18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ved du mere om håndbold end Lars Rasmussen? Vind signeret bog!

”HER ER LARS RASMUSSEN”Han er kendt som en farverig og kontroversiel håndboldspiller, der altid siger sin mening og lader følelserne få frit løb. Nu er Lars Rasmussen, der til dagligt spiller for Team Tvis Holstebro, så ude med en bog om karrieren både på og udenfor banen, som har budt på mange oplevelser – både af de gode og dårlige. I bogen fortæller han bl.a., hvorfor han truede en tidligere kroatisk OL-guldvinder med at slå ham, om det at få knust OL-drømmen på en mail og ikke mindst at tage røven på Flemming Østergaard og FCK Håndbold, som han selv siger det.

Det er blot fire af de emner og historier, som Lars Rasmussen fortæller ærligt om i den bog, der udkom d. 12. november med titlen ”HER ER LARS RASMUSSEN”.

Præmier
Udgivelsen af bogen fejrer vi her på SpilXperten.com sammen med Lars Rasmussen selv og Sportingbet, da vi udlodder 10 signerede eksemplarer af bogen. Således vil de ti bedste tippere modtage et eksemplar af bogen.

Du kan få fat i en af disse ti bøger, hvis du deltager i vores gratis konkurrence, hvor du tilmed kan finde ud af, om du er bedre til at forudse håndboldkampe end Lars Rasmussen. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på konkurrencesiden, hvor du skal gætte resultatet af seks håndboldkampe, som Lars Rasmussen også selv har givet sit bud på. Disse kampe er der sat odds på fra Sportingbet, hvorfor du altså optjener point tilsvarende til de odds, du rammer rigtigt. Der trækkes ikke point fra ved forkerte svar.

DU DELTAGER I KONKURRENCEN HER

Deadline for indlevering af kupon er onsdag d. 24. november kl. 19.00.

Lars Rasmussen har tilmed selv givet sine bud på de seks kampe, hvorfor du både kan blive inspireret og sammenligne din egen håndboldviden med Lars Rasmussens.

Lars Rasmussens egne bud:

Århus GF – Bjerringbro-Silkeborg: Her tipper jeg på sejr til BSV. De er godt kørende modsat Århus, som igen led et knæk i søndags mod Skjern, da de tabte med et mål. Så jeg er sikker på, at BSV kører en sikker sejrer i hus på 25-32.

KIF Kolding – Skjern: Her tipper jeg på en smal KIF-sejr. KIF er altid stærke på hjemmebane, og Skjern er efter min mening ikke stærke nok til at slå KIF lige nu på udebane. Derfor tipper jeg en 31-28-sejr til KIF.

FCK – TMS Ringsted: Her er der ingen tvivl om, at FCK vinder – og de vinder klart. Ringsted har på ingen måde en chance, og FCK vinder klart og sikkert med 32-22 uden problemer.

AAB – GOG: Det er en svær kamp. To hold, som er meget lige – specielt når de spiller i Aalborg. Her er jeg lidt fræk og tror faktisk på en uafgjort. Jeg ser pt. GOG som en smule bedre end AAB, men AAB er på hjemmebane, så derfor tror jeg den bliver 30-30.

Viborg – Lemvig: Her tror jeg Viborg vinder. De har godt nok lige mistet Per Leegaard, men Lemvig har efter 11 kampe 0 point, så det bliver ikke i Viborg, at de henter de første to point. Jeg tipper på Viborg-sejr på 28-24.

Nordsjælland Håndbold – Team Tvis Holstebro: Her skal jeg selv i aktion, men har ikke noget bud på kampen. Jeg har dog naturligvis tiltro til egne og holdets evner.

Du kan læse meget mere om Lars Rasmussens bog og samtidig se, hvor du kan købe den, hvis den skal under juletræet i år. Du finder mere om bogen og en liste med forhandlere HER.

Sportingbet
Har du tiltro til egne håndboldevner kan du også placere dine bud hos Sportingbet i deres håndboldsektion – du skal blot klikke på logoet.

Skriv et svar