18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

TV-fiduserne: Tips fra Superliga, Premier League, Bundesliga og La Liga

Sport og odds i TVTV-fiduserne fortsatte de fine takter i midtugen, da det blev til to rigtige ud af tre mulige med spil på over 2,5 mål i Real Madrid – Manchester City og United-sejr på præcis ét mål. Nu er weekendens TV-fiduser så klar, og her er der odds fra Superligaen, Premier League, Bundesligaen og La Liga.

FC Nordsjælland – Randers FC: Randers taber højest med ét mål til odds 1,60 hos Unibet
Kampen vises lørdag på Canal 8 fra klokken 17:00
Nordsjællænderne med deres Champions League-debut i midtugen, og spørgsmålet er så hvor opsatte de er på dette opgør. I forvejen er Randers et mandskab, FCN før har haft problemer med, hvor man kun en gang siden 2010 har vundet med to mål eller mere, og hvor Randers bl.a. også har vundet med hele 4-0. Randers fik godt nok en snitter på hele 0-4 i sidste uge mod AaB, men her manglede man også Jonas Kamper, Chris Sørensen og Remco van der Schaaf, som alle er tilbage her. Det ligner ikke en nem opgave for FC Nordsjælland, der meget nemt kan være ramt af ”Champions League-træthed”.

SpilXperten anbefaler: Randers taber højest med ét mål til odds 1,60 hos Unibet – SPIL HER*

FC Barcelona – Granada: Over 3,5 mål til odds 1,67 hos Unibet
Kampen vises lørdag på 6’eren fra klokken 22:00
Hjemmeholdet uden det ellers normal startende midterforsvar i Carlos Puyol og Gerard Pique, hvilket bør åbne mulighederne lidt op for Granada. Granada har godt nok kun scoret to gange i denne sæson, men Barcelona-forsvaret så ikke alt for godt ud, da Spartak Moskva i midtugen scorede hele to gange. Barcelona og Granada mødtes tilbage i marts, hvor slutfacit dengang lød på hele 5-3. Barcelona som storfavorit her, og med 12 mål i sæsonens første fire kampe i Primera Division bør lørdagens kamp også resultere i mange mål – specielt med en svækket Barca-defensiv og en offensiv i hopla.

SpilXperten anbefaler: Over 3,5 mål til odds 1,67 hos Unibet – SPIL HER*

AC Horsens – OB: Under 5,5 offside til odds 2,19 hos Betsafe
Kampen vises søndag på TV2 Sport fra klokken 15:00
OB fik en ordentlig snitter senest mod Esbjerg, og fokus må derfor være rettet på defensiven frem mod denne kamp. I forvejen er hverken Horsens eller OB bekendte med alt for mange offsides i deres kampe, og selvom Horsens snitter lige over to offsides, mens OB snitter lige over tre, så er størstedelen af begge holds kampe endt med maksimalt fem offsides. I både Horsens og OB’s første otte kampe er hele fem endt under fem offsides, mens Horsens’ seneste fire kampe alle er endt med maksimalt tre offsides, ligesom det samme gør sig gældende for OBs sidste tre kampe. En kamp uden mange offsides venter her!

SpilXperten anbefaler: Under 5,5 offsides til odds 2,19 hos Betsafe – SPIL HER*

Manchester City – Arsenal: Over 2,5 mål til odds 1,70 hos Betsson
Kampen vises søndag på 6’eren fra klokken 17:00
Manchester City kunne på trods af 2-3-nederlaget til Real Madrid glæde sig over, at Sergio Aguero var blevet sin skade kvit, og han er med stor sandsynlighed med igen mod Arsenal, hvilket forstærker det i forvejen stjernespækkede angreb hos City. Arsenal har langt om længe fået gang i målmaskinen, og med hele seks mål mod Southampton sidste uge, slog man endegyldigt fast, og man sagtens kan klare sig uden Robin van Persie. To hold med stor fokus på det offensive spil, og det ligner unægteligt en målfest søndag.

SpilXperten anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,67 hos Nordicbet – SPIL HER*

Hoffenheim – Hannover 96: X2 til odds 1,55 hos Danbook
Kampen vises søndag på Eurosport2 fra klokken 17:30
Sæsonens første tre kampe har vist stor forskel på disse to hold, hvor Hoffenheim er placeret sidst med nul point og hele 11 mål indkasseret, mens Hannover har været sæsonens positive overraskelse med syv point og en topplacering. Hannover med stor selvtillid efter man senest kæmpede sig tilbage og fik 2-2 ude mod Twente i midtugen, og hvor en overtidsscoring sikrede sejren i sidste weekend. Hannover har yderligere hentet syv point i de tre seneste opgør mod Hoffenheim, og det ligner igen point til Hannover.

SpilXperten anbefaler: X2 til odds 1,55 hos Danbook – SPIL HER*

Skriv et svar