OL oddsOL odds

OL 2016 er den helt store sportsbegivenhed i august. Fra 5.-21. august i Rio kan du følge et kæmpe udvalg af sportsgrene lige fra tennis til taekwondo. Vi har samlet bookmakernes bedste odds på De Olympiske Lege sammen med et komplet overblik over samt gennemgang af sportsgrene, du kan spille på.

Dertil får du nøje udvalgte bookmakere, som giver dig de bedste odds og det største udvalg af betting-muligheder på sommerens OL. Plus direkte adgang til spil på de mest populære atleter og sportsgrene.

På udkig efter den bedste bookmaker til at spille på OL 2020? Svaret er: bet365.

Odds på OL 2016 i Rio

29-04-2016 15:42

Bookmakere til betting på de Olympiske Lege

Der findes massevis af bookmakere i Danmark, men de er langt fra lige gode, når det kommer til odds på OL. Fordi der er så mange (små) sportsgrene, har nogle bookmakere ganske enkelt bare et større udvalg - og i mange tilfælde bedre odds. Vi har fundet en håndfuld af de bedste frem til dig.

Bet365
Bet365 har virkelig lagt sig i spidsen af alle bookmakere. Deres spil udvalg er enormt, og oddsene er i den høje nede. Opretter du en konto i dag, tilbyder Bet365 en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Den kan du blandt andet brug det kæmpe spiludvalg under OL 2016, som du ikke finder større andre steder - også LIVE når kampene er i gang. Bet365 er bare bedst, hvad end du er til store fodboldkampe eller mindre sportsgrene som brydning og sejlads.

Få 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - KLIK HER!

Danske Spil
Vi kommer ikke udenom Oddset hos Danske Spil. Set med danske briller er Danske Spil den vel nok bedste bookmaker til OL, hvis du er til specials på danske atleter og idrætsudøvere. Er du til Jeanette Ottesen, Guldfireren eller lignende, kan du altså med fordel kigge forbi Oddset. Som ny spiller modtager du en velkomstbonus på 500 kroner.

Få 500 kroner i bonus hos Danske Spil - KLIK HER!

Betfair
Hos Betfair er der altid garanti for en god oplevelse. Specielt fordi, du får Danmarks største bonus til odds, når du opretter en konto: Helt op til 3.000 kroner. Så er du i hvert fald 'loaded' til at spille på OL. Betfair udmærker sig desuden under OL med et enormt udvalg på specielt atletik samt langt højere odds på outsidere og overraskelser end andre bookmakere, hvis du går i deres "Spillebørs".

Få 3.000 kroner i bonus hos Betfair - KLIK HER!

888sport
Tilbud, tilbud og flere tilbud. Sådan kan vi bedst beskrive 888sport under OL. Først får du en enorm velkomstbonus på 1.500 kroner, men efterfølgende kan du også godt forberede sig på risikofrie spil, ekstra gevinster og forhøjede odds på events. Udvalget er desuden pænt, hvad angår spilmuligheder, ligesom oddsene også ligger godt til. Live betting og mobil fungerer i øvrigt rigtigt fint.

Få 1.500 kroner i bonus hos 888sport - KLIK HER!

Tipico
Tipico startede som en fysisk butik, hvor du spillede på kampene, i mens du så dem. Efterfølgende er de gået online og har gjort deres indtog i Danmark. Tipico er specielt for dig, der elsker fodbold. Uanset om det er OL, Champions League eller Premier League. Tipico tilbyder lige nu en velkomstbonus på 1.000 kroner, når du opretter en konto via linket nedenfor. Tipico er i den grad for dig, som vil spille på fodbold i Rio.

Få 1.000 kroner i bonus hos Tipico - KLIK HER!

Top 10: Det mest populære at oddse på i Rio

Du kan se og spille på en lang række sportsgrene til denne sommers OL. Det kan være alt fra fodbold og håndbold til badminton eller svømning. Vi har samlet de mest populære sportsgrene og events i en top 10.

Atletik
Atletik er bare omdrejningspunktet ved OL.
Kongedisciplinen i atletik er naturligvis 100 meter - utvivlsomt. Det gælder også for hele OL. Usain Bolt, Shelly-Ann Fraser-Pryce og alle de andre store stjerner er med. På 10 sekunder afgøres det hvem, der de næste fire år kan kalde sig verdens hurtigste person (i hvert fald olympisk). Finalen må du ikke misse! Men også marathon, hækkeløb, højdespring mv. er discipliner, vi kun følger denne ene gang hvert fjerde år. Danmark er også stærkt repræsenteret i år med blandt andet Sara Slott Pedersen.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Fodbold
Fodbold er selvfølgelig igen på skemaet under sommerens OL. Her skal vi se nogle af verdens største talenter på banen, når U23-landsholdene tørner sammen. Selvom flere spillere ikke er rejst til Brasilien pga. klubturneringerne, der er i gang, kan du alligevel forvente fodbold på et højt niveau. For første gang i 24 år er Danmark også med, ligesom der vil være kæmpe hype omkring værtsnationen Brasilien med Neymar i front.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Håndbold
Europas andenstørste sportsgren vil naturligvis også være en stor del af De Olympiske Lege til sommer. Her kommer vi blandt andet til at opleve de forsvarende verdensmestre fra Frankrig samt Kroatien, Sverige og ikke mindst Danmark, hvor herrelandsholdet sammen med Mikkel Hansen skal bevise sit værd. Damelandsholdet formåede desværre ikke at kvalificere sig efter nederlag til både Rumænien og Montenegro. Kvinderne har ellers leveret flotte præsentationer under tidligere OL-turneringer, hvor de vandt guld både i 1996, 200 og 2004. Det bliver derfor spændende at se, om herrerne kan leve op til de høje forventninger. Der er i alt 24 hold i turneringen, hvor 12 optræder for herrerne og 12 for kvinderne.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Svømning
Det bliver en våd affære, når vi til sommer igen skal opleve de mange svømme discipliner under OL. Danmark er historisk set en stor svømmenation, og med Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen med flere i bassinet, er der her Danmark skal hente medaljer. Der er store forventninger til især Jeanette Ottesen, der uden tvivl er Danmarks mest vindende danske svømmer og Lotte Friis, der formåede at vinde en bronze medalje under OL 2008 i 800m fri. Der afventes stadig udtagelse til de resterende svømmediscipliner. Glem heller ikke legenden Michael Phelps, der igen stiller op.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Badminton
Badminton fik sin debut som sportsgren under sommer-OL i 1992 og siden da, har ketsjeren og fjerbolden været en del af programmet. Sportsgrenen består af fem discipliner: herre double, herre single, kvinde double, kvinde single og en blandet. Danmark har endnu ikke kvalificeret sig til De Olympiske Lege i badminton turneringen. Hvis Danmark gør, vil der være høje forventninger til en medalje. Poul-Erik Høyer er den eneste danske badmintonspiller, der har vundet guld til OL. Det skete i 1996.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Roning
Endnu en våd sportsgren vi skal opleve til sommer, er roning. Under OL foregår roning på en 2.000 meter bane, og ved konkurrencerne er der otte bådtyper. Tre er en-åres både, hvor roeren burger én åre med begge hænder, og tre er, hvor roeren bruger to årer (én i hver gang). De sidste to er med styrmand, der enten sidder eller ligger i spidsen af båden. Der er kæmpe forventninger til Danmark i denne turnering. Den berømte Guldfire har nemlig hevet medaljer hjem ved hvert eneste OL siden 1996. De fire medaljehåb, som Guldfireren består af, er i år erfarne Morten Jørgensen, Kasper Winther Jørgensen, Jacob Barsøe og Jacob Søgaard. Tre gange har Guldfireren formået at løbe med guldet, og mon ikke firkløveren kan hive metal med hjem igen i år.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Skydning
Til sommer skal der også stilles skarpt, når skydning igen er på programmet. Til OL optræder skydning i 15 forskellige discipliner. Hvor ni er for mænd og seks for kvinder. De forskellige discipliner er inddelt i tre forskellige våbenklasser, der inkluderer haglgevær, riffel og pistol. Til august har Danmark tre skytter, der skal repræsentere det rød-hvide flag: Stine Nielsen (10 m luftriffel), Jesper Hansen (Skeet), Torben Grimmel (50 m riffel liggende). De tre atleter udgør en farlig trio, men der er især høje forventninger til Jesper Hansen, der er tidligere verdensmester i 2013 og Torben Grimmel, der ved OL i 2000 formåede at vinde en sølvmedalje.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Landevejscykling
Til sommer når startskuddet lyder til OL i Rio, vil i alt 144 cykelryttere kæmpe om de eftertragtede OL-medaljer i landevejsløbet. 40 Ryttere vil dyste i kampen om uret i enkeltstarten. Danmark kommer til at stille med tre ryttere, der skal cykle den hårde rute. Her i Danmark er vi mange, der satser på at Jakob Fuglsang eller Jesper Hansen kan gå hen og overraske med en placering, der kan udløse en medalje.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Brydning
Brydning er også en af De Olympiske Leges store sportsgrene. I den fysiske kamp konkurreres der i de to discipliner græsk-romersk og fristil. Forskellen på de to er, at i græsk-romersk er greb fra hoften og op tilladt, hvor der i fristil må gribes over hele kroppen. Til sommer når OL faklerne tændes er det Mark O. Madsen, der skal repræsentere Danmark og forsøge at få en medalje med hjem. Mark O. Madsen bryder i græsk-romersk og har vundet medaljer fem gange ved VM i brydning.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

Bordtennis
Siden 1988 har Bordtennis været en del af De Olympiske Lege. Bordtennis-disciplinen under OL foregår enten som single (én mod én) eller som double (to mod to) og her gælder det altså om at få den lille runde bold over på modstanderens side. Hele Danmarks bordtennisstjerne Michael Maze stoppede desværre tidligere i år sin karriere, efter at havde deltaget ved OL tre gange. Her lykkes det ham blandt andet i en double at vinde en bronzemedalje sammen med Finn Tugwell. Der afventes stadig kvalifikation fra danskerne, men alt tyder på det bliver 23-årige Jonathan Groth, der kun er én sejr fra at komme til OL 2016.

Spil på OL 2016 - KLIK HER!

De Olympiske Lege: Spil på "ukendte" sportsgrene

Du er vant til at spille på fodbold, tennis og så videre, men hvad med roning, taekwondo eller måske gymnastik? Det helt fantastiske ved De Olympiske Lege er, at der hvert fjerde år kan spilles på noget sportsgrene, som bookmaker meget sjældent eller aldrig sætter odds på. Det bringer også dem på glatis, så er du ekspert i en af de små sportsgrene, kan du score dig rigtig gode odds, når du fanger bookmakerne på det forkerte OL-ben.

Odds på OL 2016 i Rio

12-05-2016 13:51

Genveje til OL 2016

Følg vores links herunder, og få en liste over samtlige sportsgrene ved OL 2016, en guide til live stream af De Olympiske Lege og ikke mindst en TV-guide til hele arrangementet.

--> Sportsgrene ved OL 2016

--> Live stream OL 2016

--> TV guide og program til OL i Rio

29-07-2016 10:10

Bookmakere til OL 2016

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull