18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham – Leeds: Odds og optakt d. 8. marts 2021

<b>Dommer:</b>West Ham – Leeds” title=”<b>Dommer:</b>West Ham – Leeds” style=”float:right” class=”textparser-right” /> West Ham tager mod Leeds i en sen mandagskamp, men der er nu god grund til at blive oppe for at se kampen, for de har begge overrasket meget positivt i sæsonen. West Ham er med i kampen om Champions League-billetter, mens Leeds som oprykker har placeret sig solidt midt i tabellen med 12 point ned til de farlige pladser i bunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Leeds. Der er kampstart mandag d. 8. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på West Ham – Leeds

Når vi tager oddsene på opgøret til indtægt, fortæller de, vi kan forvente et tæt opgør, men at værterne dog er knebne favoritter til at hapse alle 3 point.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

West Ham – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion:: London Stadium, London
Vejret: 3° og svag vind

Optakt til West Ham – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham er lige nu på lur. De er nummer 6 i tabellen, men nummer 4 og 5, Chelsea og Everton, møder hinanden i en kamp 2 timer tidligere mandag aften. Ender deres opgør fx uafgjort, kan West Ham kravle meget tæt på top 4 med en sejr i dette opgør. Og sejr er ikke fremmed for træner David Moyes’ West Ham. De har spillet 10 kampe siden nytår og vundet 7 og blot tabt 2 – mod Liverpool og Manchester City. Det er set fra højre, venstre, oppefra og nedefra en pivimponerende sæson, de har gang i.

Senere på foråret har de direkte dueller hjemme på London Stadium mod både Chelsea og Everton, så de har stadig en masse trumfer i ærmet og fugle på taget, de kan sætte deres lid til. I første omgang skal de dog finde en løsning til dette opgør, og selv om Leeds fortjener mange roser for deres imponerende pointhøst i en oprykker-sæson, må man sige dette om dem: De kan være svære at læse. Nogen kampe kommer de med et tryk, en intensitet og en flair som et tophold, mens de andre gange mest af alt ligner en trøstesløs oprykker, som er faret vild i Premier League og helst ville spille Sunday Football i meget lavere ligaer. Men West Hams David Moyes er både pragmatisk og snu, så han skal nok vide at lægge en plan, der sigter efter endnu en West Ham-sejr mod Leeds.

Og gæsterne er lidt shaky for tiden. De seneste 4 kampe har givet 3 nederlag og kun 1 sejr, og selv om det jo er ganske i tråd med resten af sæsonen, hvor de blot har spillet 2 af 26 kampe uafgjort, så skal de dog helst sejre i cirka hver anden kamp for at holde kadencen. Siden nytår har de spillet 10 ligakampe med 4 sejre og 6 nederlag til følge – og i begyndelsen af januar røg de ud af FA Cuppen med et brag, da de tabte 3-0 ude mod League 2-holdet Crawley. Tro mod alt-eller-intet-stilen må man sige.

West Ham:
Lukasz Fabianski (Mål, Fast) – Tvivlsom
Darren Randolph (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
Arthur Masuaku (Back, Reserve) – Skadet
Ryan Fredericks (Back, Reserve) – Tvivlsom
Andriy Yarmolenko (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Leeds:
Robin Koch (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Jamie Shackleton (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Lingaard, Fornals; Antonio.

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Alioski; Raphinha, Klich, Struijk, Dallas, Harrison; Bamford.

Odds-forslag: Moyes’ mandskab virker for solide for Leeds

Det er en spændende duel mellem et hjemmehold, der uge efter uge optimerer sin præstation og rammer tæt på sit absolutte topniveau, og indtil nu er belønnet med en plads i toppen af tabellen og europæiske drømme. Og så træner Marcelo Bielsas fodboldromantiske drøm med Leeds, der som oprykker klart har overpræsteret, men som vi også må sige – når nu vi ved, hvad deres evner rækker til – har det med at præstere en del under niveau i et temmeligt svingende mønster.

Der er 12 kampe tilbage af sæsonen for begge hold. Leeds skal sådan set bare fortsætte deres arbejde og skrabe så mange point og erfaring til sig, som de kan slippe af sted med hver uge, mens West Ham har 12 uger tilbage af et sandt mesterstykke. Hvis de – næsten ud af det blå og fra den ene sæson til den anden – kan løfte sig fra middelmådighed og 16.-, 10.- og 13. pladser de 3 foregående sæsoner og erobre en Champions League-billet, står de med en gylden mulighed for at melde sig ind i kampen om London. Men det kræver stabilitet. Og den har de vist i sæsonen indtil nu. Kan de også gøre det en mandag aften, når termometeret nærmer sig frysepunktet, og gæsterne er så uberegnelige som Leeds?

De foregående 6 hjemmekampe for West Ham er endt med 5 sejre og 1 enkelt nederlag. Deres score er 13:5, men trækker vi nederlaget 3-1-nederlaget til Liverpool fra giver det 5 sejre i lige så mange kampe med scoren 12:2 og 15 point. Det vidner om en solid defensiv med en driftsikker offensiv. Uanset om Leeds kommer som Dr. Jekyll eller Mr. Hyde, bliver anbefalingen herfra at gå med sejr til hjemmeholdet.

SpilXperten.com anbefaler: 1 til odds 2,10 – SPIL HER >>*

West Ham – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

– West Ham er på 6. pladsen i stillingen med 45 point for 26 kampe.

– Deres samlede statistik er på 13-6-7 med målforskellen 40:31. Når de er hjemme på London Stadium, siger tallene 7-3-3 og 21:15 – næstbedste hjemmestatistik i Premier League. Kun overgået af Manchester City.

– En foreløbig 11. plads i tabellen er mere end godkendt for oprykkerne fra Leeds. De har samlet 35 point i 26 kampe.

– Deres tal fortæller om en kompromisløs stil med 11-2-13 og scoren 43:44. På fremmed græs er det 6-0-7 og 24:27.

– Midtbanemanden Tomas Soucek har nettet flest gange for West Ham i sæsonen med i alt 8 træffere.

– 13 scoringer er nok til at gøre Patrick Bamford til topscorer for Leeds.

– Seneste duel mellem disse 2 mandskaber fandt sted på Elland Road i Leeds i december. West Ham hapsede alle 3 point med hjem til London via en 2-1-sejr.

– Sidste gang, West Ham lagde græs til denne duel, var i 2011, da de mødtes i Championship. Dét opgør endte 2-2.

Expected Goals: West Ham vs. Leeds – de seneste tre kampe

West Ham
Manchester City – West Ham (2-1) 0,65 – 1,46 xG
West Ham – Tottenham (2-1) 1,74 – 1,60 xG
West Ham – Sheffield United (3-0) 2,09 – 0,35 xG

Leeds
Leeds – Aston Villa (0-1) 0,83 – 0,79 xG
Leeds – Southampton (3-0) 2,57 – 1,00 xG
Wolves – Leeds (1-0) 0,87 – 3,52 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream West Ham – Leeds den 8. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem West Ham og Leeds, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream West Ham – Leeds hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på West Ham - Leeds d. 8. marts 2021*

Skriv et svar