18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham – Arsenal: Odds og optakt den 21. marts 2021

<b>Dommer:</b> West Ham – Arsenal” title=”<b>Dommer:</b> West Ham – Arsenal” style=”float:right” class=”textparser-right”> West Ham indtager noget overraskende 5.pladsen i Premier League. De har top-4 inden for overskuelig afstand, men udeholdet fra Arsenal er i fremdrift, og de skal helst sætte 3 point ind på kontoen, hvis de vil i Europa til næste sæson! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Arsenal med kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 16:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på West Ham – Arsenal

Oddsene på kampen indikerer at udeholdet er smalle favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

West Ham – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion:: London Stadium
Vejret: 10°, frisk vind

Optakt til West Ham – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Den var der ikke mange der havde set komme… West Ham er i den grad i spil til at spille sig i Champions League til næste sæson. De indtager 5.pladsen i Premier League med tre point op til Chelsea på 4.pladsen, OG de har en kamp i hånden, så håbet lever i den grad i London. Der er tæt kamp om billetterne til både Champions League og Europa League, og selvom de ligger godt til lige nu, så er der også en risiko for at de trods alt kan ende som sorteper i det puslespil. De er fint kørende, men har alligevel måtte give fortabt et par gange på det sidste, hvor niveauet ikke har været til at tage point fra de to Manchester klubber. Siden sidst i oktober er det blevet til seks nederlag, de er faldet til Liverpool, City, United og Chelsea, det bevidner om at de måske ikke har helt hvad der skal til for at følge med de bedste, men bestemt har evnerne til at gøre ondt på de fleste andre hold.

Det ser bedre og bedre ud for Arsenal, de har stadig deres udfald i løbet af deres kampe, men vi ser også mange lovende takter for tiden. De har kvalificeret sig til Europa League kvartfinalen på trods af et nederlag til Olympiacos i torsdags, og de har stadig et spinkelt håb om at spille sig fra deres nuværende 10.plads, op til de Europa League givende pladser. Med deres fine spil på det sidste er det ikke urealistisk, at de kan spille med om top-6 til det sidste, men så skal udfald som X’et imod Burnley og nederlaget imod Olympiacos mindskes. De tog en flot sejr i sidste weekend imod en af de direkte konkurrenter til top-6, da de ganske fortjent slog lokalrivalerne fra Tottenham med 2-1. De har en stort set skadesfri trup, og kampen i torsdags burde ikke give alt for trætte stænger, for det virkede som om de ikke gav sig 100% i den kamp. De klarede jo også skærene alligevel! Der er masser af kvalitet i truppen selvom den ikke når op på fordums styrke, men især unge talenter som Saka, Ødegaard og Smith Rowe ser giftige ud.

West Ham:
Darren Randolph (Mål, Reserve) – Skadet
Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
Ryan Fredericks (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Skade
Andriy Yarmolenko (Angreb, Reserve) – Skadet

Arsenal:

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Diop, Dawson, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Johnson; Bowen, Lingard; Antonio.

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerín, David Luiz, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka, Ødegaard; Smith Rowe, Saka, Lacazette.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Hjemmebanefordel selv uden tilskuere

Der er masser på spil på London Stadium på søndag, de to London klubber kæmper for vigtige point til henholdsvis Champions League kvalifikation og Europa League kvalifikation. Normalvis ville man forvente Arsenal tættere på top-4 end West Ham, men The Hammers har haft en sæson langt over forventning. Udeholdets sæson har tværtimod været en pose blandede bolsjer, og selvom formpilen peger den rigtige vej, må de være dybt skuffede over blot at indtage 10.pladsen.

Premier Leagues 5.plads hjemme imod Premier Leagues 10.plads, men det er stadig udeholdet, som af bookmakerne bliver betragtet som favoritter, og det er måske lige at stramme den. Hjemmeholdet fik en skidt start på sæson med nederlag i de to første runder, blandt andet til Arsenal. Mens det i den resterende del er blevet til 6 nederlag imod Liverpool, City, Chelsea og Manchester United, altså er det over en lang periode kun blevet til nederlag mod de absolut bedste klubber i Premier League. Er Arsenal helt deroppe, hvor man kan betragte dem som lige så gode som de nævnte klubber? Naaarh, ikke rigtig. De er helt sikkert begyndt at finde melodien i højere grad end tidligere på sæsonen, men i en udekamp imod det næstbedste hjemmehold i Premier League virker det en smule overdrevet at de er gjort til favoritter. Arsenal er det ringeste udehold i top-10, hvor det kun er blevet til 6 sejre i 14 udekampe. The Hammers tabte første kamp i sæsonen hjemme til Newcastle, efter det er det kun Liverpool og United, som har besejret dem hjemme på London Stadium. Arsenal var i aktion i torsdags, og selv om det foregik på halv damp, så er der ingen tvivl om, at West Ham har haft bedre forudsætninger for at forberede sig til dette opgør. Vi får fuld gevinst ved hjemmesejr og pengene tilbage ved X.

SpilXperten.com anbefaler: West Ham (Draw No Bet) til odds 2,11 – SPIL HER >>*

West Ham – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet måtte lide et nederlag til Manchester United i sidste weekend, men indtager stadig en overraskende 5.plads i ligaen med en statistik på 14-6-8 og en målscore på 42:32.

– Arsenal tog en flot derbysejr over Tottenham i sidste weekend, men forbliver på 10.pladsen i Premier League med en statistik på 12-5-11 og en målscore på 37:29.

– Hos West Ham er det midtbanemanden Tomas Soucek, som har været flittigst til at få netmaskerne til at blafre. Han har scoret 8 gange.

– Sidste sæsons varmeste Arsenal spiller, Aubameyang, er så småt begyndt at komme i gang med målscoringen igen. Han deler topscorerværdigheden i Arsenal med Lacazette, de har begge lavet 9 mål.

– Der står Arsenal ud over det hele på de indbyrdes opgør, The Gunners har kun tabt et af de seneste ti opgør imod West Ham. I sæsonens første opgør imellem de to endte det 2-1 på Emirates efter en sen Arsenal scoring.

Expected Goals: West Ham – Arsenal – de seneste tre kampe

West Ham
Manchester United – West Ham (1-0) 1,09 – 0,38 xG
West Ham – Leeds (2-0) 3,00 – 2,11 xG (West Ham brændt straffe -0,76)
Manchester City – West Ham (2-1) 0,65 – 1,46 xG

Arsenal
Arsenal – Olympiacos (0-1) 2,57 – 0,55 xG
Arsenal – Tottenham (2-1) 1,87 – 0,87 xG
Olympiacos – Arsenal (1-3) 0,78 – 1,58 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream West Ham – Arsenal den 21. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem West Ham og Arsenal, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream West Ham – Arsenal hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds West Ham - Arsenal d. 21. marts 2021*

Skriv et svar