18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Yousef Salech brager igennem i 1. Division

SpilXperten har kigget nærmere på, hvilke spillere der præsterer særligt godt i den næstbedste række, og resultatet er, at særligt Yousef Salech har præsteret godt, efter sit skifte fra Brøndby IF til HB Køge.

Yousef Salech har blæst alt og alle bagover med sine flotte præstationer, siden den store angriber kom til HB Køge på en lejeaftale. Foto: Bildbyrån

Yousef Salech har braget igennem i den næstbedste række, siden han tog turen fra Brøndby IF til HB Køge på en 1-årig lejeaftale.

Som det ses på ovenstående figur, er Yousef Salech helt i front, når det kommer til mål per kamp. Det skal understreges, at det kun er spillere, der har spillet fem kampe eller mere fra start, der er medregnet i statistikken. 

Også Næstveds Mileta Rajovic og Hvidovres Christian “Greko” Jakobsen udmærker sig særdeles positivt, og trioen, der alle har en fortid – eller nutid – i Brøndby IF, har været voldsomt skarpe i indeværende sæson. 

Derudover bemærkes det, at der faktisk er en hel del spillere i den danske 1. Division, der holder et ganske pænt målsnit. Måske er der endda et par spillere, der kunne være interessante for superligaklubberne, der utvivlsomt følger med.

På ovenstående figur ses det også, at det ikke er tilfældigt, at Yousef Salech allerede har scoret så mange mål. Den store angriber kommer nemlig frem til mange chancer i løbet af en kamp, og i indeværende sæson er han den spiller, der har den højeste xG per kamp, hvilket vil sige, at det forventede målsnit fra angriberen er 0,81 mål per kamp. 

Yousef Salech overpræsterer altså en lille smule på det parameter i øjeblikket, men det er ikke bemærkelsesværdigt meget, hvorfor der er stor grund til at tro, at HB-Køge profilen sagtens kan fortsætte med at have et glimrende målsnit i resten af sæsonen.

Skriv første kommentar

Skriv et svar