18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

U 21 EM odds, optakter og spilforslag på SpilXperten.com

U 21 EM 2011 i Danmark på www.spilxperten.comAlle de store europæiske fodboldligaer er gået på sommerferie, men det betyder ikke nødvendigvis sommerferie for alle fodboldstjerner og agurketid for odds- og sportsinteresserede folk. Fra d. 11. juni til 25. juni er der nemlig U 21 EM 2011 i Danmark, hvilket betyder masser af fodboldstjerner her i landet samt gode muligheder for odds. Derfor følger vi også U 21 EM tæt her på SpilXperten.com, hvor du finder U 21 EM optakter, odds, spilforslag, TV-guide og meget mere.

U 21 EM på SpilXperten.com: Optakter

Der er lagt op til fodboldfest i det ganske danske land i de kommende uger, hvor U 21 EM 2011 afvikles over to uger i de fire jyske værtsbyer Herning, Aarhus, Viborg og Aalborg. England og Spanien er på forhånd favoritter til at hjemtage U 21 EM-trofæet, men også Danmark har muligheder for at komme helt til tops. Specielt hvis hjemmebanefordelen viser sig afgørende, og det er trods alt tilskuernes opgave at gøre den så stor som mulig. Her på siden kan du allerede nu læse optakt til gruppe A og B ved U 21 EM, ligesom Danmarks åbningskamp ved U 21 EM er på forsiden.

Optakt til U 21 EM gruppe A: U21 EM optakt – gruppe A

Optakt til U 21 EM gruppe B: U21 EM optakt – gruppe B

Optakt til U21 EM åbningskampen Danmark – Schweiz: U21 EM optakt Danmark – Schweiz

U 21 EM på SpilXperten.com: Odds

Med en stor U 21 EM slutrunde i Danmark følger naturligvis også spilforslag og odds til kampene. Når vi kommer tættere på kampene vil der være U 21 EM spilforslag i ekspertpanelet, ligesom nyhedsbrevet SpilXpressen og Dagens Spil vil bære præg af U 21 EM slutrunden i Danmark. Det bliver altså rigtig spændende at følge U 21 EM i Danmark, hvor du – hvis du ikke skal på stadion – kan se alle kampe i TV. TV 2 viser nemlig alle Danmarks kampe, semifinaler samt finale direkte i TV, mens de resterende kampe – bl.a. Spanien – England – vises på TV 2 Sport. Der er altså nok at gå i gang med!

U 21 EM på SpilXperten.com: Bliv klædt på

Her på SpilXperten.com kan du blive opdateret på det vigtigste fra U 21 EM, da vi har optakter til alle de store kampe ved U 21 EM, gode oddsforslag og meget mere. Samtidig giver vi dig også overblik over, hvor og hvornår de forskellige kampe spilles, ligesom du kan kigge i vores TV-guide i U 21 EM-sektionen. Her kan du bl.a. se, hvem der viser hvilke kampe og hvornår.

Gå til SpilXperten.coms U 21 EM sektion: U 21 EM på SpilXperten.com

Skriv et svar