18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vind tur til EM 2012 for to personer

Vind rejse til EM 2012Vil du gerne en tur til Ukraine til sommer og se Danmark ved EM i fodbold og samtidig opleve den fantastiske stemning omkring EM 2012-slutrunden? Så kan du vinde en tur her på SpilXperten.com for to personer til en værdi af 20.000 kroner. Derudover kan du vinde en iPad, pengepræmier fra Betfair og meget mere. I alt er der præmier for 43.600 kroner. Hvordan du vinder en af præmierne, kan du læse i nyheden her.

Vind tur til EM 2012 for to personer – værdi 20.000 kroner

Lørdag d. 17. marts 2012 starter endnu en stor konkurrence her på SpilXperten, hvor du kan vinde en tur for to personer til fodbold EM 2012 i Ukraine og Polen. Turen har en værdi af 20.000 kroner, og udover hovedpræmien kan du vinde en iPad, pengepræmier hos Betfair og meget. I alt er der præmier for 43.600 kroner, så der er masser af flotte præmier at kæmpe om i konkurrencen. Konkurrencen løber fra 17. marts til 30. april, så det gælder om at være klar fra start.

Sådan kan du vinde turen til EM i fodbold

For at få chancen for at vinde i konkurrencen, skal du udfylde tipskuponer her på SpilXperten løbende. Tipskuponerne vil kun indeholde kampe fra Superligaen, så det gælder om at vide noget om dansk fodbold. Her skal du så tippe 1, X eller 2 i hver af kampene, og hver gang du tipper rigtigt, får du point. Det er disse point, der afgør stillingen og konkurrencen. Hvordan konkurrencen helt specifikt afvikles, kan du læse mere om ved at trykke på den grønne knap, som også fører dig til siden med deltagelse.

Vind tur til EM 2012 nu

Skriv et svar