18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Xpertpanelet fortsætter succesen

SpilXpertens eksperttippere lever i den grad op til at repræsentere "Skandinaviens skarpeste spilsite". Mange troede måske der var tale om held, da de specielt udvalgte gamblere startede rigtig fint i december og efter de første 100 spil lå med en samlet tilbagebetalingsprocent på over 110%, hvilket er ekstremt flot – og ikke ses magen til mange andre steder på Internettet.

Succesen har dog vist sig at fortsætte, og nu har vi så rundet de 200 spil uden at det overhovedet er gået ud over den samlede procent. Overskuddet er vokset og vokset, og pr. 25. februar er der således vundet 109 units, mens tilbagebetalingsprocenten er på 113,57%. Hvis den enkelte bruger fra starten havde satset 100 kroner pr. unit hver gang en eksperttipper publicerede et spil, så ville man nu være 10.900 kr. rigere. Og det kun på ca. 2 1/2 måned.

Mestr, Rainmann, Mr. Sampdoria og Sutsko ligger i front når det gælder tilbagebetalingsprocenten, mens Sutsko med sine geniale håndboldspil har lagt sig solidt i front, når det gælder antal vundne units, som nu engang er det, som betyder mest.

Der synes ikke at være nogen tvivl om, at dette panel også i fremtiden vil skabe plus, så hvis du ikke allerede nu følger én, flere eller alle tippere, så lad dette være en opfordring til at begynde nu. Profit-toget er langt fra kørt, og de tørre facts taler deres eget sprog.

Skriv et svar