18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vind fodboldtur for to til England og mød Lindegaard

Mød Anders Lindegaard med BetfairHvad siger du til at rejse til Manchester med en ven på en vaskeægte fodboldrejse for to personer fra d. 29. september til 1. oktober med transport, ophold og kamp inklusiv? Betfair udlodder lige nu en sådan rejse på deres Facebook-side, men hvis du deltager via instruktionerne nedenfor, øger du dine vinderchancer ganske betragteligt. Helt eksklusivt sættes der nemlig også en rejse på højkant kun for personer, som deltager via SpilXperten.com. Det er naturligvis gratis at deltage.

Om fodboldturen

Fra d. 29. september til d. 1. oktober vil du med en kammerat opleve byen, hvor du bl.a. vil komme på stadionrundtur, møde landsholdsmålmanden Anders Lindegaard og se fantastisk fodbold. Hele herligheden er inklusive fly og hotel og har en værdi på 11.000 kroner. Bare du er fyldt 18 år, har du chancen for at vinde både i Betfairs hovedkonkurrence og den eksklusive præmie til SpilXpertens brugere.

Sådan deltager du i konkurrencen

1. Kom til konkurrencen: Deltag i konkurrencen her >>

2. Svar på spørgsmålet, som Betfair stiller dig

3. VIGTIGT! Ud for dit navn skal du skrive fulde navn efterfulgt af @spilx – ellers er du ikke med i den eksklusive trækning. Eksempel: Jesper Nielsen @spilx

4. Du deltager nu i konkurrencen, som løber til og med uge 35. Du kan deltage én gang om ugen.

Vinderen findes 3. september og kontaktes direkte af Betfair på den opgivne e-mailadresse.

OBS! Hvis du får en fejlmeddelelse, når du klikker på linket, er det fordi, du ikke er logget ind på Facebook. Du skal altså være logget på Facebook, inden du forsøger at tilgå konkurrencen.

Skriv et svar