Reklame*

Dato
05-04-2019 - 20:00
Begivenhed
X-Factor
Tip
Næste udstemte: Live eller Kristian
Odds
3,75
Units
5 / 10
Resultat
Echo
Bookmaker
Unibet
Kellogs Postet af  Kellogs Sidste 90 dage Tilbagebetaling:  100,57%
2726  tips Total Tilbagebetaling:  99,98%

X-Factor

Underholdning, Tip: Næste udstemte: Live eller Kristian til odds 3,75 ved Unibet*

Jeg stiller mig meget uforstående overfor at Unibet* ligger helt nede i 1,15 for at Echo stemmes ud i aftenens sidste liveshow inden finalen, og samtidig så højt på Live og Kristian...

For at opnå odds 3,75 skal du placere 75 % af din indsats på Live til odds 5,00 hos Unibet* og 25 % på Kristian til 15,00 ligeledes hos Unibet*.
Er din indsats f.eks. 500 kr, skal du altså sætte 375 kr på Live og 125 kr på Kristian.

Der er 4 deltagere tilbage. I aften bliver de til 3 og det er de 3 der skal optræde i den store finale.

Efter Maria og Bea måtte trække sig op til forrige show så var der ingen der blev stemt hjem i fredags.
Stemmerne fra i fredags bliver lagt sammen med stemmerne i aften, og så er det den med færrest der ryger hjem.

Dommerne har altså intet at sige denne gang, det er udelukkende seer stemmerne over 2 shows der afgører sagerne!

Alene det at dommerne ikke bestemmer noget synes jeg er med til at gøre det hele noget mere uforudsigeligt end normalt. Læg så dertil at det er stemmer fra 2 shows der bliver lagt sammen, hvilket er helt usædvanligt.

Tilbage er:

Benjamin (De Unge)
Live (De Unge)
Kristian (De Voksne)
Echo (Grupper)

Af disse 4 har kun Benjamin været helt suveræn fra start til slut, og der er nærmest ingen chance for at han skulle ryge ud i aften. Det ville være en sensation af de helt kæmpe store.

Live har været stabil gennem hele forløbet men uden at imponere nogen. Dommerne har hele tiden ment at hun lige mangler det sidste, og jeg er helt enig.
Synes hun er lidt kedelig og hun brænder ikke helt igennem.

Kristian har ligesom Live været stabil gennem hele forløbet, men jeg synes sgu han er tør og kedelig.
Har virkelig umådeligt svært ved at se hvem der skal gå ud og købe hans musik og dyrke den efter X-Factor.
Har Danmark brug for en vag udgave af David Bowie og vil seerne se ham i en finale?
Jeg får ikke et kæmpe chok hvis han ryger her på målstregen, omend det vil være en overraskelse.

Echo har ved flere lejligheder præsteret på lavt niveau, men i sidste uge sket der pludselig det at de leverede deres klart bedste performance. Både ifølge dommerne og mig.
Et meget velvalgt tidspunkt at peake på, og kan de holde kadencen i aften, så er jeg slet ikke sikker på de ryger hjem.

De er de sidste tilbage fra gruppe kategorien og dermed Oh Lands sidste deltager.
Jeg tror mange af dem der stemte på Maria & Bea ligeså meget gjorde det fordi det godt kan lide Oh Land, og derfor kommer mange af deres stemmer nok til at gå til Echo nu.

I 5 af de seneste 6 år har der været en gruppe med i finalen.
I 3 af disse 6 finaler har en gruppe vundet.
Grupperne var mildest talt en meget lidt populær størrelse i starten af X-Factor Danmarks historie, men de er altså kommet virkelig godt efter det som tallene viser.

Hører man til dem der tror at DR/TV2 fifler med stemmerne og laver den finale som de helst vil have, så hælder man nok til at Live må forlade showet efter i aften.
Den optimale finale vil altid være den hvor der er en enkelt deltager fra hver kategori tilbage, således at alle dommerne også er repræsenteret i finalen.

Synes der er klar værdi i både Live og Kristian og 3,75 for en af dem ryger ud aften er rigtig flot betalt!

Postet: 4. april 2019 - 21:08 - Odds i analysen er et øjebliksbillede fra udgivelsestidspunktet.

100% bonus op til 1.000 kr.*

Vilkår gælder. Læs dem HER*. Oms.krav på 6x til odds 1,40.

Højeste odds
3,75
hos

Kommenter tippet skjul

Bookmaker- og odds bonus til dig

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars

Formbarometer

Statistik
30
dage
60
dage
alle
dage
Bruger Units TBP Antal spil
1. Higuain 66,07 127,64% 61
2. Safian 18,70 185,00% 5
3. Bech 13,11 148,56% 9
4. Kellogs 9,43 106,29% 37
5. BettingGuru 6,43 127,96% 9
Bruger Units TBP Antal spil
1. Higuain 83,60 121,89% 97
2. Safian 18,70 185,00% 5
3. Kellogs 16,24 105,19% 73
4. Van Basten 7,50 225,00% 2
5. BettingGuru 6,43 127,96% 9
Bruger Units TBP Antal spil
1. Higuain 722,24 107,06% 2551
2. CDbjerg 694,10 110,88% 1621
3. Bæggis 480,50 105,72% 1947
4. Sutsko 379,33 110,39% 1196
5. werder77 315,53 107,07% 1692

Den Sorte Boks statistik

Statistik for betting tips

Bruger 2019 units Total unitsTotal TBPAntal spil
Higuain 80,49 722,24107,06%2551
Sutsko -1,20 379,33110,39%1196
Larsen -8,00 110,26112,75%252
Bech 2,51 67,86105,20%357
Van Basten 4,50 52,16100,84%1985
Publica -47,96 50,80100,79%1660
SpilXpressen 8,50 33,26102,20%448
BettingGuru 6,43 6,43127,96%9
mrbigbrother -10,12 3,69101,82%64
Kellogs 4,12 -1,9199,98%2726
Tennistipper -3,79 -3,7988,52%7
Leanders Luringer -1,00 -6,8689,91%20
Weberen -13,59 -16,5698,32%278
Emanuel -52,72 -99,7787,21%257
unit tabel
1 unit 1 unit 100 % - 103 %
7,1%
2 units 2 units > 103 % - 105 %
15,9%
3 units 3 units > 105 % - 108 %
24,9%
4 units 4 units > 108 % - 112 %
24,9%
5 units 5 units > 112 % - 117 %
17,0%
6 units 6 units > 117 % - 123 %
5,6%
7 units 7 units > 123 % - 129 %
2,2%
8 units 8 units > 129 % - 140 %
1,7%
9 units 9 units > 140 % - 150 %
0,2%
10 units 10 units > 150 %
0,3%