18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OL odds

Den kommende udgave af sommerolympiaden bliver afviklet i 2021, efter at den blev rykket fra den oprindelige dato i 2021. Det er Japan, der har værtskabet, og danskerne skal endnu engang på medaljejagt. Ved OL 2016 lykkedes det for Danmark at tage hele 15 medaljer – den bedste danske præstation siden London i 1948. De Olympiske Lege i Tokyo afvikles fra d. 23. juli til d. 8. august 2021.

På denne side klæder vi dig på til OL 2021. Du finder information om både sportsgrene og atleter, og så præsenterer vi dig for nogle af de bookmakere, der er rigtigt kompetente inden for odds på De Olympiske Lege.

Er du på udkig efter den bedste bookmaker til spil på OL 2021? Svaret er: LeoVegas*.

OL 2021: Odds på alle sportsgrene

100 meter løbKajak
AtletikLængdespring
BordtennisRoning
BrydningSkydning
FodboldSpydkast
HækkeløbStangspring
HøjdespringVolleyball


Liste over sportsgrene

TV guide & program til OL 2021

Tips til OL 2021

Bookmakere til betting på de olympiske lege

Der findes en lang række bookmakere i Danmark, som udbyder odds på De Olympiske Lege. I det følgende fremhæver vi nogle af de skrappeste, hvor du både bliver forkælet med pæne tilbagebetalinger og generøse velkomstbonusser.

LeoVegas
Tilbud, tilbud og flere tilbud. Sådan kan vi bedst beskrive 888sport under OL.

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.Nordicbet
Nordicbet er også en bookmaker, der plejer at være godt med på De Olympiske Lege. Når legene så først er i gang, vil du opleve, at Nordicbet lægger sig højt på flere af disciplinerne. Bemærk i øvrigt også, at Nordicbet trakterer med konkurrencer og kampagner, lige så snart, du har oprettet din konto.

FÅ ET 100 KR. FREEBET – Helt uden indbetaling

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Kan ikke benyttes til systemspil | Gevinst fra freebet udbetales uden omsætningskrav (indsats udbetales ikke) | Regler og vilkår gælder. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK | SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+


Betfair
Hos Betfair er der altid garanti for en god oplevelse. Specielt fordi, du får en af Danmarks største bonusser til odds, når du opretter en konto. Betfair udmærker sig desuden under OL med et enormt udvalg på specielt atletik, samt langt højere odds på outsidere og overraskelser end andre bookmakere, hvis du går i deres “Spillebørs”.

100% op til 1.000 kr.

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark. Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen. Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonussen er gyldig i 90 dage. StopSpillet.dk | ROFUS.nu


Top 10: Det mest populære at oddse på i Tokyo

Der er et hav af discipliner på programmet ved OL 2020 i Tokyo. I det følgende afsnit gennemgår vi de 10 mest populære sportsgrene, når det kommer til odds og spil.

Atletik
Atletik er bare omdrejningspunktet ved OL.
Kongedisciplinen i atletik er naturligvis 100 meter – utvivlsomt. Det gælder også for hele OL. Usain Bolt har været den altdominerende herre i årevis, men han stiller ikke op i 2021. Hvem kan stjæle rampelyset? Hos kvinderne er det en løber som Shelly-Ann Fraser-Pryce, man bør holde øje med. På 10 sekunder afgøres det hvem, der de næste fire år kan kalde sig verdens hurtigste person (i hvert fald olympisk). Finalen må du ikke misse! Men også maraton, hækkeløb, højdespring mv. er discipliner, vi kun følger denne ene gang hvert fjerde år. Måske Danmark også i 2020 er stærkt repræsenteret med blandt andre Sara Slott Pedersen?

Fodbold
Fodbold er selvfølgelig igen på skemaet under sommerens OL. Her skal vi se nogle af verdens største talenter på banen, når U24-landsholdene tørner sammen. Turneringen har traditionelt ikke holdt samme prestige som eksempelvis verdensmesterskaberne, men når først dommeren fløjter til kamp, er der naturligvis fuld smæk på kedlerne.

Håndbold
Europas andenstørste sportsgren vil naturligvis også være en stor del af De Olympiske Lege til sommer. Her er det danske herrelandshold, anført af Mikkel Hansen, forsvarende mestre fra 2016, så der er lagt i ovnen til et seværdigt titelforsvar i Tokyo i 2021. De danske kvinder vandt guld i både 1996, 2000 og 2004, men kvalifikationen er glippet til OL 2021.

Svømning
Det bliver en våd affære, når vi til sommeren 2021 igen skal opleve de mange svømme-discipliner under OL. Danmark er historisk set en stor svømmenation, og i 2016 stjal Pernille Blume alle overskrifter, da hun tog en overraskende guldmedalje på 50 meter fri. I Rio lykkedes det også for Mie Ø. Nielsen, Rikke Møller Pedersen, Jeanette Ottesen og Pernille Blume at svømme sig til bronzemedaljer i 4×100 meter medley. Kan den unge generation af danske svømmere løfte arven, eller finder et par af de rutinerede kræfterne til igen at konkurrere ved De Olympiske Lege?

Badminton
Badminton fik sin debut som sportsgren under sommer-OL i 1992, og siden da har ketsjeren og fjerbolden været en del af programmet. Sportsgrenen består af fem discipliner: herredouble, herresingle, kvindedouble, kvindesingle og en blandet. I 2016 lykkedes det for både Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl at snuppe medaljer. Axelsen snuppede bronzen, mens kvinderne nappede sølv efter en spændende finale. Poul-Erik Høyer er den eneste danske badmintonspiller, der har vundet guld til OL. Det skete i 1996.

Roning
Endnu en våd sportsgren vi skal opleve ved sommeren 2021, er roning. Under OL foregår roning på en 2.000 meter bane, og ved konkurrencerne er der otte bådtyper. Tre er en-åres både, hvor roeren bruger én åre med begge hænder, og tre er, hvor roeren bruger to årer (én i hver gang). De sidste to er med styrmand, der enten sidder eller ligger i spidsen af båden. Der er kæmpe forventninger til Danmark i denne disciplin. Ikke mindst fordi den legendariske Guldfirer har præsteret så flot i en lang årrække. Danmark har nogle unge og meget talentfulde roere, som er på vej frem.

Skydning
Til sommeren 2021 er skydning igen på programmet. Til OL optræder skydning i 15 forskellige discipliner. Hvor ni er for mænd og seks for kvinder. De forskellige discipliner er inddelt i tre forskellige våbenklasser, der inkluderer haglgevær, riffel og pistol. Danmark har tidligere været flot repræsenteret ved Torben Grimmel, men Grimmel har valgt at indstille karrieren tilbage i 2017. En anden prominent dansk skytte er Jesper Hansen, som opnåede en 5. plads i sin disciplin ved legene i Rio i 2016.

Landevejscykling
Når startskuddet lyder til OL i Tokyo, vil i alt 144 cykelryttere kæmpe om de eftertragtede OL-medaljer i landevejsløbet. 40 Ryttere vil dyste i kampen mod uret i enkeltstarten. Jakob Fuglsang stod for den helt store danske præstation, da han tog sølv på landevejsløbet i Rio. Mon ikke den dygtige cykelrytter igen vil være at finde i feltet til OL 2021?

Brydning
Brydning er også en af De Olympiske Leges store sportsgrene. I den fysiske kamp konkurreres der i de to discipliner græsk-romersk og fristil. Forskellen på de to er, at i græsk-romersk er greb fra hoften og op tilladt, hvor der i fristil må gribes over hele kroppen. Til sommer 2021, når OL-faklerne tændes, er det Frederik Bjerrehuus, der skal repræsentere Danmark og forsøge at få en medalje med hjem. Frederik Bjerrehuus bryder i klassisk græsk-romersk stil og er før sluttet som nr. 5 til VM i 2019.

Bordtennis
Siden 1988 har bordtennis været en del af De Olympiske Lege. Bordtennis-disciplinen under OL foregår enten som single (én mod én) eller som double (to mod to) og her gælder det altså om at få den lille runde bold over på modstanderens side. Hele Danmarks bordtennisstjerne Michael Maze har desværre indstillet sin karriere for længst, efter at havde deltaget ved OL tre gange. Det lykkedes ham blandt andet at vinde bronze med Finn Tugwell i en double. I 2016 var Danmark repræsenteret ved Jonathan Groth, og den ambitiøse bordtennisspiller er også med i 2020.


De Olympiske Lege: Spil på “ukendte” sportsgrene

Du er vant til at spille på fodbold, tennis og så videre, men hvad med roning, taekwondo eller måske gymnastik? Det helt fantastiske ved De Olympiske Lege er, at der hvert fjerde år kan spilles på nogle sportsgrene, som bookmakerne meget sjældent eller aldrig sætter odds på. Det bringer også dem på glatis, så er du ekspert i en af de små sportsgrene, kan du score dig rigtigt gode odds, når du fanger bookmakerne på det forkerte OL-ben.

Hvornår begynder de olympiske lege 2021?

Den 23.7. er den officielle åbningsceremoni, som du kan se på DR1. Den 8.8. slutter OL 2021.

Hvor finder OL 2021 sted?

Ol 2021 finder først og fremmest sted i Tokyo, men også andre byer som Fukushima og Yokohama er vært for enkelte sportsgrene.