18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wales – Albanien: Odds og optakt den 5. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Wales overraskede stort ved EM i 2016, da de nåede semifinalen, og de vil selvfølgelig gerne gentage eller måske forbedre den præstation til sommerens slutrunde. Lørdag spiller de den sidste testkamp, når Albanien kommer på besøg i Cardiff. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wales – Albanien. Der er kampstart lørdag d. 5. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport Player. 

GÅ TILWales – Albanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Neil Doyle, Irland
Stadion: Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales
Vejret: 18° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 17:08.


Optakt til Wales – Albanien: Skader, karantæner og startopstillinger

I holdets seneste 18 kampe har Wales blot tabt tre – mod Belgien, England og Frankrig – mens det er blevet til sejre over blandt andre Finland, Irland og Ungarn. Træner Robert Page leder stadig efter formlen for, hvordan han får mest muligt ud af Gareth Bale, og alene det faktum, at Bale har haft nogenlunde kontinuerlig spilletid i foråret, bør give ham et løft. Og så har Gareth Bale altid ydet noget nær sit optimale, når han spiller for sit land, så det skal nok vise sig, at han kan bidrage til at løfte det walisiske mandskab. 

I efterårets Nations League vandt Wales suverænt deres pulje i Liga B, og dermed rykker de op blandt de 16 stærkeste nationer i Nations League. Dét sammen med en mere end godkendt begyndelse på VM-kvalen, hvor de godt nok tabte til forhåndsfavoritterne fra Belgien, men slog Tjekkiet, som formentlig er Wales’ hårdest konkurrent til 2. pladsen, betyder, de allerede har overhånd i forhold til at snuppe en VM-billet foran tjekkerne. Men først gælder det altså EM-slutrunden, hvor Wales spiller deres to første kampe i Baku i Armenien, før de i kamp 3 flyver til Rom og møder Italien. 

Albanien brugte efterårets Nations League på at sikre oprykning til Liga B, og det underbygger, at landet er i fremgang. De seneste 10 landskampe er det blevet til bare to nederlag og seks sejre, og alene det at de i VM-kvalen er i pulje med San Marino og Andorra viser, at Albanien ikke længere tilhører de laveste lag af europæisk fodbold. Holdets to største profiler holder begge til i toppen af Serie A. Berat Djimsiti er fast mand hos de italienske vicemestre fra Atalanta, mens Elseid Hysaj tjener sine penge hos Napoli. Hysaj er dog ikke med til dette opgør, men det er til gengæld Vejle Boldklubs Ylber Ramadani, som huserer på den centrale midtbane for albanerne. 

Wales:

  • Neco Williams (Back, Reserve) – Karantæne

Albanien:

Wales forventet startopstilling: Ward; Rodon, Lockyer, Mepham, Davies; Ramsey, Morrell, Allen; Wilson, Bale, James.

Albanien forventet startopstilling: Sherri; Ajeti, Djimsiti, Veseli; Laci, Abrashi, Ramadani, Bare; Lenjani, Cikalleshi, Manaj.


Odds på Wales – Albanien

Ifølge bookmakernes odds er Wales nogenlunde klar favorit i dette opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 17:08.


Odds-forslag: Wales vinder trods eksperimenter

Træner Robert Page leder stadig efter det rette mix af ingredienserne på mandskabet, og der er ingen tvivl om, at hvis han finder den rette blanding, bliver Wales igen en kæmpe mundfuld for alle modstandere ved sommerens slutrunde. Den individuelle kvalitet i den walisiske trup er høj, og den er også højere end hos Albanien. 

Albanerne er dog ikke bare et mandskab, man spadserer hen over, og et walisisk mandskab, som stadig forsøger sig frem, kan godt få svært ved at nedbryde det albanske mandskab. Omvendt skal Wales have et godt resultat at rejse af med, så de vil formentlig gøre meget for at vinde opgøret. 

Wales har vundet syv af deres seneste 12 kampe. Seks af de sejre har været på 1-0. Måske nøjes de ikke med en enkelt scoring her, men det er svært at se, waliserne løbe af sted med en storsejr, og anbefalingen kaster sig i stedet over et spil på, at Wales vinder med præcis ét mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,40
Wales med præcist ét mål
Besøg Bet365 *


Wales – Albanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Wales er på 3. pladsen i deres VM-kval med 3 point for 2 runder.

  • Statistikken for Wales siger 1-0-1 og målscoren 2:3.

  • Wales er ved EM-slutrunden i pulje med Schweiz, Tyrkiet og Italien.

  • Albanien er aktuelt på 3. pladsen i deres VM-kvalifikationspulje med 6 point for 3 kampe. 

  • Tallene for Albanien er 2-0-1 og scoren 3:2. 

  • De foreløbig 2 walisiske VM-kvalmål er lavet af Daniel James og Harry Wilson.

  • 3 spillere har hver scoret 1 gang for Albanien i VM-kvalen, og det er Myrto Uzuni, Ermir Lenjani og Rey Manaj.


Expected Goals: Wales – Albanien – de seneste tre kampe

WalesResultatxGAlbanienResultatxG
Frankrig – Wales(3-0)3,40 – 1,30San Marino – Albanien(0-2)0,03 – 3,28
Wales – Tjekkiet(1-0)0,96 – 0,80Albanien – England(0-2)0,12 – 1,27
Wales – Mexico(1-0)0,65 – 1,01Andorra – Albanien(0-1)0,03 – 1,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar