18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wimbledon odds og optakt fra i dag

Wimbledon odds og optakt på www.spilxperten.comStore sportsgrene som fodbold, håndbold og ishockey er forlængst gået på sommerferie, mens tennissen fortsætter ufortrødent hen over sommeren. Specielt i de kommende to uger er der stor fokus på tennis, da verdens måske mest prestigefyldte turnering, Wimbledon, afvikles. Derfor kan du også her på SpilXperten.com finde Wimbledon odds og optakt til de kommende to uger.

Wimbledon odds og optakt

Med Danmarks flop ved fodbold U21 EM skal der nu kigges mod vest – nærmere betegnet Wimbledon – i håbet om dansk sommersucces. Caroline Wozniacki og alle de andre tennisesser spiller nemlig Grand Slam-turneringen Wimbledon i de kommende uger, så der er masser af god tennis at følge og mulighed for at heppe Wozniacki til finalen. Der er dog også rigtig gode muligheder for at finde gode Wimbledon odds, da der er bunkevis af kampe. Til disse kan du få spilforslag fra vores dygtige tenniseksperter, hvor bl.a. LaLeø er ude med et rigtig fint spil til første runde.

Hvis du selv vil kaste dig ud i at finde gode Wimbledon odds, kan du med fordel blive klædt på til turneringen ved at læse LaLeøs to Wimbledon optakter her:

ATP Wimbledon odds og optakt

WTA Wimbledon odds og optakt

TV 2 Sport dækker hele Wimbledon intenst fra og med mandag d. 20. juni og hele vejen frem til finalerne 2.- og 3. juli.

Skriv et svar