18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vinderne af Premier League-konkurrence

I forbindelse med sæsonstarten i Premier League afholdte vi i sidste weekend her på SpilXperten en konkurrence i samarbejde med Expekt, hvor det gik ud på at gætte resultatet af tre kampe med dansk islæt, ligesom det samlede antal mål i de tre kampe ville være ’tiebreakeren’ ved pointlighed.

I opgøret mellem Stoke og Burnley blev det en ventet favoritsejr til Thomas Sørensen & co., som sikkert slog Brian Jensen og resten af oprykkerne fra Burnley med 2-0. I Everton – Arsenal indledte gæsterne sæsonen med et festfyrværkeri, da en sejr på 6-1 tilfaldt Bendtner og holdkammeraterne. Eneste reelle overraskelse faldt i Tottenham – Liverpool, hvor Daniel Aggers mandskab ikke kunne leve op til de store forventninger – opgøret blev vundet af Tottenham med 2-1.

Af deltagerne var det brugeren ’Herba’, som havde luret dette bedst, da han tog sig af førstepladsen med 5,85 point. Herefter fulgte Sputnik1, Zigarlos og Publica – alle med 5,45 point. Tiebreakeren blev afgørende her, og det drog Sputnik1 fordel af, da han havde gættet på ni mål – tæt på de 12, der blev scoret. I top 3 fulgte Zigarlos, da han havde tiebreakeren sat til otte, som altså var nok til at holde Publica væk fra podiet.
Placeringerne 5-10 blev alle besat af folk med 4,1 point, hvor tiebreakeren altså blev afgørende.

Nedenfor kan du se de ti vindere samt deres præmier. I parentes ser du deres point og evt. tiebreaker.

Vindere

1. plads: Herba (5,85) – 500 kr. indsat på Expekt-konto
2. plads: Sputnik1 (5,45 – 9) – 300 kr. indsat på Expekt-konto
3. plads: Zigarlos (5,45 – 8) – 200 kr. indsat på Expekt-konto
4. plads: Publica (5,45 – 7) – 200 point indsat på SpilXperten.com-konto
5. plads: Thomuz (4,1 – 10) – 200 point indsat på SpilXperten.com-konto
6. plads: myl (4,1 – 7) – 100 point indsat på SpilXperten.com-konto
6. plads: Stitch (4,1 – 7) – 100 point indsat på SpilXperten.com-konto
8. plads: mortencaroe (4,1 – 6) – 100 point indsat på SpilXperten.com-konto
8. plads: abboysen (4,1 – 6) – 100 point indsat på SpilXperten.com-konto
8. plads: Krill (4,1 – 6) – 100 point indsat på SpilXperten.com-konto

SpilXperten ønsker de heldige og dygtige tippere tillykke med præmierne og byder alle velkommen tilbage, næste gang der afholdes en konkurrence.

Vinderne af pengepræmier hos Expekt vil blive kontaktet af SpilXperten.com for yderligere information. Personerne på 4.-10. pladsen vil få indsat pointene på deres SpilXperten.com-konto.

Vil du være klar næste gang vi afholder en konkurrence, så opret en gratis brugerprofil HER.

Skriv et svar