18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vind 370 kroner gratis hos Mermaid Bet hver uge

Vind gratis penge hos Mermaid BetMermaid Bet er en af de “nye drenge i klassen”, når det kommer til bookmakere med dansk licens. Ikke desto mindre har Mermaid Bet allerede en håndfuld rigtig gode tilbud til deres kunder, og et af de seneste tiltag er en ugentlig konkurrence. Her vinder du €50 (svarende til cirka 370 DKK), hvis du tipper seks kampe rigtigt – og så er det tilmed gratis at deltage!

Vind 370 kroner gratis hver uge hos Mermaid Bet

Hver uge lancerer Mermaid Bet en tipskupon på deres hjemmeside med seks kampe. Der er typisk tale om store fodboldkampe fra fx Superligaen og Premier League, og disse skal du så tippe 1, X eller 2 på. Hvis du rammer alle seks kampe, sætter Mermaid Bet kvit og frit €50 ind på din konto hos dem. Det er gratis at deltage i konkurrencen, så du har altså intet at tabe.

Sådan spiller du med

1. Opret en gratis konto hos Mermaid Bet: Tag mig til MermaidBet.dk nu >>*

2. Registrer din gratis konto og indsæt eventuelt penge, så du modtager Mermaid Bets velkomstbonus ved brug af bonuskoden “BONUS150”.

3. Herefter finder du Mermaid Bets sektion med gode tilbud ude i højresiden, hvor du kan tilmelde dig og tippe en 6’er.

4. Rammer du de seks kampe, indsætter Mermaid Bet automatisk gevinsten.

Mermaid Bet lancerer en ny tipskupon hver uge.

Din gevinst skal omsættes mindst én gang til odds 1,50, før den kan udbetales.

Vind 370 kroner gratis hos Mermaid Bet hver uge*

Skriv et svar