18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-guide: Fem stærke fiduser til fodbold

Sport og odds i TVTV-guiden, som er et nyt tiltag her på SpilXperten, havde en fremragende weekend i sidste uge. Her sad samtlige fem spilforslag i skabet, og den bedrift forsøger redaktionen naturligvis at gentage denne lørdag og søndag. Kampene i denne weekend kommer fra Superligaen, Premier League og Primera Division og kan naturligvis alle ses i TV.

West Ham – Fulham: Over 2,5 mål til odds 1,95 hos Mermaid Bet* – VUNDET
Kampen vises lørdag på Kanal 6 fra klokken 13:45
Hele 19 mål er facit i de to holds sidste fem indbyrdes opgør, og det lugter derfor også af mål i dette opgør. Begge hold forstærkede sig offensivt inden transfervinduets lukning, da West Ham hentede Andy Caroll i Liverpool, mens Fulham satte kløerne i Dimitar Berbatov fra Manchester United. I Fulhams to første opgør har der været fem mål i hver, mens der i West Hams første to kampe har været tre og et mål. Med markante offensive forstærkninger og målrig historisk, og dobbelt op på indsatsen ved mindst tre mål flot!

SpilXperten anbefaler: Mindst tre scoringer til odds 1,95 hos Mermaid Bet – SPIL HER*

Silkeborg IF – AGF: Under 5,5 offside til odds 2,19 hos Betsafe – VUNDET
Kampen vises lørdag på TV2 Sport fra klokken 17:00
Silkeborg er ramt af skader og karantæner i forsvaret, og med nye spillere i bagkæden får vi formentlig et lidt mere defensivt hjemmehold at se. AGF udraderede godt nok Horsens i seneste runde med hele 4-1, men man spiller normalt ud fra et defensivt koncept. Silkeborg har spillet fire af seks kampe under 5,5 offsides, mens AGF har spillet samtlige seks kampe under. Derudover kan det godt blive en nervøs kamp på fight, og så skal odds 2,19 på maksimalt fem offsides være aldeles glimrende.

SpilXperten anbefaler: Maksimalt fem offsides til odds 2,19 hos Betsafe – SPIL HER*

Liverpool – Arsenal: Under 4,5 gule kort til odds 1,89 hos Betsson
Kampen vises søndag på Kanal 6 fra klokken 14:30
Liverpool med fire advarsler i første kamp mod WBA, mens man mod City kun fik et enkelt gult kort, som i øvrigt var kampens eneste. I de to Europa League kvalkampe mod Hearts modtog man ikke et eneste kort. Arsenal har stadig deres første advarsel til gode i denne sæson, og det vidner om to teknisk stærke hold her. Howard Webb er dommer, og han snittede lige over tre gule kort sidste sæson i Premier League, mens han uddelte tre gule i hans første optræden i denne sæson. Senest de to hold mødtes hinanden, blev der kun vist et enkelt gult kort, så højest fire af slagsen til odds 1,89 her bestemt spilbart.

SpilXperten anbefaler: Maksimalt fire gule kort til odds 1,89 hos Betsson – SPIL HER*

FC Nordsjælland – Brøndby IF: 1-tal til odds 1,60 hos Danbook
Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 17:00
Brøndby uden de to centrale midtbanefolk Mike Jensen og Frank Semou, som begge sidder ude med karantæne. Det hæmmer en i forvejen tynd defensiv og bør give holdet fra Vestegnen store problemer mod de forsvarende mestre. Hjemme på kunststofbanen har nordsjællænderne nemlig fejet al modstand af banen. Først med 4-1 over Sønderjyske og siden 6-1 over Silkeborg. Brøndby var derudover også i kamp onsdag aften, og selvom man blot mødte Nordvest, må det have kostet nogle kræfter. 1-tallet er oplagt her!

SpilXperten anbefaler: Hjemmesejren til odds 1,60 hos Danbook – SPIL HER*

FC Barcelona – Valencia: Begge hold scorer til odds 1,92 hos Unibet
Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:30
Otte mål er facit efter begge holds første to kampe i La Liga, og det ligner unægtelig endnu en målrig kamp her. Barcelona har stadig tvivl om Daniel Alves og Carlos Puyol, mens Valencia må undvære forsvaren Ricardo Costa, som senest fik rødt kort. Sidst de to hold mødtes endte det med 5-1, og når man oveni det ligger, at Barcelonas første fire kampe i denne sæson alle er endt med, at begge hold har scoret, ligesom det har været tilfældet i Valencias første to kampe, så bør odds 1,92 på scoring af begge hold være fremragende!

SpilXperten anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,92 hos Unibet – SPIL HER*

Skriv et svar