18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vind billetter til OB – AGF, AaB – FC Nordsjælland og Silkeborg – Lyngby

Vind billetter til SuperligaenSpilXperten.com og Betsafe.dk – den officielle sponsor for Superligaen – sætter sammen 3×2 billetter på højkant til hver af de resterende spillerunder i weekenderne i Superligaen 2011/2012. Det betyder, at du kvit og frit kan komme ind at se Superliga-bold, hvis du deltager i konkurrencen. Det tager kun to minutter at deltage i konkurrencen.

Vind billetter til Superligaen hver uge på SpilXperten.com

I resten af Superliga-sæsonen kan du hver uge her på SpilXperten.com vinde billetter til tre udvalgte weekend-kampe. Det eneste, du skal gøre for at have chancen for at vinde nogle af de 3×2 billetter, som er på højkant er følgende:

1) Gå til konkurrencesiden her: Vind billetter til Superligaen

2) Nederst på konkurrencesiden finder du tre forskellige kuponer. På hver kupon er der nævnt en kamp, du kan vinde billetter til og den kamp, du skal tippe 1, X eller 2 på for at deltage i konkurrencen. Du vælger så de billetter – du må gerne deltage på flere af kuponerne – som du gerne vil vinde og tipper herefter på 1, X eller 2 på den kamp, der er annonceret som selve konkurrencen.

3) Vi trækker lod om to billetter til hver kamp blandt de dygtige, der har tippet rigtigt. Tipper alle forkert, er der lodtrækning mellem disse.

I denne uge kan du vinde billetter til følgende kamp:
OB – AGF
AaB – FC Nordsjælland
Silkeborg – Lyngby

Vigtig information om konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du have en konto hos Betsafe.dk, hvor du på den givne runde i Superligaen laver et væddemål for mindst 50 kroner. Samtidig skal du sikre dig, at den e-mailadresse, du bruger her på SpilXperten.com, er den samme, som du har opgivet på Betsafe.dk. Ellers kan Betsafe.dk ikke kontakte dig tids nok til, at du kan modtage billetterne. Både folk, der allerede har en konto hos Betsafe.dk eller først opretter sig i dag, kan deltage.

Sidste uges vindere af billetter til Superligaen

Følgende personer vandt i sidste uge hver to billetter til Superligaen.

MrVandelay (FC Midtjylland – OB)
MartinVP (AC Horsens – Brøndby)
Nietzsche667 (HB Køge – FC København)

Vinderne er blevet kontaktet af Betsafe.dk.

Deltag i konkurrencen nu

Skriv et svar