18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Xperterne er brandvarme!

Ja, hvis du ikke allerede har opdaget det, så er Xperterne på SpilXperten i denne kolde vintertid faktisk brandvarme.

Klikker du ind på Xperttips, så vil du se en skov af grønne rettetegn, og det beviser med klar tydelighed, at vi her har at gøre med et Xpertpanel af høj høj klasse.

Sølle seks af de seneste 30 spil har givet tab, og et hurtigt kig ned over listen af Xperter viser, at stort set alle laver plus – og endda et pænt et af slagsen. Sutsko er ny mand i førersædet efter en fremragende start på 2008, hvor hans mange velanalyserede håndboldspil igen og igen har givet pote.

Topscorer for året til dato er dog vores nye mand Quiet Please, som på forrygende vis allerede er blevet en af Xpertpanelets mest populære signaturer. Seks af syv tennisspil har siddet lige i skabet, og indtjeningen er allerede imponerende 50,1 units.

Et nyt boblerpanel er også blevet skudt i gang for nylig, og det summer af talent blandt boblerne. Endnu har antallet af spil ikke været så stort, at vi kan drage konklusioner herpå, men allerede nu har navne som OLympic, King, Terkel og Larsen allerede vist rigtig fine takter.

Som det sikkert er blevet bemærket af de faste brugere af siden, så har vi i ugens løb også kunne sige velkommen til en ny golf-ekspert, Fredarn, som i det sidste års tid har imponeret voldsomt med en skyhøj tilbagebetalingsprocent på sine golfspil. Han kan forhåbentlig fortsætte sin optur på SpilXperten.

Med indlemmelsen af ham i Xpertpanelet er der efterhånden ingen grænser for, hvilke sportsgrene panelet dækker. Udover dansk og international fodbold, så findes der nu eksperter indenfor såvel tennis, golf, håndbold, ishockey, skisport, speedway, cykling og løbende også en helt masse andre sportsgrene.

Skriv et svar