18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle – AaB: Odds og optakt den 14. marts 2021

 Vejle - AaB Der skal 3 point på kontoen søndag eftermiddag, hvis de to hold vil gøre sig forhåbninger om at slutte i top-6. Taberen her kan næsten med sikkerhed se frem til at tilbringe resten af sæsonen i nedrykningsspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle – AaB med kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 14:00. Kampen vises på TV3 Sport, og kan streames på Viaplay.

SpilXpoden

Odds på Vejle – AaB

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser det som en meget tæt affære.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Vejle – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Alexander Sundberg
Stadion:: Vejle Stadion
Vejret: 6°, regn og frisk vind

Optakt til Vejle – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er nu eller aldrig for Vejle, der er to kampe tilbage inden Superligaen bliver splittet op, og kampen om at ende i det øverste felt er ekstremt tæt. Af top-6 kandidaterne indtager oprykkerne fra Vejle den laveste position i tabellen, fra Vejles 10.plads er der to point op til FC Nordsjælland, som med en kamp i hånden indtager den vigtige 6.pladsen i rækken. Der er fem hold om buddet, og et nederlag i morgen vil formentlig endegyldigt slukke drømmen for Vejle. Sidste kamp for Vejle byder på en udebanetur til FC Midtjylland, så det kan blive svært at hente 3 point i næste spillerunde, derfor er dette opgør mod AaB uhyre vigtigt for deres chancer for at undgå nedrykningsspil. I sidste weekend tog de en vigtig sejr hjemme mod en af de andre direkte konkurrenter, OB, og de vil håbe at kunne sætte endnu en konkurrent til vægs søndag. Desværre for værterne, så er det offensive omdrejningspunkt Allan Sousa ude med karantæne for 117.gang…

Aalborgenserne indtager 9.pladsen med et point mere end morgendagens modstander, så situationen er lidt den samme hos AaB. Der skal helst 3 point på kontoen, hvis ikke en af de andre konkurrenter skal stikke af. AaB’s sidste opgør inden rækken bliver delt op, er endnu en direkte kamp for top-6 når de tager imod OB om en uge. Det var sindssygt vigtigt da Iver Fossum i sidste weekend satte 1-0 målet ind i overtiden mod Sønderjyske, og sikrede alle tre point over endnu en af de direkte konkurrenter. Sejren var den første siden genstarten på Superligaen, og der mangler lidt af den offensive kreativitet som vi har vant til at se hos AaB, men det skyldes i høj grad, at Lucas Andersen ikke har været på banen i umenneskelige tider, og de andre profiler har ikke været klar til at tage over. Hiljemark og Thelander er også ude til søndagens opgør.

Vejle:
Allan Sousa (Kant, Fast) – Karantæne
Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Skadet
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Skadet

AaB:
Oscar Hiljemark (Midtbane, Fast) – Skadet
Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet
Rasmus Thelander (Forsvar, Fast) – Skadet

Vejle forventet startopstilling (3-5-2): Brunst; Mølgaard, Ojala, Kolinger, Davidsen; Ezatolahi, Ramadani, Hetemi; Mucolli, Faghir, Engel

AaB forventet startopstilling (4-2-3-1): Rinne; Pallesen, Granli, Ross, Ahlmann; Ferreira, Højholt, Kusk, Fossum, Samuelsen; van Weert

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Ikke mange mål at varme sig på

Begge hold kommer med en frisk sejr i bagagen, de 3 point faldt på det helt rigtige tidspunkt for de to hold, som vist godt kunne skyde en hvid pind efter top-6 hvis ikke det var blevet til fuldt udbytte i seneste spillerunde.

Der er ingen af de to mandskaber, som har imponeret helt vildt her i foråret. Hvor det nok er mest skuffende, at Aab ikke formår at gøre det bedre end tilfældet er. Sidste weekends sejr i overtiden, var den første i syv forsøg siden genstarten. Det er ikke skide imponerende. Forventninger til Vejle er ikke lige så høje, og det er egentlig godkendt hvad de har leveret. De skaber ikke særlig mange chancer, de har faktisk en af de ringeste xG i ligaen, og til denne kamp er de uden Sousa, som betyder meget for den offensive præstation. Men de virker solide defensivt, og har holdt buret rent i fire ud af syv kampe. Det er der gode muligheder for endnu engang, de ryster nok ikke ligefrem i bukserne med det Aab offensiven har præsteret indtil videre.

De offensive fravær hos begge mandskaber plus vigtigheden af denne kamp, kommer til at skinne i øjnene i morgen. Hjemmeholdet har været gode til at holde deres kampe tætte og målfattige, og mod et AaB hold, som i den grad har set bedre dage, tror vi at de får held med det igen. Det bliver påpasseligt i Vejle. Vi får pengene retur ved 2 mål i opgøret, og fuld gevinst ved et enkelt.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2 mål (asian) til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 21. runde i Superligaen

Vejle – AaB: Statistik, topscorer og H2H

– Vejle har stadig top-6 inden for rækkevidde, de indtager 9.pladsen i Superligaen med en statistik på 6-6-8 og en målscore på 25:30.

– AaB indtager 8.pladsen med et point mere end Vejle. Nordjyderne har en statistik for sæsonen på 6-7-7 og en målscore på 22:28.

– AaB skal kigge mod deres nordmand, Iver Fossum, hvis de skal score mål. Han er holdets topscorer med syv mål, og var også på pletten i seneste spillerunde.

– Desværre for Vejle må topscorer Sousa sidde ude med karantæne til dette opgør, og det er i stedet op til unge Faghir at banke kasser ind.

– Det er et stort tab for udeholdet at de må undvære Allan Sousa, han var særdeles varm i det første opgør i sæsonen, hvor han scorede to gange i Vejles 3-1 sejr over AaB .

Expected Goals: Vejle – AaB – De seneste tre kampe

Vejle:
Randers – Vejle (3-1) 2,14 – 0,44 xG
Vejle – OB (2-0) 1,01 – 0,64 xG
FC København – Vejle (2-1) 0,96 – 1,07 xG

AaB:
AaB – SønderjyskE (1-0) 1,07 – 0,91 xG
Horsens – AaB (2-1) 3,29 – 0,76 xG
FC Nordsjælland – AaB (2-2) 1,50 – 1,59 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Vejle vs. AaB d. 14. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem Vejle og AaB, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Vejle – AaB hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Vejle - AaB d. 14. marts 2021*

Skriv et svar