18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vinter OL odds

Der er vinterudgaven af de Olympiske Lege i Beijing mellem den 5. og 20. februar, og i den forbindelse kan du spille på mange vinter OL odds på forskellige sportsgrene. Nedenfor kan du se vores top-10 af de mest populære vinter OL discipliner. Her kigger vi især på det med ”danske øjne”, og hvilke konkurrencer, der er ekstra interessante at følge på grund af den danske deltagelse.

vinter-ol

Bookmakere til betting på de olympiske lege

Der findes en lang række bookmakere i Danmark, som udbyder odds på De Olympiske Lege. I det følgende fremhæver vi nogle af de skrappeste, hvor du både bliver forkælet med pæne tilbagebetalinger og generøse velkomstbonusser.

LeoVegas

Tilbud, tilbud og flere tilbud. Sådan kan vi bedst beskrive 888sport under OL.

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Nordicbet

Nordicbet er også en bookmaker, der plejer at være godt med på De Olympiske Lege. Når legene så først er i gang, vil du opleve, at Nordicbet lægger sig højt på flere af disciplinerne. Bemærk i øvrigt også, at Nordicbet trakterer med konkurrencer og kampagner, lige så snart, du har oprettet din konto.

500 kroner freebet

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Betfair

Hos Betfair er der altid garanti for en god oplevelse. Specielt fordi, du får en af Danmarks største bonusser til odds, når du opretter en konto. Betfair udmærker sig desuden under OL med et enormt udvalg på specielt atletik, samt langt højere odds på outsidere og overraskelser end andre bookmakere, hvis du går i deres “Spillebørs”.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair

For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

Vinter OL odds 2022

Du kan finde odds på flere forskellige Vinter OL discipliner, men generelt er der især fokus på de ti sportsdiscipliner, som vi nævner nedenfor. De er i en uvilkårlig rækkefølge. I sidste ende er det også meget op til smag og behag, hvad folk foretrækker at spille på.

Alpint skiløb

Mange danskere er vilde med at følge alpint skiløb. Der er forskellige underkategorier som Super-G og slalom. Netop slalom tiltrækker meget opmærksomhed, da danske Casper Dyrbye er blevet udtaget til vinter-OL hvor han skal repræsentere Danmark i den kategori.

Dog er det franske Clement Noel og norske Henrik Kristoffersen, som er favoritter ifølge odds til vinter OL i slalom konkurrencen. Som sagt er der mange andre spændende konkurrencer til OL i alpint skiløb i februar måned.

Ishockey

Generelt er ishockey en af verdens mest populære sportsgrene, og tiltrækker det også meget opmærksomhed ved OL. Her dominerer lande som Canada, Finland og Rusland i mændenes kategori. I år er Rusland storfavoritter ifølge bookmakernes odds til vinter OL. 

Danmark er kvalificeret både til dame og herre ishockey ved vinter-OL, og selvom danskerne ikke er favoritterne til guldmedaljerne, bliver det stadigvæk spændende at følge de to danske landshold.

Curling

Mange danskere forbinder vinter-OL med curling. Det skyldes at Danmarks hidtil eneste Vinter OL-medalje var i curling i 1998 hvor det blev til sølv. I forbindelse med det kommende vinter OL i Beijing er både det danske herre- og damelandshold i curling kvalificerede. 

Dog er favoritterne hos bookmakerne Canada, Storbritannien og Sverige, både for herrerne og damerne. USA er regerende mestrer for mændene og Sveriges kvinder skal forsvare deres guldmedalje fra 2018. Der konkurreres også i mixed double i curling ved vinter-OL.

Freestyle skiløb

Der konkurreres i flere forskellige freestyle skiløb ved Vinter-OL i Beijing. Blandt andet er der freeski halfpipe og aerials. Her er der især mange, som spiller på ski cross både for mændene og damerne. Svenske Sandra Näslund er favorit efter at hun vandt VM-guld på hjemmebane i Idre Fjäll sidste år. Franske Bastien Midol er favorit til at vinde mændenes ski cross i freestyle skiløb, der afgøres den 18. februar 2022 i Beijing.

Hurtigløb på skøjter / Speedskating

Der er flere forskellige løb med hurtigløb på skøjter, som mange foretrækker at spille på, da der er fart over feltet. Tag fx de populære kategorier som mændenes 5000m eller 10.000m løb. Svenske Nils van der Poel er favorit i begge løb, da han blandt andet rejser til OL som forsvarende verdensmester i begge kategorier. Faktisk satte den svenske skøjteløb verdensrekord, da han vandt VM-guld på 10.000 meter i Holland sidste år.

Langrendsløb

Der er utroligt mange spil på langrendsløb ved vinter-OL. Blandt andet kan du spille på 4x5km stafet for damerne, skiathlon, team sprint, og 30 km. massestart for blot at nævne nogle eksempler. Her skal du blot andet holde øje med norske Theresa Johaug, som er et navn, der går i gang hos bookmakernes favoritter. Den norske skiløber har blandt andet vundet guld i 15km skiathlon og 30 km. massestart tre gange i træk.

Skiskydning

Der er ekstra stor interesse i skiskydning fra danskernes side, da Danmark i år er repræsenteret med Ukaleq Slettemark. Skiskytten har dansk, norsk og grønlandsk statsborgerskab. Da Grønland ikke er med i IOC, kan hun ikke stille op for dem, og i stedet vil hun repræsentere Danmark. I skiskydning er der dog størst fokus på søstrene Hanna og Elvira Öberg. Hanna Öberg vandt både guld og sølv ved vinter-OL i 2018, og er en af favoritterne til den kommende turnering.

Skihop

Naturligvis har skihop været en del af vinter-OL siden begyndelsen i 1924. Dog er det kun mændene, som har kunne konkurrere i disciplinen i næsten 100 år. Først i 2014 blev kvindernes skihop tilføjet til programmet, og derfor kan du spille på begge ting i forbindelse med den kommende konkurrence i Beijing. 

I denne konkurrence kan du på skrivende fod finde ret høje odds. Det er typisk ensbetydende med at bookmakerne har svært ved at forudsige vinderen. Tag fx mændenes skihop hvor japanske Ryoyu Kobayashi er favoritten. I den igangværende sæson topper Kobayashi ranglisten, og derfor er han ikke overraskende favorit til at vinde guld i skihop ved OL i Beijing. Norske Marius Lindvik er den næststørste favorit. Den norske skihopper vandt sølv ved junior vinter-OL i 2016.

Nordisk kombineret

Du kan også spille på nordisk kombineret. Her er der tale om en kombination af skihop og langrend, og derfor hedder det nordisk kombineret. Den disciplin har været en del af legene siden begyndelsen i 1924. Her er storfavoritten norske Jarl Magnus Riiber, som vandt to sølvmedaljer og to guldmedaljer ved VM i 2021. Han vandt også en enkelt sølvmedalje ved OL i 2018, og nu går han altså efter guldmedaljen i HS 140 10 km ved legene i Beijing.

Medalje specials

Det er også meget populære at spille på medalje specials med odds på vinter-OL. Her spiller du typisk på hvem, der ender med at vinde flest medaljer. I den forbindelse er Norge storfavorit, mens Tyskland er den næststørste favorit hos bookmakerne. Canada, Rusland og USA udgør resten af top-5. 

Det er også Norge, som suverænt topper landende med flest vinter OL-medaljer. Hidtil er det blevet til 368 medaljer. På andenpladsen finder vi USA med 305 medaljer og Tyskland er på tredjepladsen med 305 medaljer. Som nævnt har Danmark kun vundet en enkelt OL-medalje ved vinter-OL.

Hvem vinder flest medaljer?

Norge: Odds 1,10 – SPIL HER >>*

Rusland: Odds 9,00 – SPIL HER >>*

Tyskland : Odds 10,00 – SPIL HER >>*

Canada: Odds 16,00 – SPIL HER >>*

USA: Odds 16,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds og specials på OL.

Odds er senest opdateret d. 3. februar 2022 kl. 16:23. Odds kan ændre sig.

Spil på Vinter OL 2022

Nu hvor du har styr på de mest populære discipliner ved OL i Beijing, er du klar til at tjekke odds. Husk at odds for vinter OL i dag hurtigt kan ændre sig i takt med at konkurrencen skrider frem. Derfor er det vigtigt at du altid analyserer konkurrencerne grundigt, før du placerer dine penge.

Hvornår begynder de olympiske lege 2022?

Vinter OL afvikles fra d. 4. til d. 20. februar 2022.

Hvor finder Vinter OL 2022 sted?

Vinterens olympiade afvikles i Beijing, Kina.