18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolves – Liverpool: Odds og optakt d. 15. marts 2021

<b>Dommer:</b>Wolves – Liverpool” title=”<b>Dommer:</b>Wolves – Liverpool” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Wolves og Liverpool mødes i West Midlands på Molineux Stadium mandag aften, og begge mandskaber har brug for at kickstarte en slutspurt, hvis de skal nærme sig deres sæsonmål, som de begge er milevidt fra på nuværende tidspunkt. Men hvem finder rytmen og formen – og hvem tager pointene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolves – Liverpool. Der er kampstart mandag d. 15. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Wolves – Liverpool

Et kig på oddsene til opgøret viser, at bookmakerne har Liverpool som favoritter i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Wolves – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion:: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Wolves – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

De 2 foregående sæsoner er Wolves havnet på tabellens 7. plads. Og efter en tur i Europa forrige sæson har de fået smag for livet i den bedste halvdel af Premier League. Derfor er det helt sikkert også frustrerende for dem, at denne sæson mest har handlet om at holde bunden på afstand. De har spillet 10 kampe mod de nuværende top 7-hold, og det er kun blevet til 1 enkelt sejr. (1-0 Chelsea) Nu møder de så rækkens nummer 8, og hvis de vil gøre et seriøst forsøg på at slutte sæsonen i medvind og måske i den øverste halvdel, er det her en fremragende kamp at snuppe 3 point i.

Liverpool kommer til kampen med en succesoplevelse fra Champions League, hvor de også i anden 1/8-finale besejrede Leipzig 2-0. De skal forsøge at udnytte den medvind til at sætte en sejrsstime sammen i Premier League også. Deres problemer har dog ikke været værst på udebane, hvor de blot har tabt 2 af de 11, de har spillet siden det forsmædelige 7-2-nederlag til Aston Villa 4. oktober. Og de kan skyde brystet endnu mere frem, hvis de kigger på den indbyrdes statistik mellem de 2 mandskaber, hvor Liverpool har vundet de seneste 8 kampe i Premier League med samlet 19-2. I perioden har de også mødtes 2 gange i FA Cup, og dem har Wolves begge vundet, så Liverpool behøver ikke lette helt fra jorden, men 8 sejre på stribe i ligaen er værd at skrive sig bag øret.

Liverpools nyeste bekymring forud for dette opgør er, om Roberto Firmino bliver klar, men med Diogo Jota i spil som 3. hjul med Sadio Mané og Mohamed Salah er der ingen grund til at forcere Roberto Firmino tilbage på banen. Diogo Jota vil være ekstremt opsat på at vise sin tidligere klub, at han har udviklet sig og stadig er farlig foran mål, så ham skal Wolves nok holde et ekstra øje med, hvis han får pladsen i front-trioen.

Wolves:
Fernando Marcal (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Daniel Podence (Kant, Fast) – Skadet
Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool:
Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Wolves forventet startopstilling: Rui Patricio; Dendoncker, Coady, Saïss; Semedo, Neves, Moutinho, Jonny; Traore, Neto; Willian José.

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mané.

Odds-forslag: Det ligner remis

Wolves er altså historisk set underhunde i dette opgør mod Liverpool med 8 nederlag på stribe, men trods deres aktuelle 13. plads i tabellen er det ikke umuligt, hvis de rammer en positiv stime, at spille sig længere frem i feltet. Og de er måske allerede i gang med sådan en stime, for de har kun 1 enkelt nederlag i de foregående 7 kampe. På hjemmebane har de i de seneste 3 slået Arsenal og Leeds og spillet 0-0 med Leicester. Formen er lige så stille i bedring, og på deres bedste dage spiller de forrygende fodbold med fysik, fart og masser af flair. Klikker det hele mandag aften, bliver de en stor mundfuld for de forsvarende mestre fra Liverpool.

Omvendt må Liverpool glæde sig over både avancement i Champions League, og over at 4 af deres seneste 5 udekampe i alle turneringer er vundet – endda med 2 overskydende mål i alle 4. De skal være bekymrede over, at de nu er på 8 kampe på Anfield uden sejr, og da de endelig hentede en ‘hjemmesejr’ i 9. forsøg i kampen mod Leipzig, var det på neutral bane i Budapest. Det ligner et fælt Anfield-kompleks, de er ved at skabe sig der. Og de kan næppe hente ind på top 4 på udesejre alene, men de er vel nødt til at gøre et forsøg.

Samtidig er det svært at se bort fra, de stadig har udfordringer i, hvordan de stiller deres defensiv op. Mod Leipzig var det 2 unge knejter, Nathaniel Phillips og Ozan Kabak på henholdsvis 23 og 20, der udgjorde midterforsvaret, og de får formentlig lov at prøve igen, da de jo holdt Leipzig fra scoringer. Men helt dirkefrit er det næppe, og Wolves’ snu offensiv med folk som Moutinho, Neves, Neto og Willian José kan gøre ondt på Liverpool mandag aften.

Mon ikke Wolves stiller sig i et lavt udgangspunkt og satser på omstillinger, mens Liverpool så kan få lov at have bolden og forsøge at skabe noget? Og så er der altid en risiko for, at de 2 måder at spille fodbold på får udlignet hinanden. Anbefalingen bliver i hvert fald, at det ender uafgjort – måske endda som det begynder.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Wolves – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

– Wolves er nummer 13 i Premier League med 35 point for 28 kampe.

– Deres statistik i alt hedder 9-8-11 og score på 28:37. Hjemme på Molineux siger tallene 5-4-4 og 15:14.

– Gæsterne fra Liverpool er aktuelt på 8. pladsen i stillingen med 43 point efter 28 kampe.

– Deres foreløbige udbytte siger 12-7-9 med en målforskel på 47:36. På udebane er de noteret for 5-5-3 og 25:18.

– Rúben Neves og Pedro Neto deler med 5 scoringer hver æren som topscorer hos Wolves.

– 17 mål er det blevet til for Mohamed Salah i sæsonen, og det er foreløbig nok til at være Liverpools topscorer.

– Da de mødtes på Anfield 6. december 2020, vandt Liverpool en overbevisende 4-0-sejr.

– Seneste møde på Molineux Stadium finder vi 23. januar sidste år, og dengang hentede Liverpool en 2-1-gevinst med hjem.

Expected Goals: Wolves vs. Liverpool – de seneste tre kampe

Wolves
Aston Villa – Wolves (0-0) 1,26 – 1,84 xG
Manchester City – Wolves (4-1) 3,79 – 0,67 xG
Newcastle – Wolves (1-1) 1,64 – 0,85 xG

Liverpool
Liverpool – Leipzig (2-0) 1,97 – 1,05 xG (Champions League)
Liverpool – Fulham (0-1) 0,67 – 1,58 xG
Liverpool – Chelsea (0-1) 0,34 – 1,51 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Wolves – Liverpool den 15. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Wolves og Liverpool, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Wolves – Liverpool hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Wolves - Liverpool d. 15. marts 2021*

Skriv et svar