18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australien – Spanien: Odds og optakt den 25. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Forhåndsfavoritterne til den olympiske titel fra Spanien måtte nøjes med 0:0 i deres første kamp mod Egypten. Dermed er de allerede under pres, for i sidste runde i gruppespillet venter Argentina. Dem lagde Australien ud med at afmontere og besejre 2:0 i første kamp, og det har klart givet Olyroos mod på mere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Australien – Spanien. Der er kampstart søndag d. 25. juli 2021 kl. 12:30. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TIL


Australien – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Sapporo Dome, Sapporo
Vejret: 29° og frisk vind


Optakt til Australien – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det australske hold består overvejende af spillere fra den hjemlige A-league og udlandseventyrere uden den store profilering på de britiske øer. Alligevel formåede de altså i første kamp at besejre et på papiret meget stærkt argentinsk mandskab. En tidlig scoring til Australien blev bakket op af to håbløse gule kort på to minutter til Argentinas Ortega, og i anden halvleg udbyggede Marco Tilio den australske føring til slutresultatet 2:0.

Nu står de med rigtig fine kort for at spille sig videre, og det på basis af deres kun anden olympiske sejr i dette årtusinde. Ikke noget at sige til at begejstringen allerede er ved at nå stormfulde højde downunder. Australien kvalificerede sig til denne turnering via en 3. plads ved de asiatiske U23-mesterskaber. Sydkorea og Saudi-Arabien endte foran australierne. 

Spanien er her i kraft af deres EM-guld fra 2019, og flere af spillerne på mandskabet var med ved sommerens EM-slutrunden for voksne. Det gælder for eksempel Unai Simon i målet, Pedri, Oyazarbal og Dani Olmo. Derfor var det også en skuffelse, at de i første kamp kun fik 0:0 mod Egypten, og det var en for Spanien temmelig klassisk historie med en masse boldbesiddelse – statistikken siger godt nok beskedne 57:43 i spansk favør – men i afslutninger inden for rammen vandt Spanien 5:1.

Uden altså at få puttet et sejrsmål i nettet, og det sætter dem i lidt af en kattepine her, for selv om Argentina tabte til Australien, kan Spanien jo ikke regne med, det bare er en walkover i sidste runde, og derfor er de ubetinget nødt til at gå efter alle tre point her. Og det kan jo blive farligt i den anden ende, hvor Olyroos med deres entusiasme, gå-på-mod og iver kan blive et ubehageligt bekendtskab. 

Australien:

  • Ingen kendte fravær

Spanien:

  • Oscar Mingueza (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Australien forventet startopstilling: Glover; Atkinson, Deng, Souttar, King; Arzani, McGree, Metcalfe, Genreau, Wales; Duke.

Spanien forventet startopstilling: Simon; Vallejo, Torres, Garcia, Miranda; Merino, Pedri, Soler; Olmo, Asensio; Mir.


Odds på Australien – Spanien

Bookmakernes odds viser, de tror, det her ender med spansk sejr. 

Odds-forslag: Spanien sender flere tynde skinkeskiver i det australske net

Vi så ved sommerens Euro 2020, at da Spanien fik hul på flasken mod Slovakiet, væltede det ind med mål, og de endte med at lave en hel håndfuld. Noget lignende kan man sagtens se ske her, for uanset om den i første kamp aldeles ufarlige Oyazarbal får endnu en chance, eller han bliver skiftet med Wolves’ Rafa Mir, så vil begge de to frontløbere sammen med Dani Olmo og Marco Asensio blive en enorm mundfuld for australierne. 

Og Australien risikerer at blive ramt af deres eget gå-på-mod. Løber de for Don Quijote-agtigt frem i tro på egne evner og i jagten på mål, er der fare for de løber direkte ind i en spansk omstillingskniv så skarp, at den kan skære jamon i sashimi-tynde skiver. Det kan blive en fæl affære. 

Og det tror anbefalingen er lige, hvad der vil ske i dette opgør. Australien vil lege med – og det er jo en herlig indstilling – men det viser sig, at spanierne napper alt legetøjet og høvler det direkte i de australske netmasker. Flere gange. Buddet her er sejr til Spanien på mindst to overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,07
Spanien med mindst 2 overskydende mål
Gå til Unibet *


Australien – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Australien fik en fin start på den olympiske turnering med sejr på 2:0 over Argentina. 

  • De australske målskytter i kampen mod Argentina var Lachlan Wales og Marco Tilio.

  • Australien er med ved den olympiske fodboldturnering for første gang siden 2008. I testkampene forud for turneringen har de tabt både til Irland, New Zealand,
    Rumænien og Mexico. 

  • Spanien måtte i deres første kamp nøjes med 0:0 mod Egypten. 

  • Spanien har vundet den olympiske fodboldturnering én gang, og det var tilbage i 1992, hvor legene blev afholdt i Barcelona – ved den lejlighed opnåede Australien i øvrigt også sin bedste placering nogensinde med en 4. plads. 

  • De to hold mødtes også i OL-turneringen i 1996, og dengang vandt Spanien en kneben sejr på 3:2.


Expected Goals: Australien vs. Spanien– de seneste tre kampe

AustralienResultatxGSpanienResultatxG
Argentina – Australien(0-2)0,59 – 0,98Egypten – Spanien(0-0)0,19 – 1,02
Mexico – Australien(3-2)0,78 – 1,70Japan – Spanien(1-1)0,83 – 1,44
Australien – Rumænien(0-1)0,30 – 1,52N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar