang med den europæiske skole, hvor de kombinerer talent og legesyge med effektivitet og kynisme. De ser stærke ud helt i front, og det er svært at se, hvordan tyskerne skal holde dem fra at score.

Omvendt er det altid svært at forestille sig et tysk mandskab, der ikke kommer frem til chancer. Tålmodighed. Hårdt arbejde. Og ingen panik. Et mål scoret i fire minutters overtid tæller præcis lige så meget som et mål efter 30 minutter. Derfor arbejder tyskerne fra start til slut, og de har ofte en høj udnyttelsesprocent på deres chancer. Det betyder, anbefalingen forventer, begge hold kommer på tavlen i dette opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Brasilien – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Brasilien vandt de seneste olympiske lege på hjemmebane i Rio de Janeiro.

  • De vandt 3 og spillede 3 uafgjort på vej til titlen inklusive finalesejr over Tyskland efter straffespark.

  • Tyskland blev altså sølvmedaljevindere ved OL for 4 år siden i Brasilien. 

  • Nederlaget i finalen til Brasilien var det eneste i turneringen, hvor de i 6 kampe vandt 3 og spillede 3 uafgjort, før de altså måtte neje sig i finalen. 

  • Brasilien har som altid en stribe spændende navne med, og Richarlison fra Everton i Premier League er et godt bud på en profil, og så bliver det en fornøjelse at følge den 38-årige Dani Alves.

  • Sagt diplomatisk er det en homogen trup, Tyskland har med til turneringen. Mere bramfrit er det en trup helt uden stjernenavne. Spillerne er på kontrakt i Bundesligaklubber, men mange af dem mangler stadig deres helt store gennembrud. Det kan de så passende få ved at spille en flot OL-turnering.


Expected Goals: Brasilien vs. Tyskland– de seneste tre kampe

BrasilienResultatxGTysklandResultatxG
Serbien – Brasilien(0-3)0,22 – 2,26N/A
Brasilien – Cape Verde(1-2)2,74 – 0,69N/A
Egypten – Brasilien(2-1)1,97 – 0,98N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar