18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vendsyssel FF – Fremad Amager: Odds og optakt den 27. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Vendsyssel FF har sat slutspurten ind og hentet syv point i de seneste tre kampe. Alligevel er de i alvorlig nedrykningsfare forud for sidste spilledag i kvalifikationsspillet til 1. division. Vendsyssel FF spiller hjemme mod Fremad Amager, som er inde i en meget skidt periode, og tilsyneladende har et trænerskifte ikke standset krisen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vendsyssel FF – Fremad Amager. Der er kampstart torsdag d. 27. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL
Vendsyssel FF – Fremad Amager: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Nord Energi Arena, Hjørring
Vejret: 13° med let vind og sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:15.


Optakt til Vendsyssel FF – Fremad Amager: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre hold kæmper indædt om at undgå nedrykning til 2. division. To hold må ned, når sidste runde i kvalifikationsspillet i 1. division er slut torsdag aften omkring klokken 21:00. Vendsyssel FF har 29 point og en måldifference på -19. Kolding IF har også 29 point og -20 mål. Mens Skive IK lige nu er sidst med 28 point og -30 mål.

Kolding IF og Skive IK møder hinanden, så de kan hver især slå en direkte konkurrent ud selv. Men de vil nok holde øje med Vendsyssel FF, for med en sejr på hjemmebane vil Vendsyssel FF have gode kort på hånden. Men vinder de kun 1-0, kan Kolding IF med en sejr på tre overskydende mål alligevel smutte forbi dem. Det kan blive meget dramatisk. 

Vendsyssel FF ser i hvert fald ud til at have fundet god form på rette tidspunkt, og i det hele taget har de spillet et godkendt kvalifikationsspil. De ni kampe har givet tre sejre, fire uafgjorte og bare to nederlag. Alligevel hænger de altså i høj grad med rumpetten i vandskorpen før sidste runde, men de kan dog afgøre det selv. Det omvendte opgør mod Fremad Amager endte med sejr til hjemmeholdet på Sundby Idrætspark med 3-0. 

Siden dét møde – 3. april – har Fremad Amager spillet yderligere otte kampe. Det har givet én sejr, en uafgjort og seks nederlag. Fem af dem på stribe i de seneste fem kampe. Forud for sidste runde blev trænerduoen Joakim Mattsson og Azad Corlu opsagt, og Jesper Christiansen, den tidligere landsholdsmålmand, passer på holdet i de sidste to kampe.

Første opgør blev tabt 1-0 i lørdags på hjemmebane mod nedrykningsplacerede Kolding IF. De kan næppe nå at vende skuden hos Fremad Amager, så dette opgør skal vel primært bruges til ikke at slutte sæsonen med seks nederlag på stribe. De røg ned på andenpladsen i tabellen, og selv med sejr kan de ikke være sikre på at vinde kvalifikationsspillet. Det har været et rædderligt forår for Fremad Amager.  

Vendsyssel FF:

  • Christoffer Boateng (Kant, Reserve) – Skadet

Fremad Amager:

  • Maxime Henry Armand Soulas (Forsvar, Fast) – Karantæne

Vendsyssel FF forventet startopstilling: Jensen; Damsgaard, Kaltoft, Bærtelsen, Svenningsen; Berthier, Jajic, Wohlgemuth, van der Heyden, Saracevic; Steffensen.

Fremad Amager forventet startopstilling: Pryts; Martin, Cavnic, Staugaard; Larsen, Haahr, Mlynikowski, Bay, Lange; Fanyé Touré, Olusegun.


Odds på Vendsyssel FF – Fremad Amager

Oddsene peger på en ret klar favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Den sorte nedrykningssky giver endnu et målfattigt møde

Klare sejre over Hobro og Kolding IF og uafgjort ude mod det aktuelle tophold fra Hvidovre IF. Det er godkendte præstationer af et mandskab i akut nedrykningsfare, og Vendsyssel FF kan nu selv afgøre, om de napper en sæson mere på Danmarks næsthøjeste niveau, eller om de skal et smut ned i 2. division – og overhales af Jammerbugt FC, som formentlig tager elevatoren fra 2. til 1. division. 

5 af Vendsyssel FFs 9 kampe i kvalifikationsspillet har budt på højst 2 scoringer. 3 af de 4 øvrige kampe på præcis 3 mål. Det er ikke målfester, træner Michael Schjønberg driver sit hold frem til. I alt er der faldet 22 scoringer i de 9 kampe, og det giver et snit på 2,44 mål pr. kamp. For hele sæsonen er tallene for Vendsyssel FF, at der er scoret 81 gange i deres 31 kampe. 2,6 mål i snit. 

For gæsterne fra Fremad Amager ser det en anelse mere målrigt ud. 2,71 mål i snit i hele sæsonen, og for kvalifikationsspillet gælder det så, at der i 9 kampe er faldet i alt 16 mål. De seneste tre er alle endt med 1-0-nederlag. 16 mål giver et snit på 1,77 scoringer, og én gang har begge hold været på tavlen. 6 gange er der faldet højst 2 scoringer. 

De indbyrdes opgør har – i hvert fald i Hjørring – et lignende mønster. 6 gange har de mødtes på Nord Energi Arena, og der er i alt faldet 6 scoringer. Altså lige nøjagtigt ét mål pr. kamp. Vendsyssel FF vil gøre alt for at vinde kampen, og afhængig af udviklingen andre steder vil de nok forsøge at forsvare 1-0 hjem, hvis de får scoret. Fremad Amager må efter 5 nederlag i rap, og de seneste 3 på præcis 1-0, også være interesseret i at få lukket forestillingen ned. Det ligner en kamp uden alt for mange scoringer, og anbefalingen går med højst 2 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Under 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Vendsyssel FF – Fremad Amager: Statistik, topscorer og H2H

  • Vendsyssel FF er lige nu på 4. pladsen med 29 point for 31 kampe. De er á point med Kolding under nedrykningsstregen og ét point foran Skive på sidstepladsen. 

  • Vendsyssel FFs statistik er 7-8-16 og scoren 31:50.

  • Fremad Amager indtager 2. pladsen i tabellen med 35 point efter 31 runder. De har ét point op til 1. pladsen – og ét point ned til 3. pladsen.

  • Tallene for Fremad Amager er 10-5-16 og målscoren 46:39.

  • Hos Vendsyssel FF er Mikkel Agger med 7 mål flittigste målscorer.

  • Fremad Amagers topscorer er Kristoffer Munksgaard, der har scoret 11 gange i sæsonen.


Expected Goals: Vendsyssel FF – Fremad Amager – de seneste tre kampe

Vendsyssel FFResultatxGFremad AmagerResultatxG
Hobro – Vendsyssel FF(0-2)1,00 – 1,22Fremad Amager – Kolding IF(0-1)0,57 – 2,29
Hvidovre IF – Vendsyssel FF(2-2)1,46 – 1,35Skive IK – Fremad Amager(1-0)0,83 – 0,92
Vendsyssel FF – Kolding IF(3-0)2,80 – 0,44Fremad Amager – Hvidovre IF(0-1)0,81 – 1,90
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar