18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Horsens: Odds og optakt den 12. september 2022

Viborgspillerne jubler efter sejren i Odense til Superligakampen mellem OB og Viborg FF på Nature Energy Park i Odense søndag den 4. september 2022. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

Mandagskampen i Superligaen står mellem to af sæsonens positive overraskelse i form af sidste sæsons oprykkere fra Viborg og denne sæsons oprykkere fra Horsens. Bliver det en walk-over for hjemmeholdet eller kan Horsens bide fra sig i domkirkebyen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – Horsens. Der er kampstart mandag den 11. september 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads Kristoffer Kristoffersen
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 17° og vindstille

Optakt til Viborg – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Viborg ser ud til at fortsætte deres fornemme sæson. Først et par store oplevelser i Europa og nu med fuld fokus på Superligaen, hvor de øjeblikkeligt ligger nummer tre. Ganske imponerende for sidste sæsons oprykkere, særligt når man tænker på at de har haft tre forskellige trænere på lidt over et år i den danske Superliga. Grundstammen og konceptet ser dog ud til at være stærkt, at selv en Serie 3-træner ville kunne stå på sidelinjen.

De samme dyder kan man vel egentlig sige om Horsens. Deres flotte forår i 1. division og starten i Superligaen er også kommet ud fra et fast koncept og en stram organisation. Den organisation havde egentlig også snor i Brøndby senest, men blev slidt op i løbet af anden halvleg.

Umiddelbart lyder det ikke som den mest sexede kamp i ugen, men det er to af de mandskaber som virkelig har overrasket postivt i sæsonen, så det kan godt gå hen og blive en seværdig fodboldkamp.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Målmand, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Horsens:

Viborg forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Gurgy, Zaletel, Bundgaard; Bonde, Grønning, Leemans; Said, Grot, Lonwijk

Horsens forventet startopstilling: Delac; Jensen, Kiilerich, Gomez; Santos, Kruse, Drachmann, Musonda; Sigurdarson, Jakobsen, Opondo


Odds på Viborg – Horsens

Bookmakernes odds antyder, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Mål, mål og mål

Viborg har gang i en rigtig god sæson og trods salget affald Christian Sørensen, så formåede de hurtigt at finde en erstatning, som også har offensive kvaliteter som Bundgaard viste senest med en scoring. Viborg har scoret 13 mål i sæsonen indtil videre og lukket 10 ind, hvilket er et snit på 2,9 mål pr. kamp. På hjemmebane er tre ud af fire kampe gået over 2,5 linjen.

AC Horsens har ikke samme høje målgennemsnit pr. kamp som Viborg, men faktisk har Horsens skabt fint med chancer i de sidste par kampe, også mod Brøndby senest, hvor de burde have ført ved pausen. Særligt AK Jakobsen havde et par store missere i forrige opgør mod OB, så hvis Den Gule Fare lige får indstillet sigtekornet, så bør de også kunne drille et Viborg-hold, som sandsynligvis kommer til at være mest på bolden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,90
Over 2,5 mål
Gå til unibet *


Viborg – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg kommer fra en 2-1 sejr over OB og ligger nummer tre i Superligaen.

  • Horsens tabte deres seneste kamp til Brøndby, hvilket efterlader dem på syvendepladsen forud for søndagens kampe.

  • Jay-Roy Grot er Viborgs topscorer med tre mål i sæsonen.

  • AK Jakobsen, Musonda og Sigurdarson har alle scoret to gange hver for Horsens.

  • De to klubber mødte hinanden i en træningskamp forud for sæsonen. Her vandt Viborg med 5-4. Ellers skal man tilbage til 2017 for at finde sidste gang de to hold mødte hinanden i en turneringskamp.


Expected Goals: Viborg vs. Horsens – de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGHorsensResultatxG
OB – Viborg(1-2)1,51 – 2,14Horsens – Brøndby(0-2) 0,50 – 0,80 
Viborg – Lyngby(2-1) 2,46 – 1,24Ringkøbing – Horsens(1-2) 1,13 – 1,93
Viborg – West Ham(0-3) 1,50 – 2,75Horsens – AGF(2-1)1,90 – 2,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Viborg – Horsens?

Viborg – Horsens spilles mandag den 12. september 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Viborg – Horsens?

Viborg – Horsens spilles på Energi Viborg Arena, Viborg.

Skriv første kommentar

Skriv et svar