18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vinderen af EM-rejsen for to personer er fundet

Betfair.dkDer blev kæmpet fra midten af marts og frem til slutningen april i SpilXperten og Betfairs store Superliga-konkurrence, hvor præmier som en EM-rejse for to personer, iPad 3 og meget mere var på spil. Nu er konkurrencen slut og vinderne fundet. Vandt du noget? Det kan du tjekke her.

Jank1 vandt rejsen til EM 2012

Efter en vanvittig slutspurt og drabelig afslutning formåede brugeren jank1 at vriste 1. pladsen i konkurrencen fra steen3333, som ellers havde taget føringen stort set siden konkurrencens start. De to herrer sluttede et godt stykke foran de resterende deltagere, men blot 0,11 point var forskellen mellem nummer et og to.

Det betyder, at det er jank1, som skal opleve EM 2012 sammen med en kammerat på en rejse, som har en værdi af 20.000 kroner. Steen3333 kan trøste sig med en trods alt flot 2. plads og en splinterny iPad 3.

Der var tæt kamp om de sekundære placeringer i top 10, hvor specielt pladserne 3-8 var præget af hård kamp.

Vinderne bliver kontaktet

Vinderne af præmierne i den samlede stilling, hvor der er præmier til top 10, vil blive kontaktet af SpilXperten.com. Det samme gælder vedrørende de sidste rundepræmier, hvor der også er kontanter og point til de bedste.

Har du vundet?

Du kan se på vores side omhandlende konkurrencen fra Betfair, om du har indtaget en af topplaceringerne, som udløser en præmie, hvis du lever op til deltagelseskravene.

Se den endelige stilling i konkurrencen her >>

Skriv et svar